Colloidal Silver Natuurlijke en krachtig antibiotica

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Zilver is een zeer effectief antibioticum, dat u helpt bij het voorkomen van verschillende ziekten. Het bestrijdt meer dan 650 virale en bacteriële ziekten, werkt positief op ontstekingen en kent geen bijwerkingen. Zilver is een aanrader voor iedereen die een goede gezondheid wil hebben en houden!

Toepassing Colloidal Silver Antibiotica
Deze Colloïdale Zilver-toepassingen beschermen uw immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten! Bij het gebruik van Colloïdaal Zilver is er resultaat te verwachten binnen 24 tot 48 uur.

Colloidal Silver Antibiotica kunt u innemen of opbrengen. 
Het is geur- en smaakloos.

De meeste reguliere antibiotica doden maar een paar ziekteverwekkers. Colloidal Silver is succesvol gebleken bij o.a.: acne, rosacea, allerlei allergieën, voetschimmels, tuberculose, blaasontstekingen, parasieten, bloedvergiftiging, steenpuisten, brandwonden, Candida Albicans schimmelinfectie, koudvuur, cholera, bindvliesontsteking, leukemie, wolfszweer, lymfklierontsteking, cystitis, suikerziekte veroorzaakt dor infectie, hoornvliesontsteking, de ziekte van Lyme, malaria, hersenvliesontsteking, Multiple Sclerose, zenuwzwakte, longontsteking, borstvliesontsteking, prostaatklachten, priritus ani, psoriasis, etterende oogontsteking, reuma, dauwworm, rode hond, ontstoken ogen, oren, mond en keel, sevorrhes, gordelroos, stafylokokken, syfilis, schildklierklachten, amandelontsteking, vergiftiging, trachoom, loopgraafvoet, huidontstekingen, wratten, kinkhoest, schimmelinfecties, herpes, chronische vermoeidheid, virale maagzweren en Aids.

(bron: artikel “Colloidal Silver , our mightiest germ fighter” in Science Digest, maart 1978). Ook dierenartsengebruiken Colloidal Silver als een effectief middel. Het wordt ingezet bij veel ziektebeelden (o.a. het Canine Parvovirus), als effectief ontwormingsmiddel en als preventief middel tegen teken en vlooien. Diverse veehouders experimenteerden reeds met succes met Colloidal Silver bij paarden en koeien.

Historie
Colloidal Silver is een bijna onovertroffen natuurlijk middel. Het wordt al sinds 1900 gebruikt. Het was toen wel erg duur en raakte daardoor in de vergetelheid met de komst van de goedkopere antibiotica. Die kenden echter een verwoestende werking met de reeds bekende gevolgen. Dankzij de hedendaagse technieken is Colloidal Colloidal Silver goedkoper te produceren en dus voor iedereen beschikbaar. Het was de Amerikaanse arts Paul Farber die weer op het spoor kwam van Colloidal Silver. Farber leed zelf aan de ziekte van Lyme, die hem bijna fataal werd. De behandeling met reguliere antibiotica hielp niet en veroorzaakte zelfs de Candida-schimmelinfectie. Door zich te behandelen met Colloidal Silver heeft hij zich echter van beide ziekten kunnen genezen. Farber schreef daarna het boek “The Micro Colloidal Silver Bullet”. Dit bevat zoveel (medische) informatie dat het bij elke arts, dierenarts, therapeut, gezondheidsinstantie en -ministerie op het bureau zou moeten liggen.

Wat is Colloidal Silver?
Colloidal Silver bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0.01 en 0.001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze het vermogen om te penetreren. In medische vakbladen uit de gehele wereld is het therapeutische effect beschreven.

Colloidal Silver is een anorganisch metaal, dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd. Het werkt als een krachtig antibioticum met breed spectrum. Alle enkelcellige bacteriën, schimmels en virussen gebruiken een bepaald enzym voor hun metabolisme. Colloidal Silver laat dit enzym verstikken in minder dan zes minuten na het contact. Dit is kort geleden getest in de UCLA Medical Labs. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten waneer zij in contact zijn gekomen met Colloidal Silver. Het British Medical Journal meldde dat sporen van Colloidal Silver snel ontstekingen stoppen en genezing bewerkstellingen. Professor dr. Robert Becker, biomedisch onderzoeker aan de Syracuse Universiteit en de auteur van de boeken “The Body Electric” en “Cross Currents”, zegt: “Colloidal Silver doet meer dan allen ziekteverwekkers doden; het versnelt botgroei en stimuleert de snelheid van genezing van beschadigd weefsel met meer dan 50%.” Hij ontdekte ook dat Colloidal Silver beschadigde huid, bijvoorbeeld door brandwonden, enorm tot groei stimuleert. Het heeft bijv. zijn effectiviteit bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borelia Burgdoferi, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme en werkt zelfs tegen de muterende en pleofomistische vormen. Colloidal Silver is ook een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijningsvormen. 

Het grote voordeel van de Colloidal Silver is dat het geen enkele bijwerking vertoont!

Leverancier voor Nederland en Belgie.
Prevent Care 

Note: 17 januari 2001 – De FDA heeft contact opgenomen met websites die colloïdaal zilver leveren en gemeld dat ze nu colloïdaal zilver als medicijn beschouwen en dus onder hun jurisdictie. Ze hebben gezegd dat er geen beweringen gedaan mogen worden over de therapeutische werking van colloïdaal zilver. De lobbie van de farmaceutische industrie – lees onderdrukking van natuurgeneesmiddelen gaat steeds verder.

Colloidal silver gaining ground as a proven, effective antibiotic remedy.

Colloïdaal silver news

Mexicaanse griep en Colloídaal Zilver

Door: Fred Laan
Orthomoleculair arts te Abbekerk (B)

Degenen die optimale zekerheid wensen zouden van de volgende producten gebruik kunnen maken:

Met Colloïdaal zilver van goede kwaliteit kan men meestal voorkomen dat men griep krijgt. Dat is nuttig bij risicopatiënten, maar het is de vraag
of voorkomen van griep bij gezonde mensen wel wenselijk is.

Als colloïdaal zilver namelijk pas gebruikt wordt meteen na de eerste verschijnselen van de griep dan zal het toch een te heftig verloop voorkomen. De griep verloopt veel rustiger en intussen krijgt het immuunsysteem de tijd om antistoffen te maken.

Over het algemeen zal men na het doormaken van de griep, ook als deze milder verloopt m.b.v. colloïdaal zilver, voldoende immuniteit hebben om het later opnieuw optreden van dezelfde griep te voorkomen.

Colloïdaal zilver heeft ook werkzaamheid tegen veel secundaire infecties en kan daarmee complicaties voorkomen

Wat is het verschil tussen Colloïdaal zilver, en Vlierbessenextract?

Vlierbessenextract voorkomt dat het influenzavirus cellen kan binnendringen en is daardoor het meest werkzame product tegen het griepvirus. Het is echter minder werkzaam tegen secundaire infecties, m.n. de bacteriële, en bovendien duur in gebruik.

Het is daardoor een ideaal product om in het begin van een infectie met influenza te gebruiken, zeker bij risicopatiënten.

Zorg dat u het in huis heeft.

In de meeste gevallen van griep zal colloïdaal zilver van hoge kwaliteit afdoende werken om  de ziekte rustig te laten verlopen en secundaire infecties te voorkomen.

Zelfs met een hoge dosering doet men twee weken met een fles en dan is het gevaar meestal al geweken. Toch blijven velen met dit product uit de gevaarzone. Maar het is bovendien zeer werkzaam tegen veel andere infecties en is daardoor het ideale product om secundaire infecties te voorkomen.

Conclusie
Ik werk al 22 jaar met de genoemde producten en heb maar zeer sporadisch meegemaakt dat er antibiotica nodig is vanwege een secundaire infectie.

Voor gezonde personen is colloïdaal zilver van hoge kwaliteit voldoende bij de komende griep. Risicopatiënten raad ik aan om alle drie genoemde
producten te gebruiken. Als dat tekort schiet, raadpleeg dan direct een arts,
want dan is er iets anders aan de hand.

bron: Celtic Inspiration