Zijn al die branden over de gehele wereld wel normaal? Een bijdrage van GeoengineeringWatch.org

Terwijl het milieu en de klimaatsystemen om ons heen instorten, hoe extreem kan de wanhoop van de klimaatingenieurs worden? Hoe ver zijn de geo-ingenieurs bereid om te gaan in hun poging om de zich ontvouwende instorting van het klimaat tegen de massa’s te maskeren? Zijn de klimaatingenieurs bereid om enorme delen van de resterende bossen van de aarde te verbranden om delen van de planeet tijdelijk te koelen met een continent dat uitgestrekte rook bedekt?


Bestudeer de ontzettende gegevens die in dit videoverslag worden gepresenteerd en beslis zelf.


Wij, allemaal, hebben snel bijna geen tijd meer. Als de biosfeer niet snel wordt bevrijd van de aanhoudende aanval op de klimaatinvloeden, zal er spoedig niets meer overblijven om onze eens zo bloeiende planeet te redden.


Als we de kans willen hebben om onze huidige koers op tijd te veranderen om een ​​verschil te maken, zal de inspanning ons allemaal kosten. Gedetailleerde activistische instructies en geo-engineering bewustmakingsmaterialen zijn te vinden op de startpagina van GeoengineeringWatch.org.

Het bereiken van een kritische massa van bewustzijn is de enige weg vooruit in de strijd om klimaattechniek bloot te leggen en te stoppen, alstublieft, help ons om het alarm te laten klinken. — Dane Wigington

PS. Als je nog denkt dat dit de ver van mijn bed show is. Kijk dan de onderstaande video.

Mis dit verhelderende en inspirerende gesprek tussen de gastheer van The HighWire met Del Bigtree en Dr. Christopher Exley NIET. Gefilmd op het 5e Int’l Symposium over vaccins, bespreekt Dr. Exley het effect van aluminium op het menselijk lichaam en de grote hoeveelheden aluminium in de hersenen van mensen met autisme en de ziekte van Alzheimer.

Niet alleen aluminium in vaccinaties maar ook de verschillende gifstoffen waaronder aluminium in de Chemtrails

Update wilde branden in Californie midden november 2018