Video: “above majestic” documentaire

we want you take the red pill

Are you ready to take the RED pill

“Above Majestic”: een blik op de oorsprong, geschiedenis en samenzweringen achter de “Majestic 12”, een clandestiene groep van militaire en zakelijke boegbeelden die belast zijn met reverse-engineering extraterrestrial technologie.

Nader verteld door Jordan Sather, Above Majestic is een schokkende en proactieve kijk op wat het zou kosten om een multi-biljoen dollar ruimtevaartprogramma te verbergen voor het publiek en de implicaties die dit zou hebben voor de mensheid.

MJ-12 of “Majestic 12” verwijst naar een clandestiene groep van elite militaire en zakelijke boegbeelden. Benoemd door Harry S. Truman is 1952, ze zouden alle informatie met betrekking tot het buitenaards ruimteschip en de reverse engineering van technologie behandelen en beheren.

Hoe werden deze gecompartimenteerde en niet-erkende Special Access-programma’s gedurende de afgelopen decennia gefinancierd? Welke technologieën hebben ze ontwikkeld en tegen welke prijs voor de mensheid?

“The Video The Internet Doesn’t Want You To See!” David Wilcock and Corey Goode (2018-2019)