Na de rassenverzoening van Mandela is het nu weer oorlog, deze keer tegen de blanke boeren.

Na de rassenverzoening van Mandela is het nu weer oorlog, deze keer tegen de blanke boeren.


Nederland is geen onbekende in dit Zuid Afrikaanse land met een reputatie die niet altijd het daglicht kan zien. Nu zijn de banken echter geworden van de jagers tot de opgejaagden. Het zijn nu de erfmoorden, boeren / landeigenaren worden vermoord en gruwelijk verminkt. Ergens moet de haat tegen deze mensen zeer diep zitten dat zelfs kinderen in kokend water vermoord worden. Moorden die elke dag plaatsvinden. Video NL ondertiteld


Elke dag boerderij aanvallen, koele zinloze moorden.

Jezelf nooit veilig voelen in je eigen huis, te midden van een werkelijk schitterend landschap. De boeren vormen hun eigen opsporingsdienst want de overheid heeft de hulp gestaakt. Inmiddels is het te boeren verboden door diezelfde overheid om de schuldigen op te sporen.

Nu is het officieel en vervolgt de overheid de boeren om de grond van de blanke boeren te onteigenen zonder vergoeding. Blanke boeren hebben nu in Australië al de vluchtelingen status. Mensen verdedigen zich met paintball geweren. Het laatste jaar is de blanke bevolking met 23.000 mensen afgenomen, … gevlucht.

De economie is geïmplodeerd en het land is gedegradeerd van welvarend tot derde wereld land. Een burgeroorlog ligt op de loer. Een organisatie kennen we nog van naam, het AMC. Het zijn nu echter niet meerde zwarten die een tweederangs bevolkingsgroep zijn, het zijn nu de blanken.

De vraag die we onszelf kunnen stellen met de giga immigratie in Europa. Is de rassen oorlog tegen de blanken in Zuid Africa ons voorland, maar wordt het bij ons een religie oorlog?

Het land wordt dus nu weer opgeeist door de zwarte bevolking, maar worden deze gronden door de nieuwe bezitters bewerkt tot volle glorie van het land?


Wat kunnen wij leren van Zuid Afrika om onze cultuur te bewaken,…. nu we nog de mogelijkheid hebben om bij ons in Europa zaken ter hand te nemen voordat we tot een minderheid zijn vervallen?


Intussen bereiden de diverse groepen in het gehele land voor op de in hun ogen onvermijdelijke burgeroorlog.  Intussen hebben de blanke boeren ook geen optie om het land te verlaten omdat ze simpelweg niet voldoende cash hebben en bovendien ligt er voor de meesten en familie geschiedenis van vele generaties. Hoe is het mogelijk dat in zo’n groot en mooi land de blanken en zwarten nog nooit tot een echte samenwerking zijn gekomen?


[wp-rss-aggregator]