Californië dwong vaccinaties tot een flagrante schending van de Neurenberg-code die medische experimenten op mensen verbood

Terwijl de bossen in Californië in vlammen opgaan, kun je je afvragen of de bureaucraten van Californië überhaupt wel om kinderen geven. Als ze dat zouden doen, zouden ze geen gevaarlijke, dodelijke vaccinaties op de kinderen van de staat dwingen, in totale schending van de Neurenberg Code die werd gemaakt om de nazi-praktijk van het gebruiken van mensen voor wrede medische experimenten te stoppen.


Bron artikel: NaturalNews:  California forced vaccinations a blatant violation of the Nuremberg Code that outlawed medical experiments on humans
Voorwoord van: Mike Adams


California’s Forced Vaccinations A Violation Of Nuremberg Code
by Roger Landry

Bezorgdheid onder wetenschappers is dat de recente implementatie van SB277 die vaccinaties maakt verplichte wetgeving in Californië voor mannen, vrouwen en kinderen een huiveringwekkende stap is naar universele verplichte vaccinatie.

In combinatie met het feit dat overheden en multinationale farmaceutische bedrijven worden vervolgd en veroordeeld voor slecht geteste en beheerde vaccins, suggereert een crisis.

Vaccin activisten citeren de beruchte na-oorlogse processen uit de Tweede Wereldoorlog waarin Nazi-artsen werden veroordeeld voor gedwongen experimenten op mensen. De angst is dat ogenschijnlijk eens goedaardige regeringen nu toevlucht nemen tot het dwingen van medicatie in de lichamen van de onwillige massa’s en hun kinderen zonder hun toestemming.

Een beetje recente geschiedenis …

Hier is een korte video waarin de ethische vragen worden besproken die door veel betrokken ouders zijn gesteld tijdens de debatten die hebben geleid tot de implementatie van SB277 in Californië. De focus ligt hier op de zorgen van deze ontwikkelde ouders die zich zeer bewust waren van de mogelijkheden van vaccinatieschade, willen weten wie mag beslissen of de (mogelijke) voordelen opwegen tegen de (bekende) risico’s …

Van vaccins is wetenschappelijk bewezen dat ze bijwerkingen hebben die uiteenlopen van mild tot catastrofaal. Deze kunnen bestaan uit alles van een milde uitslag, een aangetast immuunsysteem, steriliteit, cognitieve stoornissen (hersenschade), verlamming, kanker, … de dood en nog veel meer “bewezen” problemen die hier niet worden genoemd.

Er wordt ons voortdurend verteld door het gezondheidszorgpersoneel dat we vertrouwen dat de kans op vaccin schade “minder dan één op de miljoen” is, maar de statistieken bewijzen steeds weer dat dit een totaal verkeerd en massaal onderschat aantal is, met de werkelijke voorvallen van schade veroorzaakt doordat vaccins enorm hoger zijn, en in feite … heel gebruikelijk.

Zelfs als de gemelde gevallen ver boven het hierboven vermelde lachwekkende citaat liggen, moeten we ook bedenken dat de CDC zelf zegt dat maar 1 – 10% van de schadegevallen ooit als zodanig zijn gemeld, waardoor de mogelijke totale ‘Magnitudes Higher ‘dan waar we bewust van worden gemaakt via de CDC of het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS). National Vaccine Information Center (NVIC) geeft voorgestelde wijzigingen aan die de reactie van vaccin reacties beperken, waardoor deze incidenties van vaccin beschadiging nog moeilijker te volgen of te corrigeren zijn (opzettelijk).

Laten we nu eens bedenken dat de vaccin-rechtbank (VICP) in dit land al meer dan $ 3 MILJARD schadevergoeding heeft betaald, en dit is voor een zeer klein percentage van de mogelijke eisers die hun zaken daadwerkelijk horen, en kan schade aan een ( bekend) bevooroordeeld systeem van veronderstelde rechtvaardigheid.

Dus hoe zeldzaam kan een vaccin schade eigenlijk zijn … ???

Ongeveer dertigduizend (30.000) rapporten van VAERS worden jaarlijks ingediend en opnieuw stelt de CDC dat slechts 10% (aan de hoge kant) van de werkelijke gevallen ooit wordt gerapporteerd … Ja, doe de wiskunde (300.000)! Nu zijn niet al deze levensbedreigend, maar hoeveel zijn het leven aan het slopen? Als zelfs 10-20% levensbedreigend, verwoestend of stelen (30.000 – 60.000 per jaar) is, dan is dat nog steeds een enorm aantal, en groter dan “één op een miljoen.” Dat zou in feite neerkomen op minder dan 320 bijwerkingen breed als IEDEREEN in het land (ongeveer 320 miljoen mensen) wordt gevaccineerd in een kalenderjaar … Maar het feit is dat slechts ongeveer 25% van het publiek elk jaar wordt gevaccineerd (alle vaccinaties gecombineerd) waardoor het werkelijke aantal ongeveer 80 gevallen van vaccin schade … als deze artsen correct zijn (BULL SH # T)!


Neem nu de bovenstaande cijfers en bereken waarschijnlijke vaccin schade met 10% gerapporteerd over alleen het laatste decennium … 300.000 x 10 = 3.000.000, en als we 1% gerapporteerde … 30.000.000 gebruiken! Probeer nu de schade voor te stellen aan de Amerikaanse samenleving, of aan de hele gevaccineerde wereldgemeenschap in de afgelopen eeuw van de steeds groter wordende vaccin proliferatie, en je zult begrijpen dat vaccins heel goed verantwoordelijk kunnen zijn voor meer dood en menselijk leed dan ELK of misschien ALLE oorlogen in de menselijke geschiedenis.


We kunnen gemakkelijk zien, met zelfs het meest rudimentaire onderzoek, de mogelijke incidentie van vaccinbeschadiging is buiging van de geest en zo ver boven de leugens en platitudes die ons worden gevoed door degenen die we willen vertrouwen, dat het bijna ondenkbaar is. Begrijp alsjeblieft dat als bovenstaande verklaring (minder dan één op de miljoen) waar was … Vaccins tot de veiligste mechanismen op deze planeet zouden behoren, maar alle gegevens wijzen duidelijk naar Precies het tegenovergestelde.

Wanneer alles is gezegd en gedaan, zijn We The People (meer elke dag) zich pijnlijk bewust van de frequentie en omvang van de schade aan het vaccin en zijn we geschokt en boos!

Hoe is dit medische experiment?

Met de vele bewezen neveneffecten, en GEEN lange termijn bewezen werkzaamheid of schadelijke studie over vaccins (of vaccinaties met meerdere doses) die ooit is uitgevoerd of zelfs in opdracht van de CDC, waarvan we ons bewust worden in een eeuw van gebruik in de VS (probeer om er een te vinden), kunnen ze geen wetenschappelijke of feitelijke claim hebben dat ze een effectief of veilig mechanisme zijn. Dus, standaard, HOE kan dit worden beschouwd of gecategoriseerd als iets anders dan medische experimenten?

Kijk als Dr. Russell Blaylock de vaccinindustrie vandaag verbindt met schendingen van de Code van Neurenberg …

De processen in Neurenberg waarbij 23 beklaagden, alle medische dokters, werden beschuldigd betrokken te zijn geweest bij de gruwelen van nazi-experimenten, procedures en blootstellingen van de nazi’s zonder de toestemming van degenen die werden geëxperimenteerd. Het proces duurde acht maanden, van 9 december 1946 tot 20 augustus 1947. Van de 23 beklaagden werden er vijf vrijgesproken, zeven kregen de doodstraf en de resterende gevangenisstraffen varieerden van 10 jaar tot levenslange gevangenisstraf. De ter dood veroordeelden werden opgehangen op 2 juni 1948 in de gevangenis van Landsberg, Beieren.

Wat hieruit voortkwam, waren de tien punten van de code van Neurenberg. Van deze tien punten zijn de volgende relevant voor deze discussie, namelijk:

Neurenberg Code: Punt # 1

De vrijwillige toestemming van het menselijke subject is absoluut essentieel. Dit betekent dat de betrokkene wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; moet zo gesitueerd zijn dat het in staat is om vrije keuzevrijheid uit te oefenen, zonder tussenkomst van enig element van kracht, bedrog, bedrog, dwang, te grote reikwijdte of andere bijkomende vorm van dwang of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van de elementen van de betrokken materie om hem / haar in staat te stellen een verstandige en verlichte beslissing te nemen. Dit laatste element vereist dat vóór de aanvaarding van een positieve beslissing door het proefonderwerp de aard, de duur en het doel van het experiment aan hem bekend worden gemaakt; de methode en middelen waarmee het moet worden uitgevoerd; alle ongemakken en gevaren die redelijkerwijs te verwachten zijn; en de gevolgen voor zijn gezondheid of persoon die mogelijk voortvloeien uit zijn deelname aan het experiment. De plicht en verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming berust bij elke persoon die het experiment initieert, leidt of erbij betrokken is. Het is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft aan een ander mag worden overgedragen.

Neurenberg Code: Punt # 5

Er mag geen experiment worden uitgevoerd als er een eerdere reden is om aan te nemen dat de dood of invaliditeitsverlies zal optreden; behalve misschien in die experimenten waarbij de experimentele artsen ook als proefpersonen dienen.

Neurenberg Code: Punt # 7

Goede voorbereidingen moeten worden getroffen en er moeten adequate voorzieningen worden geboden om de proefpersoon te beschermen tegen zelfs maar afgelegen mogelijkheden van verwonding, invaliditeit of overlijden.

Neurenberg Code: Punt # 9

In de loop van het experiment moet de mens de vrijheid hebben om het experiment te beëindigen als hij de fysieke of mentale toestand heeft bereikt waarin voortzetting van het experiment hem onmogelijk lijkt.

Neurenberg Code: Punt # 10

In de loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper bereid zijn om het experiment in elk stadium te beëindigen, als hij een waarschijnlijke reden heeft om te geloven, in de uitoefening van de goede trouw, superieure vaardigheid en zorgvuldige oordeelsvorming vereist van hem dat een voortzetting van de experiment leidt waarschijnlijk tot letsel, invaliditeit of overlijden van het proefpersoon.

Read more at The Liberty Beacon.


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725″ limit=”5″]