Ziekten of Vitaminegebrek? B17 Een wereld zonder kanker

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Acuut of chronisch vitamine tekort.
We kennen allemaal de verhalen uit de geschiedenisboeken van de zeventiende eeuw waarbij zeelui al na een zeereis van enkele maanden stierven aan de gevreesde ziekte scheurbuik. Men kwam er later achter dat scheurbuik helemaal geen ziekte was maar dat al die doden terug te voeren waren op een acuut vitaminegebrek. Nadat men de oorzaak ontdekt had duurde het nog tientellen jaren voordat men de aanbevelingen in praktijk bracht. Duizenden en duizenden doden later! Wat kunnen we hiervan leren?

Jarenlang ontdekkingen genegeerd.
Weston A Price  ontdekte al in de dertiger jaren wat voeding voor de gezondheid betekende. De bewijzen stapelden zich de afgelopen honderd jaar op dat we in onze moderne tijden met kant-en-klaar maaltijden, voorverpakte producten en groenten en fruit wat duizenden kilometers afgelegd hebben voordat ze ‘vers’ op ons bordje liggen een chronisch vitaminegebrek hebben. Elke dag een beetje te weinig vitaminen, mineralen, enzymen en spoorelementen die zorgdragen voor een chronisch tekort.

Bewijzen stapelen zich op.
Bewijzen stapelen zich ook op dat deze tekorten leiden tot ziektes, gebreken en ongemakken. In feite zijn al die moderne ziektes die de farmaceutische industrie de laatste vijftig jaar ‘uitgevonden’ hebben geen ziektes maar een chronisch vitaminegebrek. Men bombardeert de consument echter met hun chemische middelen en iedereen die op zoek gaat naar een oplossing in het alternatieve circuit wordt ervan bewust gemaakt dat men op moet passen voor deze ‘kwakzalvers’.

Gezonde voeding steeds zeldzamer.
In onze moderne tijden is het steeds moeilijker om goede voeding te vinden in de winkel met al die chemische toevoegingen. We hebben ook niet geleerd hoe we deze voeding moeten bereiden. Als we naar een topkok op TV kijken wat voor schadelijke ingrediënten de koks gebruiken en hoe deze vakmensen het voedsel bereiden dan is dat leuk om zo nu en dan eens een keer te eten maar niet meer dan dat wil je je gezondheid niet schaden.

Gaat u uw mening bijstellen?
Bekijk de film op deze pagina en wellicht komt u ook tot de conclusie dat de geschiedenis zich weer herhaald. Nu is het echter geen scheurbuik, het zijn ziektes als kanker, hart en vaatziekten, diabetes, ADHD etc, etc, etc. De belangen van de farmaceutische geld – verdien industrie zijn groot. Dat mag best een paar miljoen levens kosten. terwijl men de alternatieve hoek steeds weer in het kwade daglicht probeert te stellen van wetenschappelijk onderbouwde geneeswijzen probeert men zo de aandacht af te leiden van het totale falen van de Westerse medische wetenschap.

Moraal beleggers (?) (!)
De enige conclusie die men hieraan kan verbinden is: Neem je eigen verantwoording. Trek je eigen plan. Ga voor een seconde opinio naar een arts met een achtergrond in natuurgeneeskunde. De moderne westerse  geneeskunde zal namelijk de geschiedenis ingaan als de grootste bedreiging voor de algemene volksgezondheid. In navolging van de tabaksindustrie zullen er ongetwijfeld monster processen gaan plaatsvinden die deze praktijken in de toekomt aan de kaak gaan stellen. Beleggers die nu nog hun geld investeren in deze ‘ziek’ makende industrie kunnen zich maar beter gaan bedenken; “Wil ik moreel nog wel deel uitmaken van deze ziekte – industrie?” – Henk Mutsaers 

Leatrile (B17) komt voor in heel veel voedingsmiddelen. aarbeien, abrikozenpitten, alfalfa, amandelen, appelpitten, bamboescheuten, bietenloof, boekweit, bonen, bosbessen, bruine rijst, cashewnoten, frambozen, gerst, gierst, gist, hazelnoten, kersenpitten, kikkererwten, krenten, kruisbessen, kweeperen,lijnzaad, linzen, loganbessen, macadamia noten, mung boontjes, pecannoten, perzikpitten, spinazie, tauge, tuinbonen, tuinkers, veenbessen, vlaszaad, walnoten, zoete aardappelen, zwarte bessen. aldus beschreven in het boek van Susan Moss ‘overwin borstkanker’


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]