Voedingssupplementen Aanvulling is nodig blijkt uit wetenschappelijk onderzoek

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Voedingssupplementen
Wordt het nemen van een voedingssupplement niet vaak gezien als onnatuurlijk. In feite is het dat ook, maar de wereld waarin wij leven is ook verre van natuurlijk. Op deze site kunt u vele artikelen lezen waarin u uitgelegt wordt waar het allemaal verkeerd is gegaan in de voedingsketen.

Gezondheid advies.
Vele mensen gaan bij hun gezondheid advies af op wat ze vroeger geleerd hebben; de schijf van vijf. Gezondheid professionals zijn over het algemeen gefocust op het genezen of onderdrukken van ziekte symptomen van diverse, maar lang niet alle ziektes.

De belangrijkste vraag blijft echter;“Hoe kun je voorkomen dat je ziek wordt! “Voorlichting via Internet en de media.

Onderzoeksresultaten worden regelmatig gepubliceerd over nieuwe medicijnen die een probleem kunnen oplossen. (vrijwel altijd met vervelende bijwerkingen) Gelukkig komen er nu ook druppelsgewijs onderzoeksresultaten in de media die uitgaan van het oude gezegde: Voorkomen is beter als genezen.

Broccoli en spinazie voorkomen klachten.
Zo kopte de telegraaf op 22 mei 2003. In het artikel wordt ingegaan op het preventieve effect van vitamine K voor botontkalking en vaatvernauwing. Een onderzoek door de Universiteit van Maastricht toonde dit aan, zij gaven tevens aan dat; ” u via de voeding te weinig binnen krijgt”. Hiermee is een middel gevonden tegen twee van de meest voorkomende ouderdomsklachten. In dit zelfde onderzoek kwam ook naar voren dat de meeste voedingssupplementen te weinig vitamine K bevatten.

Wat iedereen moet weten.
Deze onderzoeken vinden al langer op grote schaal plaats maar om de een of andere reden halen ze lang niet altijd de media? Indien u de Engelse taal machtig bent kunt u heel veel lezen op dit gebied op Internet.

Traditionele voeding geeft tekorten
Duidelijk blijkt dat de reclame regels die door de Europese commissie opgesteld zijn ten aanzien van het gebruik van voedingssupplementen veel te maken hebben met: welke regio, en de manier waarop uw groenten en fruit worden verbouwd. Traditioneel met veel zon of kunstmatige snelle kweekmethoden, ook de milieu vervuiling ter plaatse speelt een grote rol. Belangrijk is in deze ook de tijdsduur van transport en opslag. “Ongeloofelijk toch dat één simpele vitaminepil twee belangrijke kwalen bestrijdt”, aldus onderzoeker Braam in de Telegraaf. Verder stelde de onderzoeker;” De meeste voedingssupplementen die in Nederland verkocht worden bevatten echter geen of onvoldoende van deze vitaminen”.

Dagelijks de voeding aanvullen
met een voedingssupplement met hoge opname capaciteit.

Voor mij is het al lang niet meer de vraag of voedingssupplementen een luxe zijn. Jaarlijks laat ik mijn bloed testen. reslutaten die niet alleen te merken maar ook te meten zijn.
-Henk Mutsaers 

“Desastreus mismanagement van onze landbouwgrond en intensieve landbouwmethoden hebben ertoe geleid dat ons voedsel van dermate povere kwaliteit is dat vitaminesupplementen geen overbodige luxe maar een bittere noodzaak zijn voor een goede gezondheid”. Biologische landbouw en verbouwen in eigen tuin ten spijt, beiden zijn slechts weinig beter af. Medisch Dossier maart 2003

Maar ik eet gezond, sport en neem dagelijks een multivitamine!Als dit uw levensstijl beschrijft, lees verder. Veel mensen werken actief aan de verbetering van hun gezondheid toch komen regelmatig tekorten aan het licht. Waarom?

De SpectraCell Intercellular Vitamine Analyse.

Gepatenteerde test geeft duidelijkhied over een periode van 4 tot 6 maanden ten aanzien van uw vitamine status. Erfelijke factoren, stress, roken, alcohol, ongebalanseerde voeding. Met deze gegevens kunt u actief werken aan optimale gezondheid en tijdig ingrijpen bij gebreken.


Het is in wetenschappelijke kringen algemeen bekend dat ongeveer 70 procent van de bevolking in de V.S. risico loopt door langdurige vitamine en mineralen tekort. Tekorten die het efficiënt functioneren van het lichaam en het vermogen om verzet te bieden tegen ziekten nadelig kunnen beïnvloeden.Het gebruik van onze producten is één manier om deze verbijsterende statistiek te helpen verlagen. Een andere manier is uw intracellulaire vitamine tekorten en totale antioxidantfuncties vast te stellen. Hoewel het vroeger onmogelijk was vast te stellen hoe vitamines, mineralen, aminozuren en antioxidant systemen werkelijk functioneren in uw witte bloedlichamen (lymfocyten), kunnen de tekorten nu precies opgespoord worden vóórdat ze hun bijdrage leveren aan klinische problemen … door gebruik van de ‘ Essential Metabolics Analysis (EMA) bloed test’, een gepatenteerde diagnostische test die door Spectra Cell aangeboden wordt.Voor meer informatie over de Spectra Cell bloedonderzoeken


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]