Voedingsadvies inname groenten en fruit

Voedingsadvies:Groenten en fruit inname dient met 
350 procent verhoogt te worden.
Richtlijn US richting vegetarische lifestyle
pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Groenten en fruit consumptie.
Groenten: Het behoort geen dressing te zijn maar hoofdbestanddeel van de maaltijd. De nieuwe dieet richtlijnen in de U.S. zijn uitgebreid, systeemloos en feitelijk een voedingsadvies om de richting vegetarisch leven in te slaan. Het wetenschappelijk bewijs richting voordelen ten aanzien van hart en vaatziekten, gewichtsbeheersing en zelfs kanker preventie zijn overstelpend.

Voedingsadvies moet radicale verandering
Het is een radicale verandering ten opzichte van de manier waarop mensen nu eten. Het is echter geen radicale verandering ten opzichte van wat u al te een lange tijd te horen krijgt! Dit zeggen voedingsdeskundigen die er op blijven wijzen dat mensen anders moeten gaan eten.

350% verhoging
De meeste Amerikanen (85%), en in navolging daarvan ook de Europeanen, gebruiken een maaltijd die wordt samengesteld rondom vlees en andere proteïnen. De gemiddelde consument zou zijn consumptie van groente en fruit met 350% moeten verhogen om afdoende voedingsstoffen binnen te krijgen.

Voedingsdeskundigen
Aardappelen tellen niet voor de groente inname. In feite stellen sommige voedingsdeskundigen die aardappelen gelijk aan de groep witte rijst, witte brood en de suiker familie welke allen het risico op diabetes verhogen. Bovendien bieden aardappelen geen beschermende stoffen tegen kanker wat sommige groenten wel doen zoals broccoli, wortelen, citrusvruchten en kiwi. Hoe kleurijker uw groenteaanbod is hoe beter. Het is al veelvuldig gezegd maar de westerse eetstijl is over consumeren en ondervoeding op het gebied van vitamine en mineralen.

Voedingsadvies n.a.v 10 jaren studie
In een gezondheid studie waarbij 100.000 vrouwen (verpleegsters) tientallen jaren gevolgd werden kwamen diegene die de meeste voedingsvezels tot zich namen uit de bus met een 28% lager risico op diabetes. Een analyse van 10 studies toonde met elke 10 gram toename aan voedingsvezels een vermindering van hart en vaatziekten met 14% tegenover. Groenten en fruit helpen uw bloedruk te verlagen en verlagen uw cholesterol. Meer groenten en fruit helpen u ook bij overgewicht omdat dit een voldaan gevoel geeft. mensen kunnen grotere hoeveelheden groenten en fruit eten en toch gewicht verliezen.

De recente ontdekking bij fruit en groenten die natuurlijke krachtige antioxidanten bevatten (phytochemicaliën) zoals lycopene in tomaten die beschermen tegen prostaatkanker. Duizenden studies worden er momenteel uitgevoerd om de krachtige werking en bescherming van natuurlijke vitamines en mineralen te ontrafelen.

Ga van een onvoldoende naar een voldoende in uw voedingspatroon.
Of gaat u liever voor het cijfer negen?

Denk aan groenten en fruit in elke maaltijd!
(zuren en base balans / Havard voedingspiramide)


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]