Calcium tekort of een overdosis verkeerde calcium (Calcification)

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Aderverkalking: Wat is de rol van calcium hierin?

In 2007 heb ik reeds een lezing meegemaakt van raw food enthousiast David Wolfe in België. Tegenwoordig kun je dat ook vanuit de luie stoel thuis achter je computer als je dat wilt via YouTube. 

David Wolfe komt uit een gezin waar beide ouders dokters zijn en toch komt hij met de uitspraak: 

“Dit is de donkerste eeuw van medische kwakzalverij ooit”. 

David maakt al gauw duidelijk dat diegenen die hun oren niet meer laten hangen naar de oplossingen die de dokters aanbieden, branden, snijden of vergiftigen, maar zelf actief op zoek gaan naar ‘alternatieven’ en het lef hebben om het heiloze ‘advies’ van hun dokter in de wind te slaan veel betere opties hebben. Dokters gaan tegenwoordig vaak zelfs totaal voorbij aan het dieet en de invloed wat de voeding heeft op het ontstaan van ziektes en daardoor ook de oplossing in zich hebben om ziektes weer om te keren met de verandering van de leefstijl. David; “We leven in een tijd waar de meerderheid blind is voor de manier hoe men met voeding omgaat, met koken en alle andere bewerkingen die de voeding ondergaat beroven ze die van de natuurlijke levensenergie”.

Hartinfarct: 
“Als je een patiënt opereert na een hartinfarct dan komt er pus uit die eruitziet als een soort Milk Shake van McDonalds, en wat is dat? Het is calcium”! 

“En, … horen wij het niet altijd, eet meer calcium!” 

“Dit is het waar het allemaal om gaat, ‘where the rubber meets the road’. Wat is het supplement wat het meest verkocht wordt? … juist calcium om botontkalking tegen te gaan. Maar weten die mensen, en wordt hen verteld hoe calcium in het lichaam werkt en hoe je de goede en verkeerde vorm van calcium krijgt? 25 jaar geleden is men dit gaan onderzoeken en deed men ontdekkingen dat de ‘aftakeling’ van het lichaam wijst naar micro-organismen”.

Calcium:

calcification

David; “Je krijgt als het ware corrosie in de bloedbanen die de doorstroming belemmeren. De reactie die daarop plaatsvindt zijn ontstekingen en deze ontstekingen vinden plaats in een regio waare er al blessures waren of we een emotionele blokkade hebben. Een blokkade bij het hart noemt men een hartaanval, een blokkade in de hersenen een herseninfarct, een blokkade in de nieren levert nierstenen op, in de gal zijn het galstenen, in je gewrichten noemt men het artritis en al deze zaken zijn terug te voeren op calcium. Het is echter de verkeerde versie van calcium en wat maakt dat deze calcium daar komt? Het is een organisme wat calcium vormt. En wat blijkt, dat veel van de calcium supplementen deze organismen bevatten en dus nog meer schade aan gaan richten. Het is zo duidelijk wat de micro-organismen aanrichten door hun verkeerde calcium afzettingen door het gehele lichaam dat dit maar al te vaak over het hoofd gezien wordt. Elke ziekte bevat een zogenaamd calcification component”

Super voeding:

“Hoe krijgen we nu al die problemen onder de knie? Dat is waar super voeding zijn rol kan gaan spelen en de meer moderne reeds lang bewezen methode van de zapper. (Dr Hulda Clark) De zapper komt met zijn elektriciteit op plaatsen waar het bloed niet komt en het immuunsysteem dus geen rol kan spelen. En hoe ouder je wordt hoe meer aandacht je dient te besteden aan het calcification proces”.

Micro-organismen

kalkafzetting

Mike Donkers over calcification; “Kalkafzetting in het lichaam was een uiteenzetting van David Wolfe die bij mij nooit duidelijk overkwam in de manier zoals hij het bracht in zijn presentaties totdat ik daar een YouTube video over kreeg te zien van David. Sindsdien kan ik het daar alleen maar mee eens zijn. Micro-organismen zoals virussen, bepaalde bacteriën en schimmels scheiden als ontlasting calcium uit. Dus met andere woorden als je kalkafzetting hebt in je lichaam, en daar lopen ontzettend veel mensen mee rond, dan heb je opeenhopingen van micro-organismen die zich daar tegoed zitten te doen aan zwakke cellen die opgeruimd moeten worden. Die kalk die daarbij vrijkomt wordt ter plaatse opgeslagen. Zo’n opeenhoping komt niet zomaar ineens maar gedurende tijd komt dit tot stand wat betekent dat we eigenlijk langzaam maar zeker zelf opgeruimd worden. De micro-organismen kunnen we daar niet de schuld van geven, ze zijn immers de opruimers van moeder natuur. Het blijkt dus dat er een noodzaak is om ‘ons’ op te ruimen wat betekent dat je dus een grote hoeveelheid verzwakte cellen hebt. Deze micro-organismen zijn echter wel aan te pakken, ze zijn anaërobe en het komt dus weer terug op het zuurstof gebrek in de cellen. (Dit is een proces dat plaatsvindt in de afwezigheid van zuurstof of waarbij geen zuurstof nodig is. Anaërobe organismen (zoals sommige bacteriën) hebben geen zuurstof nodig voor hun levensfuncties. Tegengestelde van `aëroob`). Dit zou je aan het denken moeten zetten, het betekent dat die plaatsen waar dit plaatsvindt aan het verstikken zijn. (Zie celverstikking) Hoe keer je dat dus om? Zorgen dat je als de donder zuurstof gaat toevoegen aan je lichaam. Die cellen zullen dus weer sterker worden en die micro-organismen kunnen daar helemaal niet tegen en leggen het loodje. Op die manier kun je het lichaam weer sterker maken”. Maar er zijn meer manieren om dit te bereiken, ….”

Dit onderwerp is behandeld in de uitzending van gezondheid radio van 11-01-2011 

Hoe bestel je de zapper die David Wolfe ook gebruikt? 
Zie video hieronder …. 


Calcification & Magnesium

Unabsorbed calcium can lodge anywhere in our body. For instance, if it lodges in your bones and joints, it mimics arthritis; if it lodges in your heart, it mimics arterial lesions. Calcification or calcium poisoning can manifest as heart disease, cancer, wrinkled skin, kidney stones, osteoporosis, dental problems, bone spurs, cataracts, and many other health problems. Calcium deposits in the joints are called arthritis; in the blood vessels it is hardening of the arteries; in the heart it is heart disease; and in the brain it is senility. A healthy cell has high magnesium and low calcium levels. If magnesium is not taken with calcium, much more harm than good will result. 


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]