Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging: Schoonheid komt van binnen.
Daar kan geen smeermiddeltje tegenop!

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Uiterlijke Schoonheid
Daarbij denkt men waarschijnlijk gelijk aan haar, gezicht, nagel en andere uiterlijke verzorgingsproducten. Heeft u ooit wel eens het verband gelegd tussen uiterlijke verzorging en voedingssupplementen?

Huid en Gezicht Verzorging
De huid is ons grootste orgaan wat blootstaat aan allerlei weersinvloeden. De belangrijkste factor bij de veroudering van de huid is echter uw lifestyle. Wordt de huid overmatig aan zonlicht blootgesteld dan tekent dat zich na verloop van tijd. Roken is een factor die men duidelijk kan waarnemen. Dat roken er in belangrijke mate toe bijdraagt dat de weinige vitamines die zich in onze moderne voeding nog bevinden minder worden opgenomen is niet bij iedereen bekend. Vooral bij de huid zie je dan ook dat een vermindert voedingspatroon zichtbaar wordt door een snelle veroudering. Daar kunt u dan aan de buitenzijde opsmeren wat u wilt, het verouderingsproces zal onverminderd doorgaan. Er zijn veel voedende stoffen die verwerkt zijn in uiterlijke verzorgingsproducten, zolang u echter het probleem niet bij de bron aanpakt blijft het dweilen met de kraan open.

Schoonheid van binnen
Er goed uitzien, een verzorgt uiterlijk, dat geeft je een goed gevoel, een gevoel van welzijn en zelfvertrouwen. Het valt mij steeds meer op dat mensen die zelfvertrouwen uitstralen en een positieve attitude hebben er ook mooier uitzien. Als je mensen observeert, wat we allemaal doen, dan valt het mij al snel op als een persoon een gezond uiterlijk heeft.

Persoonlijke verzorging
Speciaal voor de uiterlijke verzorging bestaan er ook voedingssupplementen op celtherapiebasis. Dit betekend dat deze voedingstoffen als het ware geprogrammeerd zijn vanuit de natuur om de juiste lichaamsonderdelen te voeden.

Wellness arrangementen
Met de snelle opkomst van de wellness industrie, de beautysalons, nagelstudio’s en de wellness arrangementen wordt ook dat stukje innerlijke persoonlijke verzorging nog al eens snel over het hoofd gezien. Hoe voel jij je vandaag, is je stemming goed, een goede nachtrust genoten? Al deze factoren wegen zwaar mee in uw uiterlijke vertoning. Daar kan geen smeermiddeltje tegenop!

[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]