Alpe d’HuZes, geld inzamelen voor kanker onderzoek, voor Big Pharma?

Geweldig om te zien waar mensen toe in staat zijn bij dit jaarlijks terugkerende evenement om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

pagina verhuist van uitdaging.net
artikel van voor 2012

Maar ….. wist u dat in de strijd tegen kanker sinds 1970 er geen ENKELE vooruitgang is geboekt door al die vele honderden MILJARDEN die er al uitgegeven werden aan deze onderzoeken? Sterker nog:

* Wist u dat sinds in 1970 de Fight Against Cancer van start ging de kans om deze ziekte te krijgen met 350% gestegen is?

* Zou het niet VERSTANDIGER zijn om al dat geld aan onderzoek te besteden naar ziek makende voeding en daarmee dus ook naar geneeskrachtige voeding?

* Zou het niet verstandiger zijn om zelfstandig op onderzoek uit te gaan naar de vele onderzoeken die al gedaan zijn op dit gebied en daaruit je eigen conclusie te trekken?

Een ding is zeker, de farmaceutische industrie heeft in AL die jaren de oplossing nog niet gevonden!

De media en de farmaceutische industrie zijn wel hard aan het werk geweest om deze feiten voor u VERBORGEN te houden.

Als je kennis neemt van alle informatie die er via de alternatieve bronnen, boeken en wetenschappelijke publicaties te vinden zijn krijg je een heel andere inzicht, wordt de angst weggenomen en is volledig herstel wel degelijk een mogelijkheid. Zou het niet verstandiger zijn om naar natuurlijke oplossingen te kijken voordat er met zwaar vergif een aanslag op het eigen immuunsysteem gepleegd wordt, samenwerking met het eigen lichaam in plaats van grove oorlogsvoering?

Kanker GENEZEN is al bijna honderd jaar mogelijk
Op de presentatie van Maandag 18 juni 2012 liet de Nederlandse pers verstek gaan, niemand aanwezig! Geen enkel gezondheid magazine, traditionele gezondheid website, geen radio, geen TV. Een bericht naar deze pagina op www.nujij.nl — jouw nieuws telt was binnen 24 uur verwijderd! Gezondheid en ziektes voorkomen en overwinnen kan zo simpel zijn — maar dit mogen zo weinig mogelijk mensen weten — in onze farmaceutische en geïndustrialiseerde voedingswereld. Tijdens de afgelopen week werd op gezondheidradio al aandacht besteed aan de lezing van Brian Peskin en de komende twee weken wordt de hele presentatie + vraag en antwoord uurtje op gezondheid radio uitgezonden en zal als podcast te downloaden zijn. We rekenen op de lezers van deze website om dit nieuws masaal via de sociale media te verspreiden! — nadat je hier ZELF kennis van hebt genomen!! — HM 23-06-2012


Enkele statements uit onderstaande eBoek:

* “Borstkanker: Volgens dr. Ulich Abel bestaat er geen enkel direct bewijs dat chemotherapie de overleving verlengt; het is van belang dit op te merken, omdat alle vrouwen met borstkanker chemotherapie ondergaan, zowel voor als na de chirurgische ingreep (Chemotherapy of advanced epithelian cancer, Healing Journal, No.1-2, Vol. 7, 1990, Gerson Institute).

* Prostaatkanker: Op 4 november 1995 deelt het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet mee: “…90% van de gevallen van prostaatkanker wordt in klinisch opzicht nooit van betekenis. Het overlevingspercentage tot 10 jaar onder patiënten die geen enkele behandeling hadden ondergaan (noch chirurgie, noch bestraling, noch chemotherapie, noch hormoontherapie) bedroeg 91,5%, tegenover 77% van de patiënten die bestraling hadden ondergaan…”.

* Er wordt gesteld dat chemotherapie de Italiaanse staat ongeveer 30 miljard euro per jaar kost. (Noot: Er zijn dus bedrijven die verschrikkelijk veel geld verdienen aan deze “ziekte”)

* De medische literatuur met betrekking tot chemotherapie gebruikt nooit termen zoals ‘genezing’ en ‘levenskwaliteit’.

* Van de statistieken worden bijvoorbeeld patiënten uitgesloten die overlijden als gevolg van infecties die onmiddellijk na de beenmergtransplantatie, die niet is aangeslagen, zijn opgetreden en bij wie de transplantatie dus is mislukt. (Noot: Statistieken zijn het misleiding instrument om meer geld van u te vragen voor nog meer ‘onderzoek’)

* Twijfelachtige waarde van de officiële statistieken: De officiële slagingsstatistieken met betrekking tot het therapeutische succes van de huidige standaardbehandelingen ontberen elke fundering. In 1985 publiceert prof. John Cairns van de universiteit van Harvard een vernietigende kritiek in Scientific American: “…behalve zeldzame typen leukemie kan er geen enkele verandering van betekenis worden waargenomen in het aantal sterfgevallen door kanker als gevolg van het op grote schaal toepassen van chemotherapie. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat chemotherapie de verschillende typen kanker kan genezen waar de maatschappij nu mee te maken heeft…”.

http://www.kanker-therapie.nl — pdf — falen-chemotherapie

Als je weer deel gaat nemen aan de volgende editie van de Alpe d’HuZes is dat een persoonlijke keuze die je kracht en moed kan -of zullen geven. Maar weet dat de gelden in de bekende bodemloze put zullen verdwijnen die niet tot een oplossing voor kanker zullen leiden.

Slechts de persoonlijk uitbreiding van het kennisniveau over de relatie van kanker ~ voeding en de tomeloze kracht van ons onderbewustzijn zullen je de goede richting wijzen van de vele mogelijkheden die tot je beschikking zijn en er al altijd waren. Gratis!

— Henk Mutsaers

Het verzwegen verhaal over kanker
al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden

Het verzwegen verhaal over kanker ontsluit voor het eerst een groot deel van de wetenschap die nooit eerder beschikbaar was voor het grote publiek. Professor Peskin wordt wel ‘de grootste kwantumvoedingsdeskundige van onze tijd’ genoemd. Wereldwijd is hij voor velen dé autoriteit op het gebied van gezondheid en voeding. Dit boek bewijst dat.Kanker is een van de meest afschuwelijke woorden in de Nederlandse taal: het staat voor de verschrikkelijkste ziektebeelden en het wordt te pas en te onpas gebruikt als scheldwoord. Kanker is een wereldwijde plaag geworden, waarvan het einde nog niet in zicht is. Ons wordt verteld dat kanker in onze genen zit en dat daar niets aan te doen is.Decennia geleden al ontdekte Nobelprijswinnaar Otto Warburg, arts en fysioloog, de primaire oorzaak van kanker. Deze heeft weinig van doen met de huidige kankerwerende aanbevelingen, zoals het eten van meer groenten en fruit, het toevoegen van soja, het jezelf ontzeggen van heerlijk (biologisch-dynamisch) vlees, het – zogenaamd – gezond eten en het beoefenen van meer lichaamsbeweging.Na jaren van uiterst nauwkeurig, wetenschappelijk onderzoek is kanker nu volledig ontrafeld. Je zult ontdekken hoe je de primaire oorzaak van kanker kunt stoppen. Het eenvoudige, kankerwerende vijfstappenplan in dit boek laat zien hoe je jezelf kunt beschermen tegen alle vormen van kanker. Wereldwijd vertrouwen artsen op de inzichten en conclusies van professor Peskin met betrekking tot kanker en andere gezondheidskwesties.Ontdek in dit boek:
* Waarom kanker niet genetisch is. Moleculair biologen van wereldfaam vertellen waarom.
* Dat er een verband bestaat tussen hartaandoeningen en kanker.
* Hoe je een tumor goedaardig houdt.
* Dat borstkanker is te voorkomen.
* Dat mammografie kanker niet vroeg opspoort en waarom het schadelijk is.
* Dat, in tegenstelling tot de algemene overtuiging, vezels niet gezond zijn.
* Ontdek het dodelijke verband tussen vezels en het krijgen van kanker.

Boek: Het verzwegen verhaal over kanker

De zeer goede punten die Peskin maandagavond 18 juni 2012 heeft aangehaald :

– De celwand is het allerbelangrijkst. Deze wordt opgebouwd uit vetten en eiwitten, maar alleen de vetten en eiwitten die JIJ eet. De vetten waaruit de celwand wordt opgebouwd zijn verzadigd vet en essentiele vetzuren (omega-3 en omega-6). Deze celwand moet zuurstoftoevoer naar de cel toelaten en afvoer van afvalstoffen uit de cel.

– De PRIMAIRE OORZAAK van kanker is zuurstoftekort in de cel. ALLE andere genoemde symptomen die gezien worden als oorzaak van kanker zijn SECUNDAIR en leiden naar de primaire oorzaak, nl. zuurstoftekort.

– Je voeding baseren op minimaal 60% koolhydraten, zoals de westerse overheden de bevolking adviseren, is contraproductief en werkt kanker in de hand. Kanker voedt zich namelijk. d.m.v. melkzuurfermentatie (vergisting) van glucose en koolhydraten worden in het bloed omgezet in glucose.

– Bewerkte plantaardige olien/vetten (maisolie, zonnebloemolie, margarine, halvarine) dekken de celwand af, waardoor deze luchtdicht wordt en er zuurstoftekort in de cel ontstaat. Daarnaast zorgen ze voor ontstekingen en gevaarlijke bloedproppen.

– Heel veel zuurstofcapaciteit van het lichaam gaat op aan verwoede pogingen om ongewenste (bewerkte) vetten/olien en overdadige glucose uit het bloed te verwijderen. Het lichaam probeert deze weg te branden (oxideren) d.m.v. ontstekingen. Dit is een op zuurstof gebaseerd proces en gaat ten koste van de celademhaling, waar de zuurstof eigenlijk voor bedoeld is!

– Stress veroorzaakt zuurstoftekort, omdat het ontstekingen bevordert. Ook stress leidt weer tot de primaire oorzaak van kanker, nl. ZUURSTOFTEKORT.

– Rauwe planten eten (of drinken) is geen goed idee, vanwege de voor de mens onverteerbare plantenvezel cellulose. Als deze niet d.m.v. fermentatie of koken gebroken wordt, zijn al die gezonde voedingsstoffen in planten niet beschikbaar voor ons mensen.

– De mens is van oudsher geen pure planteneter. De mens is een omnivoor, maar bovenal een carnivoor. Dat we ‘allemaal verschillend zijn’ is een mythe, we hebben meer overeenkomsten dan verschillen in fysiologisch opzicht.

– Verzuring is een GEVOLG van kanker, niet de oorzaak van kanker. Een kankercel fermenteert (vergist) suiker en produceert melkzuur. Daarnaast ademt de kankercel koolstofzuur in en zuurstof uit. Het is de combinatie van melkzuur en koolzuur die zorgt voor de verzuring. Het is ZUURSTOFTEKORT (een basische stof) dat ervoor zorgt dat de cel in deze staat verkeert. Dit is een mooi voorbeeld van hoe een secundair verschijnsel wordt aangewezen als de oorzaak. De oorzaak is en blijft zuurstoftekort en niets anders.

– Veel hedendaagse ‘wetenschap’ is helemaal geen wetenschap, maar valt onder ‘publish or perish’ 
(publiceren of sterven). In de academische wetenschappelijke wereld moet je voortdurend publiceren om voor vol te worden blijven aangezien. Deze publicaties zijn hierdoor dan ook vaak gebaseerd op andere publicaties, waardoor er in de wetenschappelijke wereld dus heel veel onbewezen aannames worden herhaald, zonder dat iemand de moeite neemt om deze herhaaldelijk te toetsen op hun waarheidsgehalte, wat juist de gouden standaard van wetenschap zou moeten zijn!

– Wat kanker, hart- en vaatziekte en diabetes met elkaar gemeen hebben is ZUURSTOFTEKORT. Is het toeval dat juist deze drie ziektes een regelrechte explosie hebben vertoond in de laatste 100 jaar, waarbij het eind nog niet in zicht is?

– Er is helemaal niet meer onderzoek nodig naar de oorzaak en oplossing van kanker. We weten het allang al en kijken voortdurend de andere kant op. De primaire oorzaak is ZUURSTOFTEKORT. Dit is door de Duitse biochemicus Otto Warburg al voor 1930 ontdekt.We hadden de toen opkomende kankerepidemie in de kiem kunnen smoren, maar oncologen leren op hun opleiding niets over Warburg en als ze er al over gehoord hebben dan worden zijn bevindingen naar het rijk der fabelen verwezen.

– Kanker is NIET genetisch. Omdat het ‘in de familie zit’ wil nog niet zeggen dat het in je genen zit. Het heeft te maken met wat je EET. Wat ‘in de familie zit’ zijn heel vaak verkeerde eetgewoontes, die van generatie op generatie worden aangeleerd. Het gaat om de OMGEVING van de genen (epigenetica), niet de genen zelf (genetica).

– Kanker is GEEN schimmel of virus. Dit zijn secundaire symptomen. Microben kunnen uitsluitend gedijen in zuurstofarme (anaerobe) omstandigheden en voeden zich eveneens met suiker. Hun taak is om verzwakte cellen op te ruimen. De primaire oorzaak, ZUURSTOFTEKORT, creeert de omstandigheden waarin deze microben kunnen gedijen. Kankerpatienten hebben steevast een te hoge bloedsuikerspiegel en kanker is anaeroob, precies de juiste omstandigheden voor deze microben.

– Je lichaam houdt zorgvuldig het glucosegehalte in je bloed in de gaten. Het heeft ook sensoren voor allerlei andere stoffen. Er is echter geen mechanisme dat in de gaten houdt hoe hoog je cholesterolwaarde is. Als de natuur het niet belangrijk vindt, waarom zou het voor ons dan wel iets uit moeten maken?

– De natuur maakt geen fouten, wij maken fouten door te denken het beter te weten.

– Hennep is nog nooit eerder in de geschiedenis als voedsel gebruikt. Wie hennepolie of andere hennepproducten inneemt, neemt deel aan een voedselexperiment dat nog niet eerder is gedaan. Of dit goed of fout uitpakt, valt nog te bezien.

Mike Donkers