Psychiater, zijn wij met z’n allen gek geworden?

pagina verhuist van uitdaging.net

artikel van voor 2012

Zijn wij gek geworden? 

Denk jij wel eens na over de psychiater? Hoe zou het komen dat mensen daar terecht komen? Ergere nog, hoeveel mensen die daar nooit komen gebruiken de medicijnen die voor deze ‘bedrijfstak’ ontworpen werden? 

Hier komen de harde feiten: de afgelopen 30 jaar gebruikten 543 miljoen mensenop de wereld psychische medicijnen en psychiaters claimen dat er in totaal 1 miljard mensen zijn die mentaal ongezond zijn. Zo’n 17 miljoen kinderen zitten aan de ADHD medicatie. De vraag is, wie is er nu gek, de medische wetenschap die mensen ziek verklaren of de mensen die gek genoeg zijn om deze chemische middelen allemaal in te nemen in plaats van eens na te denken wat voor chemische rommel ze allemaal binnenkrijgen via onder andere de voeding?

De totale wereld van op farmaceutische gebaseerde medicijnen is niet alleen wreed en onmenselijk omdat het poogt mensen te genezen door giftige niet lichaam eigen stoffenmaar eveneens omdat het totaal uit de hand loopt financieel voor zowel het individu als de samenleving. De chemische medicijnen werken niet maar zijn bovendien schadelijk voor de gebruiker.

We hebben strikte wetten voor geweld, kindermisbruikers en verkrachters maar er is geen enkele controle op het chemisch ontwrichten en verkrachten met farmaceutisch ‘medicijnen’ waar het FDA, CDC en al die andere organisaties de loftrompet over steken. Wij, als een samenleving en beschaving, zijn totaal blind geworden voor farmaceutisch terrorisme en de breed gedragen diepgewortelde gekheid van de westerse ‘gezondheidszorg’ waar we een zeer hoge prijs voor betalen.

 Sinds decennia voeren overheden strijd tegen het verkrijgen van illegale drugs en worden er miljoenen uitgegeven in deze strijd en het afkikken van deze verdovende en verslavende middelen terwijl de gevangenissen vol zitten met drugs criminelen. Dit terwijl de legaal voorgeschreven verdovende en verslavende middelen die men medicijnen noemt een zo mogelijk nog groter aandeel hebben op de wereldmarkt.

 Deze video is een verwoestende testimonie over de moderne ‘geneeskunde’ als de samenleving op zichzelf. De wreedheid van Big Farma kent geen grenzen. Wij zitten middenin de donkerste eeuw van de geneeskunde die we kunnen zien binnensluipen in meer en meer onderdelen van de samenleving.

Hebben 1 miljard mensen een chemische onbalans, ……

…. of krijgen ze simpelweg de voeding niet waar ons lichaam om schreeuwt?

Hoeveel van al deze miljoenen en miljoenen mensen worden – tegen hun wil in – behandeld voor deze symptomen waarvan de wetenschappers – heel laf – zeggen de oorzaak niet te kennen. Er is geen enkele wetenschappelijk test waarbij men vast kan stellen dat iemand mentaal ongezond is! Geen enkel bewijs! Bovendien is er niets bekend over de neveneffecten die deze chemische middelen veroorzaken bij elke individuele persoon. In grote lijnen is echter wel bekend dat de ‘mentale gezondheid’ middelen hartaanvallen en andere medische ‘complicaties’ veroorzaken zoals zelfmoorden. Aangenomen wordt dat elke maand deze destructieve medicamenten minstens 3.000 slachtoffers eisen!

70 procent van al deze middelen worden door huisartsen voorgeschreven.

“ Betreden op eigen risico “

De farmaceutisch marketing machine heeft zijn werk uitstekend gedaan om de hersenen van al die dokters uit geschakelde, tezamen met wat snoepreisjes en kado’s.

Het gaat voor Big Farma een groot geld, genoeg om de loyaliteit te kopen van de dokter, de media en de overheid.

 Dokters en verpleegkundigen weten wel beter dan braaf voorover te buigen en hun achterste aan te bieden om een farmaceutisch naald in te laten steken zeker als het weer ‘griepspuitentijd’ is. Ze vinden in grote mate dat dit voor hen niet nodig is. (maar weten wel beter). Als Big Farma en in hun spoor onze slaafse overheid echter hun zin kregen dan marcheerden alle mensen gedwee in een lange rij langs de doktoren om verplicht ingespoten te worden die alle gelijkenis doet vertonen met de SS waar mensen onwetend de vernietigingskampen binnenmarcheerden.

Nu gaan deze wrede en zielloze mensen door met hun agenda om totale controle te krijgen over de voedingsketen. Totale controle waarbij de volkstuin zelfs verboden gaat worden en de verkoop van biologische onbestraalde voeding als het senaat er de Bill 510 doorheen gejaagd kunnen krijgen hebben ze dadelijk de gehele Amerikaanse bevolking al in een solide houtgreep. Het wordt al de gevaarlijkste wet genoemd die er ooit aangenomen dreigt te worden in de U.S. Het land dat ooit stond voor de vrije rechten van de mens en deze overal ter wereld ging verdedigen moet straks zelf bevrijd gaan worden van een terroristische en dictatoriale regering.

Bron: blog IVMA


[wp-rss-aggregator exclude=”7853,7763,7752,7725,7712″]