Bijwerkingen HPV vaccinatie Geen probleem …. het is Gratis!

pagina verhuist van uitdaging.net

artikel van voor 2012

De meeste reacties zijn…. Het is gratis nu, dus ik neem het uit voorzorg!

Gratis? 
Ja, dat is waar, maar je krijgt ook gratis en voor niets de gevolgen als die optreden. De Overheid is dan niet thuis en zegt dan… ‘Je hebt vrijwillig meegedaan, het was niet verplicht!’ Zullen allerlei klachten in verband gebracht worden met deze vaccins?

Het filmpje verteld over Gardasil. In het Rijksvaccinatieprogramma zit Cervarix. Maar…. De hoeveelheid aluminium in Cervarix is nog veel meer dan in Gardasil… En Cervarix is later op de markt gekomen dan Gardasil. Of je nu door de hond of door de kat gebeten wordt… is dat een verschil?
  
Besef dat wij het met elkaar op deze wijze MOETEN verspreiden, want men denkt er veel te luchtig over. Als we nu Softenon en DES opnoemen zegt ook iedereen… ja, dat mag niet weer gebeuren! Wel de geschiedenis is bezig zich te herhalen, we leren er kennelijk niets van en het vertrouwen in bedrijven die op winst uit zijn is groter dan ons eigen ‘boerenverstand’…

Gezond leven, lichaam in balans…
Chemische middelen moeten ons leven verlengen blijkbaar? We spekken maar al te graag de vaccin fabrikanten. Afgelopen week zag ik op RTV NH hier in Noord Holland, op het nieuws een meisje spreken. Men had in Purmerend gefilmd bij het vaccineren. Dat meisje vertelde vorig jaar het vaccin niet genomen te hebben door alle negatieve verhalen. Haar vriendinnen hadden het wel gehad, dus zij ‘moest’ het nu ook hebben daar er geen bijwerkingen waren opgetreden. En weet dat de opkomst in Purmerend vorig jaar beneden de 30% was. Gaan ze nu als nog?

Als je dit hoort dan wil je wel bij de priklocatie gaan staan en roepen… bedenk je eerst, je hoeft de trein niet te missen, het is nu gratis, als je het later zou nemen moet je betalen, ja… maar wat is je gezondheid je waard? Is gratis echt de drijfveer? Als makke schapen lopen zij zo naar de gifspuit!
 
Dank wie dit voor ons wil verspreiden.
Op onze site staat meer informatie en bedenk dat wij niets merken van het feit of iemand nu wel of geen vaccin neemt! Wij laten alleen de andere kant zien opdat men later nooit kan zeggen: ‘Was er nu nooit eens iemand die de echte informatie kon geven?’
 
Anneke Bleeker

Alles-in-één-filmpje over risico’s HPV met getuigenissen van Slachtoffers!:

Geachte lezer, ik geef al vele jaren lezingen over diverse onderwerpen. Sinds 2008 geef ik ook lezingen over (HPV) vaccinaties, waarbij ik wetenschappelijk aantoon dat vaccinaties niet alleen aantoonbaar ineffectief zijn, maar vooral potentieel levensgevaarlijk voor uw immuunsysteem en algehele gezondeheid (vooral voor zogenaamde ‘risicogroepen’ zoals zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met al een verzwakt immuunsyteem!). Ook de media twijfelt nu aan de aanpak van het RIVM mbt de (HPV) vaccinaties. Let op: er wordt nu zelfs in feit gevraagd of uw dochter DNA wil afstaan…(zie hieronder de redenen waarom u dit niet moet doen)!!!

Aangezien ik al veel over vaccinaties en ware immuniteit heb geschreven, verwijs ik u naar de volgende links (zie ook de video lezingen over vaccinaties op ….. ,maar lees ook vooral alle verdere informatie van Guido Jonkers en Verontruste Moeders in deze email !): 

Even wat belangrijke achtergrond informatie over DNA

DNA is herhaaldelijk wetenschappelijk aangetoond een soort ‘bio-spirituele antenne’gebleken voor bio-akoestische, bio-elektromagnetische en bio-energetische signaaloverdracht (energetische overdracht van helende of ziekmakende informatie)! Zelfs non-lokaal, dus afstand speelt hier geen rol…Koppel dit aan Scalair Elektromagnetisme (Tom Bearden), Energetics (Gariaev, Poponin, Kazachneev, Kozyrev)en Psychotronics en Radionica technieken…en we hebben een perfecte mogelijkheid om fysiologie en lichamelijk welbevinden op afstand…te beïnvloeden…Dus sta geen DNA af zoals het verzoek van RIVM in feite vraagt!!!

Binnenkort volgen mijn radiouitzendingen binnen ‘Gezond en Wel’ met Dan Winter en Glen Rein (beide ook direct en indirect verbonden aan het HeartMath instituut (hartcoherentie onderzoek), hieruit blijkt ook weer overduidelijk dat DNA op afstand (herhaaldelijk wetenschappelijk aangetoond dus) te beïnvloeden is. Voor heling doeleinden, maar ook voor andere doeleinden eventueel. Dit houdt in dat u dit gegeven kunt gebruiken voor heling van uzelf en anderen, maar anderen ook uw DNA kunnen gebruiken met intenties en een beoogd effect, die niet noodzakelijk hoeven overeen te komen met wat u wenselijk zou vinden voor uw lichaam en welzijn (of wat daadwerkelijk wenselijk of gezond is voor uw lichaam en immuunsysteem)…

En nog een stukje informatie over de rol van bewustzijn en intentie (en non-lokaliteit, dus invloed op afstand):

Het is eigenlijk geen mind over matter, maar mind INTO matter. Inmiddels is ook duidelijk dat het veld van psycho-neuroimmunologie (wat bewijst dat suggestie, bio-feedback, hypnose, conditionering, OVERTUIGINGEN en suggestie fysiologische parameters kunnen wijzigen en beïnvloeden) nog een te beperkt middel is gebleken.

De ware cellulaire communicatie en regulatie is namelijk niet biochemisch, maar bio-akoestisch en bio-energetisch en elektromagnetisch (al je DNA in al je cellen produceren, ontvangen en modificeren licht!)

Een derde punt is het vele bewijs dat wijst op een non-lokale invloed, dus werking op afstand zonder ‘fysiek contact’! Ik heb een uitzending opgenomen met quantum bioloog en experimenteel wetenschapper Glen Rein dat binnenkort zal worden uitgezonden. Je kunt specifieke intenties sturen, waarbij niet alleen de vorm van DNA, maar ook de elektrische lading en andere belangrijke parameters van DNA kunnen worden…gewijzigd…

Gariaev (allemaal te vinden in mijn boek ‘Blauwdruk’) toonde ook al aan dat woorden en taal DNA (via een draaggolf als geluid en licht) energetisch kunnen beïnvloeden en wijzigen, in feiten zelfs genen ‘aan en uit’ kunnen zetten..).

En als je DNA meet en daarna verwijdert blijft de organisatie van het lichtveld wat zich in een ruimte naar het DNA toebeweegt (in een pikdonkere ruimte zelfs)zelfs een maand of langer aanwezig, ook al is het verdwenen (het Phantom DNA effect). Rein bewees experimenteel dat als je DNA met een laser ‘bestraalt’ het een fysiek energetisch veld laat zien als projectie. Maar als je het object daarna verwijdert en de plek bestraalt waar het object zojuist nog was maar nu dus niet meer…dan zie je nog een energetische projectie van het ‘lichtlichaam’ van het DNA alsof het nooit verdwenen was. 

Ander onderzoek heeft aangetoond dat als je een rat verdooft (anesthesie) op een plek waar eerder al andere ratten waren verdoofd, het effect van verdoving steeds sneller op trad…Het honderdste rat effect?

Kortom: afhankelijk van de onderliggende intentie en het beoogde effect…kan DNA zowel ‘positief’ als ‘negatief’ beinvloed worden! Voor heling doeleinden of voor andere doeleinden. Pas dus op als u gevraagd wordt DNA af te staan. Vaccinaties dienen ons niet, ze zijn ineffectief en potentieel levensgevaarlijk gebleken. Sta dus ook niet toe dat u (en uw kinderen!) op een andere manier als proefkonijnen worden gebruikt. Zie voor meer info over de herhaalde poging (en de manier waarop uw kinderen weer ‘gelokt’ worden en hun privacy geschaad wordt) om de HPVvaccianties te verkopen het onderstaande belangrijke bericht!

Met hartelijke groeten, Drs. John Consemulder

Opnieuw ophef rond prik baarmoederhalskanker

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ligt opnieuw onder vuur over de prik tegen baarmoederhalskanker. Het instituut vraagt 15- en 16-jarige meisjes die zich hebben laten vaccineren met het HPV-vaccin om vaginaal materiaal af te staan voor nader onderzoek. De Tweede Kamer eist uitleg, meldt het Algemeen Dagblad.

Met het onderzoek wil het RIVM achterhalen welke hpv-virussen er rond gaan en of er verschillen zijn bij meisjes die wel en die niet gevacineerd zijn. Zo kan het onderzoeksinstituut meten of het vaccinatieprogramma tegen baarmoederhalskanker effect heeft.

Feit is dat het RIVM het, na alle ophef rond de eerste vaccinatieronde tegen baarmoederhalskanker vorig jaar, weer voor elkaar gekregen om onrust te laten ontstaan rond de HPV-prik.

Misschien is er weinig aan de hand. Al vraag ik me af of het gepast is om meisjes van 15 en 16 jaar via internet allerlei persoonlijke vragen te stellen over hun seksleven en ze te vragen om thuis zelf een vaginaal uitstrijkje te maken en dat op te sturen.

De Tweede Kamer maakt zich daarnaast zorgen over de opslag van dna-materiaal voor een periode van 15 jaar en vragen zich af in hoeverre het dna gekoppeld is aan privacygevoelige informatie.

Met het uitstrijkje komen namelijk lichaamscellen mee, en ja, daar zit dna in. Uiteraard zegt het RIVM dat het hen daar niet om gaat.

‘ We zijn er absoluut niet op uit een databank aan te leggen met meisjes-dna’, aldus Marina Conyn van het RIVM in het AD. ’Dat willen we niet, kunnen we niet en mogen we niet.’

Dat zal best wel, maar het RIVM weet net zo goed als iedereen, dat dit weer heel makkelijk kan uitgroeien tot allerlei complottheorieën en voor een hoop onrust onder ouders zal zorgen. En probeer daar maar eens tegenop te boksen. Erg slim is het dan ook niet.

Waar de kamerleden ook moeite mee hebben is dat de meisjes als kleine tegemoetkoming een cadeaubon van 10 euro krijgen. Niet dat ze daarmee nou over de streep getrokken worden, maar toch.Volgens het RIVM is de cadeaubon echter standaardbeleid.

Overigens is de animo onder meisjes nog laag, maar het RIVM had niet anders verwacht.