10 Tips voor de griep

G R I E P V A C C I N A T I E 
10 tips die je moet weten voordat je de griepprik …. riskeert!
pagina verhuist van uitdaging.net

artikel van voor 2012

Door Mike Adams Naturalnews.com

Laten we niet om de zaken heen draaien. Het griep vaccine dat nu bereid wordt voor massa injecties bij volwassenen en kinderen is nooit getest en zal niet getest worden voor de massa injecties beginnen. In Europa waar normaal griepvaccinaties getest worden op honderden of zelfs duizenden voor dat ze toegepast worden op de massa heeft het European Medicines Agency de toestemming verleend om de testfase nu geheel over te slaan.

En toch, …. verbazingwekkend, … staan mensen in de rij om het griepvaccine te nemen. Ongeacht het ontbreken van ook maar enige veiligheidstest!

Toen het National Institutes of Health in de U.S aankondigde om begin augustus te starten met het testen van het Mexicaanse / varkensgriep vaccine werden ze overstelpt met telefoontjes en eMail berichten van mensen die vrijwillig alsproefkonijn wilden fungeren.

Het is verbazingwekkend wat de schaapsherder
kan bereiken met de kracht van angst!

Terug naar Europa, natuurlijk wordt iedereen een proefkonijn omdat er helemaal geen testen worden uitgevoerd met het griepvaccine. Meer alarmerend, in het Europese griepvaccine worden adjudants gebruikt, chemische hulpstoffen die de active stoffen in het vaccine verbeteren. In bijzonder, er is absoluut geen veiligheidsinformatie beschikbaar voor het gebruik van deze hulpstoffen in de toepassing bij kinderen en zwangere vrouwen, twee van de groepen die het meest agressief benadert worden in de promotie van het griepvaccine. Dit leidt tot de conclusie dat het Mexicaanse / varkens / nieuwe / griepvaccine kan leiden tot een modern medisch disaster. Vele ingrediënten zijn potentieel zeer gevaarlijk en de hulpstoffen die in het Europese griepvaccine toegepast gaan worden zijn verdacht van veroorzaken van neurologische wanorde

Verlamd door vaccinaties

Ik hoef u er waarschijnlijk niet aan te herinneren dat in 1976 een falend griepvaccin onherstelbare schade veroorzaakte aan het zenuwsysteem bij honderden mensen waarvan velen verlamd raakten. Dokters gaven het probleem een naam natuurlijk, zodat het lijkt dat ze weten waarover ze praten. Guillain-Barre Syndroom. (Ze hebben het natuurlijk niet het Giftig Vaccin Syndroom genoemd omdat dit te informatief zou zijn)

Het feit blijft dat dokters nooit wisten hoe het vaccin deze ernstige ‘bijwerkingen’ veroorzaakten. En, …. als het zelfde plaats zou vinden heden ten dage zouden alle dokters en vaccin promotors de link zeker ontkennen. (Dat is ook het geval tussen vaccinaties en autisme, complete ontkenning)

In feite zijn er heel veel dingen die niet verteld worden aangaande de vaccinaties die gaan plaatsvinden bij de Mexicaanse / varkens / griep. Hier volgen de  zaken die u dient te weten voor uw ‘amusement’.

Tien dingen die je niet hoort te weten over de nieuwe griepvaccinatie.
(Ten minste, volgens de autoriteiten)

#1. De productie van het vaccin was haastig in elkaar gezet en nooit getest bij mensen. Wil jij graag als proefkonijn fungeren voor ‘Big Farma’? Bij een ja, ga in de rij staan het komende najaar!

#2. De nieuwe griepvaccines bevatten ‘hulpstoffen’ die ontstekingsreacties veroorzaken in het lichaam. Dit is waarom zij verdacht worden van neurologische wanorde en autisme. 

#3. Het nieuwe griepvaccin kan uw risico om te sterven vergroten door het immuunsysteem te veranderen of te onderdrukken. Er is geen enkel bewijs dat zelfs een normaal seizoen griepvaccin ook maar enige bescherming biedt van betekenis.

Vaccinaties zijn de ‘wonderolie’ van de moderne geneeskunde.

#4. Dokters weten nog steeds niet waarom het 1976 griepvaccine zoveel mensen verlamde. Dat betekend dat men echt geen enkele clue heeft of het nieuwe griepvaccin niet opnieuw een vernietigende ‘nevenwerking’ heeft. (En men heeft dat dus niet getest)

#5. Zelfs als het nieuwe griepvaccin uw dood wordt dan zijn de farmaceutische bedrijven niet aansprakelijk. De U.S. overheid heeft de medicijnfabrikanten complete onschendbaarheid geschonken betreffende vaccinaties. Dankzij deze maatregel hebben de bedrijven geen enkele stok achter de deur om de vaccinaties veilig te maken. Ze worden immers betaald voor de hoeveelheid geproduceerde vaccins niet en niet voor de veiligheid.

#6. Geen enkel griepvaccin werkt zo goed als vitamine D om u te beschermen voor de griep. Dat is een ongelegen wetenschappelijk feit waarvan ‘Big Farma’, de overheid en de FDA hopen dat u dit niet ontdekt.

#7. Zelfs als het nieuwe griepvaccin zou werken dan is het mathematisch prima als iedereen om u heen het vaccin neemt zodat u het niet nodig heeft! (Omdat het zich dan niet kan verspreiden onder de mensen rondom u heen) Dus zelfs als je geloofd in het vaccin hoef je eigenlijk alleen de mensen rondom u heen aan te moedigen om het toch zeker te gaan halen.

#8. Farmaceutische bedrijven verdienen miljarden aan de productie van het nieuwe griepvaccin. Dat geld komt uit uw zak, zelfs als je het niet neemt (weigert) dan betaal je nog mee via de belasting.

#9. Als mensen in grote hoeveelheden komen te overlijden, neem dan maar gerust aan dat dit dezelfde mensen zijn die het nieuwe griepvaccin hebben genomen. Dokters zullen verklaren dat het aantal mensen die gered konden worden groter waren dan diegene die door het ‘lot’ getroffen werden. Natuurlijk zijn de cijfers van diegene die men kon redden pure fictie en hersenspinsels van ‘geleerde’ hoofden..

#10. De griepvaccinatie centra die de komende weken / maanden ingericht gaan worden over de gehele wereld zijn niet volkomen nutteloos. Ze verschaffen ons een gemakkelijke methode om een grote groep domme mensen te identificeren. (Jammer dat we hen niet kunnen versieren met een lintje voor toekomstige identificatie.)

Men zegt dat de loterij is voor mensen die niet zo goed zijn in rekenen. Overeenkomstig is het nieuwe griepvaccin er voor mensen die niets begrijpen van gezondheid.

Bron Natural News

Vertaling Henk Mutsaers


Ik heb even een vraag. Ik wil mij en mijn gezin absoluut niet laten inenten tegen de Mexicaanse griep. Wanneer deze verplicht wordt gesteld moet je hem dan toch laten zetten of kun je er toch onderuit komen? Bedankt Irene