Noodzaak aarden menselijk lichaam om stress te neutraliseren van elektriciteit en Elektro Magnetische Velden

pagina verhuist van uitdaging.net

artikel van voor 2012

Vanaf het begin van de evolutie, behalve de laatste generaties, hebben mensen altijd fysiek contact gehad met de aarde. Het is dus aannemelijk dat mensen ‘geaard’ waren. 

In onze moderne tijden hebben mensen zich geïsoleerd van de aarde door het dragen van synthetische schoenen en het leven in huizen die ook geen contact meer hadden met de aarde. 

De consequentie is dat mensen niet meer natuurlijk geaard zijn en geladen worden met statische energie en stralingsvelden kunnen nu onnatuurlijke elektrische spanningen in het lichaam creëren.

Eenvoudig gezegd, het niet aarden van het lichaam heeft invloed op de dagelijkse biologische activiteiten van het lichaam en oefent zo invloed uit op de natuurlijke gezondheid en slaap. 

Heden ten dage zijn velen fysiek gestrest, spieren zijn gespannen, rug en gewrichtspijnen,  en slecht slapen lijkt welhaast de norm voor velen. Deze condities hebben allen een relatie met een over stimulatie van het zenuwsysteem en / of de verstoring van de bio–elektrische communicatie tussen de cellen. 

Bijvoorbeeld: spieren reageren uitsluitend op bio-elektrische signalen van de zenuwen. Wanneer de communicatie wordt verstoord kunnen spieren gespannen blijven wat kan leiden tot vermoeiing, gewrichtsproblemen en pijn. 

In hoeverre creëren EMF’s (elektrische magnetische velden) abnormale activiteiten in het lichaam?

In 1995 kwamen het National Institute of Environmental Health Sciences [NIEHS] en het US Department of Energy [DOE] tot de conclusie dat de dagelijkse blootstelling aan elektrische en magnetische velden in huis onnatuurlijke elektrische stromen produceren in het lichaam. Met andere woorden, in elk modern huis is dit 24 uur per dag. 

Deze onnatuurlijke stromen zijn het directe gevolg van de isolatie van het lichaam en het contact met de grond. De vraag is nu in hoeverre deze stromen invloed uitoefenen op het functioneren van het lichaam? 

Een indicatie kan zijn: Volgens het American Institute of Stress zijn 75% van alle bezoeken aan de eerste hulp nu stress gerelateerde gezondheid condities. De omschrijving van stress is: een staat van ononderbroken bezorgdheid en nervositeit waarin de spieren worden gespannen en gespannen blijven. Stress wordt nu erkend als een bijdrage van hart en vaatziekten, kanker, huid, neurologische en emotionele verstoringen en legio ander kwalen en ziektes.

Aan het einde van de zestiger jaren toen mensen voor het eerst gediagnostiseerd werden met stress vond ook de opkomst plaats van synthetische schoenzolen, synthetische tapijten en de opkomst van huishoudelijke elektrische apparaten kwam in een stroomversnelling.

Beïnvloeden deze zwakke elektrische stromen ook onze slaap?

Volgens een onderzoek van de National Sleep Foundation (Sleep 2000 report) heeft bijna tweederde (62%) van de Amerikanen nu slaapproblemen. De Amerikanen hebben echter de meest comfortabele bedden, echter in primitieve gemeenschappen waar mensen op dierenhuiden of direct op de grond slapen komen slaap problemen niet voor. 

De meeste Amerikanen en Europeanen slapen echter slechts 25 centimeter verwijdert van elektrische draden verborgen in de muur of het bed. Deze produceren een zwak elektrisch veld gedurende de gehele nacht. 

‘Aarden’ Maken wij nog wel voldoende contact met de aarde?

Het feit dat een meerderheid van de mensen lijden aan ongemakken en gezondheidsklachten tot ernstige ziektes toe maakt dat er meerdere factoren ernstig misgaan. 

Naast de onnatuurlijke voedingsketen, het gebrek aan bewegen (gebrekkige zuurstof opname door het lichaam), en een niet meer ‘levendige’ waterhuishouding is ook het gebrek aan contact met de aarde een verdachte op de lijst. 

Bewijs wordt geleverd door traditionele bevolkingen die nog in contact met moeder aarde leven en in balans met de natuur al onze moderne gebreken en ziektes in grote mate niet kennen en zeker niet de stress problemen uit onze moderne maatschappij.

Bij testen waar mensen in hun eigen woonomgeving gingen slapen op een carbon fiber matras verbonden met de aarde sliepen ze beter, ontwaakten ze beter uitgerust, verminderde spier en gewrichtspijnen. Bovendien rapporteerden de deelnemers aan de test minder last te hebben van artritis, astma, reuma, slaap apnea en hypertensie.

Ik heb mijn leven gelopen blootsvoets, en mij werd toch verteld dat de ”wondroos” daar waarschijnlijk van ontstaan is. Ik mag van de arts, zowel de professionele verplegers, niet / nooit meer blootsvoets lopen, een werkelijke straf voor mij. Schoenen waren voor mij niet uitgevonden… – Elisabeth

Note: gezondheid professionals?