Moeilijk – Slecht lopen? Is een inlegzool met tril- frequentie de oplossing?

pagina verhuist van uitdaging.net

artikel van voor 2012

Moeilijk lopen, kramp, stijven spieren als we het zo horen zouden deze problemen met de Trilzolen direct moeten verdwijnen. Je zou bijna gaan denken dat trillen tegen alles helpt.

Ja- en Nee; zegt Kastermans de uitvinder. Trillingen zijn zeker de basis van verschillende lichamelijke problemen maar er zijn veel verschillende frequenties werkzaam in ons lichaam, en we kennen ze nog lang niet allemaal. Gelukkig hebben we de nu vermelde problemen goed in kaart en kunnen we door simpel een paar Tril Sokken te dragen of door een paar trilzolen in de schoenen te stoppen RLS klachten en stijven been spieren instant verhelpen.

Het is allemaal begonnen in 1998 toen Herman Kastermans en zijn partner hun gezamenlijke ideeën over het kopiëren van trillingen samen voegde. Het vinden van de juiste trilling is één, maar je moet de frequentie daarna ook kunnen kopiëren en overzetten op een andere drager, onder ander sokken. Met de juiste trilling kan je dan mensen van verschillende problemen afhelpen en wel instant.

In veel situaties worden we op het verkeerde been gezet laat Kastermans ons weten, als je oud bent en loopproblemen krijgt moet je een rollator en bij kramp of pijnlijke voeten krijg je steunkousen- en of steunzolen aangemeten. Duren hulpmiddelen die wel de mobiliteit verhogen maar die zeker niet de oplossing is die vele van ons zoeken.

De definitieve lancering heeft twee jaar op zich laten wachten eerst zijn honderden zolen op vrijwilligers uitgetest maar nu wordt in samenwerking met een zolen fabrikant de String- Energy- Zolen in 12 landen tegelijk gepresenteerd aan het grote publiek.

Om nog even terug te komen op de techniek van de zolen. Ik zie dat de zool en ook de sokken geen in of externe energiebronnen heeft. Ik bedoel geen magneten of batterijen. Blijven ze wel werken? Ja, de molecuul van de zool zowel van de sokken hebben genoeg en de juiste energie- frequentie om het probleem voor de werking tot één jaar plus.

Stringenergy uit Heerhugowaard presenteert met trots een inlegzool met Tril- frequentie. Dit nieuw product is voor veel mensen met stabiliteit- en of loopproblemen een uitkomst

Eerder is al geschreven over Tril-sokken die mensen direct van hun trekkende benen zou verlossen. Nu komt men met een nieuwe uitdaging! “Tril zolen”. Deze inlegzolen zouden mensen met loopproblemen direct van hun (pijn) voetklachten en van hun stijven beenspieren verlossen.

Meer info stringenergy


[wp-rss-aggregator exclude=”7853″]