Electrosmog, straling

Het Begin van het Einde
pre historie


Zo’n zes miljard jaar geleden ontstond onze mooie planeet de aarde.

Drie miljard jaar geleden ontstonden de eencelligen, 5 miljard jaar geleden ontstonden de eencelligen met een celkern, 300 miljoen jaar geleden de dynosauriërs, de mens bestaat zo’n 2000 jaar.

De laatste vijftig jaar tot heden zijn er veel veranderingen door ontwikkeling van de moderne elektronica.

Het tijdperk van de elektrosmog
electrosmoc


De afgelopen 25 tot 30 jaar zijn de ontwikkelingen op gebied van elektronica en moderne technologie razendsnel gegaan. Vandaag de dag is het niet meer bij  te houden.

Laten we eens terugblikken.

Vijftig jaar geleden werd de televisie uitgevonden, moderne computers 30 jaar geleden, toen kwamen de mobiele telefoons, de zendmasten en allerlei andere medische eletronische apparatuur. De gevolgen van deze ontwikkelingen kunnen niet uitblijven.

Straling en kanker
straling en kanker

 

Er is al veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen straling, tumoren en kanker.Uit onderzoek is naar voren gekomen dat er sterke aanwijzingen zijn dat straling van mobiele telefoons en UMTS-zendmasten tumoren en kanker kunnen veroorzaken.Een bewustere omgang en maatregelen om de straling te verminderen is zeer wenselijk voor behoud van onze gezondheid. Zorg er vooral voor dat uw slaapvertrek stralingvrij is gedurende uw nachtrust.

Uitstoot van Co2
luchtvervuiling co2 uitstoot

Een ander wereldwijd probleem is de uitstoot van CO2. Dit geeft het alom bekende broeikaseffect van de aarde. Hierdoor wordt de aarde langzaam opgewarmd.CO2 uitstoot word veroorzaakt door uitstoot van uitlaatgassen, elektriciteitscentrales, fabrieken en industrie.Gevolgen van de CO2 uitstoot uit zich in het smelten van de ijskappen. Zelf geloof ik niet dat dit op langere zal leiden tot overstromingen wat wordt gesuggereerd door onderzoekers. Ik denk dat de ijskappen smelten om de CO2 in te lucht verder te compenseren. Ik ben van mening dat het noodzakelijk is dat we voor onze auto’s en opwekking van energie zeer spoedig schone bronnen zullen moeten gaan gebruiken.

 

Toxinen in huid, haar –en mondverzorgingsproducten.
vergif

 

De uitstoot en gebruik van chemische –en synthetische stoffen  neemt nog steeds toe.Jaarlijks komen er drie tot vierduizend van deze stoffen bij waaraan wij worden blootgesteld.

Sommige belastende componenten vinden we terug in onze huid, haar –en mondverzorgingsproducten. Enkele verbindingen waarvoor we moeten oppassen zijn aluminium in deodorantrollers. Dit wordt in verband gebracht met alzheimer en borstkanker.Een ander voorbeeld is sodiumlauretsulfaat. Een stof waardoor de shampoo zo goed schuimt. Dit hoopt zich op in onze hoofdhuid.Laat u zich hierover informeren en vermijdt deze toxisch belastende stoffen.

Congres en praktijkervaring

Na het volgen van een zeer interessant congres over de hypothalamus en ontgifting ben ik tot een aantal nieuwe inzichten gekomen.Dr. Abbas Quatab bezit 127 klinieken over heel de wereld. Hij heeft een speciale behandelmethode ontwikkeld voor behandeling van ontstekingsziekten; zoals diabetes type 2, hart –en vaatziekten, reuma, artritis, artrose etc.

Tevens vermelde hij dat veel van de ziektebeelden van deze tijd een relatie hebben met een ontregeling van de hypothalamus. De hypothalamus is het centrale regelmechanisme van ons lichaam. Ik kom hier later nog op met uitleg terug.

Ook vermelde hij dat onze hypofyse en hypothalamus heel gevoelig reageert op stress, straling en toxinen. Verder liet hij weten dat trauma’s, ongelukken, vaccinaties en emoties ook kunnen leiden tot een stoornis van de hypothalamus. Ik vernam van hem dat door de combinatie van emoties, stress, straling en toxinen ons lichaam biochemisch zijn maximaal haalbare toxische grens heeft bereikt.

Er hoeft maar iets te veel binnen te komen en de emmer loopt over. Dit heeft volgens Dr. Abbas te maken dat wij vatbaarder zijn voor alle welvaartsziekten.  Uit onderzoek is naar voren gekomen dat ons DNA door deze snel veranderde milieuomstandigheden langzaam aan het veranderen is of liever gezegd zich probeert aan te passen.

Hypothalamus syndroom

De hypothalamus is betrokken bij allerlei functies in ons lichaam, zoals de hormoonbalans, het autonome zenuwstelsel, eetgedrag, temperatuur regulatie, emoties, slaapritme en geheugen. Er zijn allerlei ziektebeelden zoals ik al eerder vertelde, waarbij de hypothalamus een storing vertoont. Bij het Kallman syndroom bijvoorbeeld stoort de hypothalamus en zijn reuk en zaadproductie verstoord. Dit is een van ziektebeelden die regulier bekend is.Regulier wordt er weinig tot niets gedaan om de hypothalamusfunctie te verbeteren en worden slechts symptomen bestreden, waardoor de klachten vaak voortduren. In mijn praktijk ervaar ik zelf na onderzoek en metingen dat bij veel mensen de hypofyse en hypothalamus en bijnieren zijn ontregeld of zelfs uitgeput.

Er is uit onderzoek bekend dat deze mensen een periode gepaard gaande met hevige emoties en/of een ongeluk met een mechanische klap tegen het hoofd achter de rug hebben.Ook een aanlegzwakte in het hypothalamussysteem die zich openbaard na een storende invloed,  zoals een virusbelasting of toxische belasting.

Emotionele klachten kunnen ook tot een verstoorde hypothalamus leiden. In de praktijk kan met het I-health systeem gemeten worden waar de grootste energieontregeling door veroorzaakt wordt en welke natuurlijke middelen kunnen helpen. De I-tronic EDA is ontwikkeld voor de ruimtevaart. Vierhonderd artsen en wetenschappers uit alle vakrichtingen werkten aan een volledig medisch diagnosesysteem, waarmee men de gezondheid van de ruimtevaarders in de MIR in de gaten kon houden.De basis van het systeem is de Chinese acupunctuur. Om de gezondheid van een cliënt te bepalen worden met de I-tronic EDA de twaalf belangrijkste meridianen van het menselijk lichaam gemeten.

ruimtevaart

Professor Dr. Med. Valery Polyakov verbleef 438 dagen non-stop in de Russische MIR; het langste verblijf in de ruimte ooit. Zijn gezondheid werd gemeten met de I-tronic EDA. “Ik zou op mijn 56 jarige leeftijd direct naar Mars vliegen – een reis van duizend dagen – maar alleen onder begeleiding van de I-tronic EDA®.” Citaat: Prof. Dr. Med. Valery Polyakov ( Sporthochschule Keulen 3 September 2001).

Kijk voor mee informatie over dit bijzondere meetsysteem op…..

Emoties en organen

De lever en de gal worden door de chinese geneeswijzen in verband gebracht metboosheid, frustratie. In de Nederlandse taal ‘heb je iets op je lever’ en spuw je je gal. Bij een overmaat aan boosheid of frustratie kan de energie van de lever uitgeput raken, waardoor er meer kans is dat er een ziekte ontstaat in de lever

De longen en dikke darm horen in de chinese geneeswijzen bij elkaar en worden in verband gebracht met verdriet en een gevoel van onveiligheid. ‘Je houd je adem in’ of je vindt iets ‘onverteerbaar’. Opgeruimd ademhalen en ‘opluchting’ horen bij het tegenovergestelde van verdriet; de longen kunnen weer vrij ademhalen. Obstipatie (verstopping) wordt emotioneel in verband gebracht met ‘het willen vasthouden wat je hebt’/ ‘je weet wat je hebt en niet wat je krijgt’.

De maag en de milt horen bij elkaar volgens de chinese geneeswijzen. Hierbij horen de emoties bezorgdheid, gebrek aan (zelf)vertrouwen. ‘Het ligt zwaar op m’n maag.’ Gebrek aan zelfvertrouwen vermindert de functie van de spijsvertering, waardoor er spijsverteringsklachten kunnen ontstaan.

De nier en de blaas horen volgens de chinese geneeswijzen bij angst. ‘Ik doe het in mijn broek van angst’ is een bekende Nederlandse uitdrukking. Iedereen kent ook wel het verschijnsel dat sommigen een paar keer naar de wc gaan vlak voor een optreden of iets anders wat spannend wordt gevonden. Angst put de nierenergie uit, waardoor klachten kunnen ontstaan zoals regelmatig blaasontsteking. Nierenergie heeft volgens de Chinese geneeswijzen ook een relatie met botten en gewrichten, rugklachten en dergelijke.

Het hart hoort bij de dunne darm. De emotie die hiermee in verband wordt gebracht is gekwetstheid/ kwetsbaarheid. Hij lijdt aan een ‘gebroken hart’. Sommige mensen krijgen diarree als ze teveel meemaken wat ze niet kunnen verteren. Diarree als reactie op emoties wordt ook wel ‘huilen met je darmen’ genoemd.

Het is wetenschappelijk erkend dat emoties veel invloed kunnen hebben op het immuunsysteem. HET GEVOLG IS EEN VERSTORING VAN DE HYPOTHALAMUS ALS GEVOLG VAN EMOTIONELE STRESS. Als je met behulp van (onder andere) de Chinese geneeswijzen meer gaat begrijpen waarom je immuunsysteem op dat gebied niet goed functioneert, dan kan dat een wegwijzer zijn richting meer gezondheid.

Door dit stukje hoop ik vele mensen inzicht te verschaffen en kennis te geven van de mogelijke belastingen waaraan wij dagelijks blootstaan waardoor onze gezondheid onder druk staat.Het is zaak dat we wakker worden en ons bewust zijn hoe we met deze grote veranderingen kunnen omgaan en hoe ons lichaam en gezondheid daartegen te beschermen.

 

Richard Groeneveld

Met vriendelijke groeten,

Richard Groeneveld
Slagveld 70
3332 BN Zwijndrecht

Tel:               078-6192019
Mobiel:         06-30481297


Het i-Health systeem vormt de basis voor een compleet preventieonderzoek d.m.v. de preventie module.
 De cliënt is in een korte tijd geïnformeerd over zijn/haar fysieke en mentale gezondheid.

Voordelen van het I-health systeem zijn:
–  kunnen testen van de 12 belangrijkste biofysische regelfuncties
–  Nauwkeurige, snelle, reproduceerbare, niet invasieve en delegeerbare analyse
–  Bepaling van ernst van een functionele of pathologische afwijking
–  Bepaling van omkeerbaarheid van functionele of pathologische afwijking
–  Vroegtijdige opsporing van verborgen besmettingen of ontstekingen-  Vroegtijdige opsporing van zwaar metalen (vullingen, bruggen en kronen)
–  Vroegtijdige opsporing van gevoeligheid voor elektrosmog, geopathische belasting,    enz.
–  Bepaling van voedselonverdraagzaamheid
–  Bepaling van regulerende capaciteit
–  Bepaling van energetische uitputting, overmaat of blokkades
–  Bepaling van persoonlijk energieprofiel
–  Bepaling van constitutioneel energietype
–  bepaling van de juiste dosering van vitamines en mineralen.
–  vaststellen van het therapeutisch effect en doeltreffendheid van vitaminen,   voedingssupplementen, enzymen, aminozuren.
–  Controle op doeltreffendheid van een therapeutische interventie
–  Cliënt-rapportage met diverse rapporteringsprotocollen

I-Health helpt bij het ontdekken van kwalen in hun beginfase en past deze bijzondere preventieve geneeswijze toe om eventuele problemen direct vast te stellen.

Dr. Voll en Dr. Werner ontwikkelden in de jaren ’50 een methode voor de meting van die energie in de meridianen. Het Russische Ruimteagentschap ontwikkelde in de jaren ’80 de praktische toepassing en gebruikte het in ruimtereizen om de gezondheid van hun  kosmonauten te testen.
Uitgangspunt was een systeem dat een reproduceerbare meting mogelijk maakt en referentiewaarden heeft van gezonde mensen. I-Health heeft deze technologie geïntegreerd in een ultra modern analyse systeem. Dit analytische meetsysteem stelt het energieniveau evenals regulatie- en aanpassingsvermogen van het menselijke lichaam vast door het meten van de elektrische weerstand van de meridianen en de reactie van het autonome zenuwstelsel.

De metingen worden samengevat in eenvoudig te lezen overzichten met betrekking tot energie en balans. Inbegrepen zijn tientallen schermen en evaluatiemiddelen, alsmede een meervoudig rapportagesystemen. Het analysesysteem is in staat uitsluitsel te geven over de effectiviteit van medicijnen en individuele therapieën.