Photonen Coherentie Therapie = Licht Therapie

pagina verhuist van uitdaging.netPhotonen Coherentie Therapie

De Photonen Coherentie Therapie (ook wel biophotonentherapie genoemd) biedt grote mogelijkheden om mensen met (chronische) gezondheidsproblemen te helpen. Wij zoeken naar oorzaken en het oplossen hiervan en blijven niet steken in symptoombestrijding. 

Wij maken geen gebruik van medicijnen.

In plaats daarvan gaan wij uit van de mogelijkheden die het lichaam zelf in zich heeft en versterken wij deze lichaamseigen geneeskracht.

In deze therapie zien we het lichaam als een geheel, waarin de verschillende onderdelen in samenhang zorgen voor een goed functioneren. Hierbij kijken we naar lichamelijke en emotionele aspecten, aangezien er een grote wisselwerking is tussen lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Photonen

In 1933 vooronderstelde een Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj, dat alle cellen licht (photonen) uitstralen. Aan het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw ontdekten en bewezen Duitse natuurkundigen (Popp en Mersmann) dit op wetenschappelijke en onomstotelijke wijze. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het ook en slaan het op.

Verder werd ontdekt dat een gezonde cel coherent licht uitstraalt, terwijl een zieke cel chaotisch licht uitstraalt en dat de chaotische straling zou kunnen worden gescheiden van de coherente straling door middel van elektronische filters. Mersmann en Popp (een expert in radiologie) zetten al hun ontdekkingen om in een therapiesysteem, waarbij de chaotische straling wordt omgepoold en wordt teruggegeven aan het lichaam, waarbij het zichzelf neutraliseert zodat alleen de coherente, gezonde straling overblijft.

Ook werd ontdekt dat alles zijn eigen specifieke straling heeft. Elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elk zware metaal, elke ziekte, en elk medicijn – of dat nu een conventioneel medicijn is of niet – heeft zijn eigen vibratie die kan worden geneutraliseerd, waardoor de gezonde aanstuur-signalen, die het biochemische proces sturen, worden hersteld.

Hoe werkt het?

Meten

Het eerste deel van de behandeling bestaat uit het meten van de acupunctuurpunten op handen en voeten. Deze metingen geven inzicht in de energetische toestand van het lichaam en laten zien of er verstoringen in het lichaam aanwezig zijn.

Behandelen

Op basis van de metingen wordt vastgesteld welke middelen moeten worden ingezet om de problemen te verhelpen. Deze middelen zijn niets anders dan lichtfrequenties die de verkeerde frequenties in het lichaam opheffen. Vervolgens begint de feitelijke behandeling. De cliënt krijgt in elke hand een glazen staaf die met een glasvezelkabel verbonden is aan de StarLight. Aansluitend vindt een behandeling plaats waarbij de blote voeten op glazen voetplaten worden gezet die ook met glasvezelkabels verbonden zijn aan de StarLight.

Na de behandeling gaat het lichaam aan de slag om de verkeerde zaken op te ruimen. Het is dan belangrijk dat het lichaam in staat wordt gesteld om de gifstoffen af te kunnen voeren, met name door de nieren. De eerste 72 uur na de behandeling moet er daarom 1,5 á 2 liter (kraan)water per dag worden gedronken.

Natuurgeneeskundige praktijk Curaluz

Therapeuten: Bea en Hans Schokker
Sleedoornlaan 23
9471 SK Zuidlaren
Telefoon: 050-4028900