De overeenkomst tussen de economische en gezondheid crisis?

pagina verhuist van uitdaging.netIk las laatst een zeer treffende vergelijking tussen de economische crisis die gelijk is aan de gezondheid crisis, waarvan vele niet weten dat die zelfs bestaat!

In de Verenigde Staten zijn zo’n 150.000 financiële adviseurs en slechts 1% van hen adviseerden hun klanten om hun geld uit de aandelenmarkt te halen. Dat betekende dus dat 99% het verkeerd hadden! Hoe kan het dat zulke hoog betaalde experts dit niet zagen aankomen?

Vergelijkbaar is de gezondheidscrisis.
Er zijn zoveel professionals en organisaties die het publiek moeten beschermen en toch, ….. holt de algemene gezondheid en levenskwaliteit met sprongen achteruit. Meer en meer mensen worden afhankelijk van medicijnen en operaties. Het aantal mensen met zwaar overgewicht neemt schrikbarende vormen aan, diabetes, hart en vaat ziekten en kanker stijgt met het jaar. En de uitgaven aan de ‘gezondheidszorg’ is totaal uit de hand aan het lopen.


Zo Denk Ik Over Voeding, Medicijnen …. en politieke beslissingen hierover


Zo denk ik over voeding
De afgelopen 100 jaar is stap voor stap onze voeding verandert van een natuurproduct naar kunstmatig geproduceerde uit zijn verband getrokken producten. Het begon met het toepassen van kunstmest (11 mineralen) waar de natuur 84 mineralen en sporenelementen toepast. Voor mij is het volkomen duidelijk dat mensen met mineralen gebrek en onbalans daar op termijn ziek van worden. Eigenlijk is dat geen ziekte maar een gebrek. 

Je auto is namelijk ook niet stuk als er geen of verkeerde brandstof in zit!

Daarna is het eigenlijk pas helemaal fout gegaan met onze voeding. We kregen minder tijd om voeding te bereiden in onze moderne maatschappij waardoor voedingfabrikanten gingen inspelen op ‘onze’ behoefte naar gemakkelijk te bereiden en snelle hap. Al de chemische toevoegingen die we nu op grote schaal aantreffen in de voeding zijn daarvan het resultaat.

En hoe regeert ons lichaam daarop?
Ons lichaam geeft signalen af om meer te eten want het krijgt immers de benodigde essentiële voedingsstoffen niet binnen om alle systemen aan de gang te houden. 

Gevolg: Overgewicht, energie gebrek en de meest uiteenlopende ziektes die daarvan het gevolg zijn. Gebreken die zelfs erfelijk doorgegeven worden nadat we ons lichaam 30, 40 of meerdere jaren hebben uitgehongerd.

Daarna gaan we naar de dokter. Die vervolgens niet bij een thuisbezoek vaststelt wat de oorzaak is van het gebrek (ziekte) maar gelijk in de medicijnkast duikt.

Zo denk ik over medicijnen
Elk medicijn bestaan uit chemische stoffen. Natuurlijke producten zijn namelijk niet te patenteren en daar valt dus geen geld aan te verdienen. Men kijkt wat de werkzame stoffen in de natuur zijn en probeert deze zo goed en kwaad mogelijk chemisch na te bootsen.

Elke vaccinatie en medicijn is dus het toedienen van een niet lichaamseigen stof, een gif dus, waarvan men hoopt dat het uitsluitend de ‘vijand’ vernietigd. 

Een compromis dus om het lichaam op een onnatuurlijke manier ‘aan de gang te houden’ zonder de oorzaak te elimineren. Vitamine en mineralen gebrek! Dit is de reden dat ALLE vaccinaties en ALLE medicijnen voorspelbare en (vaak) onvoorspelbare bijwerkingen vertonen. 

De farmaceutische producten staan hoog op in de doden ‘hitparade’.

In onze Westerse wereld is niet kanker, hart en vaatziekten of al die andere ‘ziektes’ de grootste bedreiging van je gezondheid maar de medische industrie! Op de website van het Life Extention magazine (link verwijderd) in Amerika leest men dat in het betoog van o.a. Dr Gary Null (Boek: Dead by Medicine) dat de medische industrie verantwoordelijk is voor jaarlijks 783,936 doden. (alleen al jaarlijks in de U.S.)

Ik denk dat een ding duidelijk mag zijn:

De oplossing gaat nooit gevonden worden in de medische hoek, NOOIT!

BMJ werkzaamheid medicijnen

British Medical Journal: 87% van alle medicijnen werken niet of onvoldoende de medicijnen die wel ‘werken’ pakken de oorzaak niet aan!

Ik denk dat er slechts één oplossing is, vergaar kennis over gezonde natuurlijke voeding, zoek een gezondheid coach en stop met het nemen van al die junk voeding waar de supermarkt boordevol mee staat. Geniet van onbewerkte natuurlijke voeding in plaats van bewerkte melk, vlees met antibiotica, suiker, bewerkte granen en de chemische toevoegingen waar junkfood mee vol zit.

Al je gezondheid problemen zullen geëlimineerd worden of in ieder geval drastisch verminderen. Dit is de uitdaging waar we voor staan, om zelf weer controle te verkrijgen over je gezondheid en je eigen toekomst. Deel deze kennis en bereikte resultaten met iedereen. 

De vraag is; “Wie ken jij die geïnteresseerd is in gezondheid?”

Zo denk ik over de rol van de politiek.

Gezien het feit dat door de jaren heen onze politieke ‘dienaren’ geen enkele verantwoordelijkheid hebben getoond om wettelijke maatregelen te nemen om ons te beschermen tegen de kwalijke invloeden van de voedingsindustrie de farmaceutische en de chemische industrie zijn we verplicht om zelf goed te beoordelen wat goed voor ons is en alert te reageren als er weer eens een maatregel aangenomen wordt die onze gezondheid nog verder gaat ondermijnen zoals met deCodex Alimentarius en de invoering van GMO zaden.

Wees dus alert en wordt wakker, …. 

…. voordat je op de bekende splitsing aankomt waarbij de meeste mensen nu steeds weer de verkeerde afslag nemen en naar de dokter gaan om daarmee de eigen verantwoordelijkheid voor je gezondheid uit handen te geven. Bedenk dat het al zo ver is dat farmaceutische bedrijven al geen enkele verantwoording hoeven af te leggen ten aanzien van vaccinaties. Totale onschendbaarheid! Jij loopt dus het riscico van je persoonlijke beslissing.

Zo denk ik er dus over.

Ik stuur ook met een glimlach de collectanten door die komen voor een bijdrage voor de hartstichting het kankerfonds etc, ….. nadat ik ze uitleg hoe ik erover denk. 

Ik ben het er ook totaal niet mee eens dat ik collectief mag (moet) meebetalen aan al die dure medische behandelingen waar ik zelf toch nooit gebruik van ga (durf) te maken. 

Mij te gevaarlijk!!

Ik ben al lang bezig mijn leef en voedingspatroon aan te passen en ben niet zo bang voor een ziekte, gestrekt door kennis van zaken en niet door hoop of geluk maar feiten! Ik geloof ook niet meer wat zogenaamde autoriteiten mij proberen wijs te maken. Ik weet wel beter! Zou jij je auto toevertrouwen aan een automonteur die met zijn eigen auto regelmatig stukken heeft. Kijk naar de resultaten van onze geneesheren en ken de feiten. Boezemen die bij jou vertrouwen in met meer doden dan welke ziekte dan ook?

Neem zelf je eigen verantwoording en succes met je beslissingen, te beginnen met wat je de volgende keer in je winkelwagentje gaat laden bij de supermarkt.

leeftijd verwachting


Dit stuk is precies zoals ik er in de loop van de tijd over ben gaan denken. Ik ben dus ziek, ernstig zelfs, ik heb progressieve ms, en nu anderhalf jaar bezig met voeding en ms. Ik volg nu eliminatiedieet, heb intolerantie test gehad op voeding. Heb verbeteringen, maar ben er nog lang niet. Het vreemde is dat medicijnen, die bewezen( wetenschappelijk onderzoek) niet helpen en wel ernstige bijwerkingen kennen klakkeloos vergoed worden. Tot wel 30.000 euro per patient per jaar, en wat ik doe moet ik allemaal zelf betalen, en ook nog eens gewoon mijn ziektekosten premie. Totale rechtsongelijkheid, hoezo vrije keus? Dus ik herken erg veel in dit artikel. Vriendelijke groeten, Astrid