Bio Meridian test geeft alternatieve geneeskunde een voorsprong!

pagina verhuist van uitdaging.netDe combinatie van eeuwenoude geneeskunst met de moderne computertechnologie ontwikkeld door Nasa laat met de Bio Meridian test de Westerse geneeskunde verbleken. 


Reeds duizenden jaren geleden ontdekte men in de Chinese geneeskunde dat het lichaam een netwerk heeft van energiebanen gelijk aan rivieren van energie. Heden ten dage heeft men niet alleen kunnen aantonen dat deze eeuwenoude kennis niet alleen op waarheid berust maar men kan tevens deze energie meten en daarmee verschillende processen inzichtelijk maken. Er zijn 20 paar meridianen energiebanen en elk paar staat in verbinding met een specifiek lichaamsonderdeel.

De Duitse arts Dr. Voll was de eerste die deze energiebanen zichtbaar kon maken in het begin van de veertiger jaren door de meridiaanpunten te meten op handen en voeten. De meridiaan theorie is niet langer een theorie maar testen uitgevoerd met de Bio Meridiaan test methode tonen een 99.5% accuraat inzicht van de werking en status van het lichaam.

In het tijdbestek van zo’n twintig minuten weet je de complete gezondheidstoestand van je lichaam. Ga je verder kijken naar de voeding, allergie en stressfactoren dan is binnen het uur de richting duidelijk om je op weg te helpen je gezondheid te herstellen door meer verstandige leefstijl keuzes te kunnen maken gebaseerd op de unieke eigenschappen van je eigen lichaam. Dit maakt dat patienten eindelijk resultaten te zien krijgen en ook snel, …. mits ze zich houden aan de voorgeschreven adviezen. Dit maakt dat mensen zeer enthousiast zijn over de Bio Meridiaan test methode.

Al surfend op Internet kwam ik achter het bestaan van deze test die slechts acht kilometer van mij thuis werd toegepast. (toeval bestaat niet) Een afspraak werd gemaakt voor een interview bij de locale omroep (Afm) waardoor mijn interesse was gewekt om hier meer over te ontdekken. Woensdagavond 6 oktober (2010) was ik in de praktijk van José van Dortmont om dit met mijn eigen ogen te zien en ervaren. Dat ik gezond leef was al verschillende malen duidelijk getoond met de NES scan en het was spannend om te zien dat er ook hier weer met de Bio Meridiaan test steeds weer groenen velden opdoken waardoor de tijd omvloog.

Net toen we dachten dat werkelijk alles perfect functioneerde kwam er een onbalans naar voren die José de reactie deed ontlokken; “Gelukkig, dan kan ik tenminste bij je tonen hoe het apparaat precies werkt!” Een schimmel in de darmen waardoor er op termijn problemen zouden kunnen ontstaan indien niet gecorrigeerd. Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat een probleem al gesignaleerd wordt lang voordat je er last van krijgt waardoor het vrij eenvoudig te herstellen is. De daarop volgende gevoeligheid test ten aanzien van welke voeding je lichaam het beste verdraagt geeft waardevolle inzichten. Ook de vitamine en mineralen testen gaven B2 en een achttal mineralen te zien die verbetert konden worden. Geruststellend is dat er nergens ook maar één rood veld opkwam!

Na het interview voor gezondheid radio zaten we nog even na te praten over de resultaten in de praktijk met deze test methode. Zo leerden we dat Becel margarine bijna door niemand verdragen wordt door het teveel aan linolzuur. Aspartaam bijna bij iedereen in het lichaam gesignaleerd wordt wat haast ook niet anders kan als het in meer als 6.000 producten zit. Ook toont de test regelmatig een teveel aan eiwitten die kan leiden tot celgroei en opvallend was dat veel mensen de Chlamydia (Soa) bij zich dragen. José; “Er komen vaak patienten bij mij in de praktijk die al zo lang aan het dokteren zijn dat ze bij wijze van spreken een lopende medische encyclopedie zijn en mij vertellen welke ziektes ze allemaal hebben. Ik vertel dan, gooi al die namen maar weg want we gaan hier op zoek naar de oorzaak en niet naar hoe het heet”. José vertelt dat mensen de gedachtekracht onderschatten en moeten weten dat je een probleem vergroot als je er meer aandacht aan besteed en zo is dat ook met angst.

Over vaccinaties heeft ze de ervaring dat de praktijk laat zien dat de zwakke groepen worden aangeschreven om zich te laten vaccineren. Het zijn echter juist deze zwakke groepen die het zeker niet moeten laten doen!

Verder waarschuwt ze voor mensen die bestraald zijn en dan vervolgens thuis heel zorgzaam verpleegt worden. Mensen weten niet dat deze mensen bol staan van de schadelijke straling en een gevaar opleveren juist voor de meest zorgzame mensen. Zo kreeg zij een keer een kind in haar praktijk die een hoge dosis straling in het lichaam had. Na wat uitpluiswerk bleek dit opgelopen te zijn tijdens een bezoek aan grotten in Frankrijk. Franse grotten zijn veelvuldig gebruikt indertijd voor ondergrondse kernproeven. Er stond wel een bord maar dat was in het Frans ….

Toen José aangaf dat ze beslist ook de andere drie kinderen wilde doormeten bleken die gelukkig niet besmet. Hoe dit mogelijk is kan verklaard worden aan hoe je open staat voor de omgeving, met grote ogen de wereld om je heen ontdekken of lekker liggen te slapen kan je vatbaarheid veel doen verschillen. De opgelopen straling kon ook voor dat ene kind teniet gedaan worden dankzij de preventie vroegtijdige ontdekking. Gelukkig blijkt de natuur ook mee te werken aan herstel. Neem nu de Tsjernobyl kernramp, jarenlang dacht men dat het gebied voor lange tijd dood zou zijn maar dan groeien er opeens weelderige planten waar sharon fruit groeit wat werkzaam is tegen stralingsziekten.

Het devies van José is; “Zorg dat je ten alle tijden positief blijft, zorgen maken is negatief en maakt je kwetsbaar”.

Conclusie
Het liefste wat de farmaceutische industrie zou willen zien is dat informatieve websites zoals deze zouden verdwijnen van het internet. (daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt) De positieve effecten die patienten ervaren bij de Bio Meridiaan test methode maakt dat de mond tot mond reclame een steeds grotere toevloed aan klanten te zien geeft. Dat moet ook wel want in tegenstelling van de ‘moderne’ Westerse ‘Medicijnkunde’ wordt je niet eindeloos aan het lijntje gehouden met onderzoek na onderzoek en medicijn na medicijn maar sta je bij deze behandeling na twee tot drie keer buiten de deur met het gewenste resultaat in de meerderheid van de gevallen. De mond tot mond reclame maakt dan ook dat de Westerse Medicijnkunde gedoemd is als een dinosaurus te sterven en de eerste steen is in de vijver geworpen. De rimpels die dit teweeg heeft gebracht gaan ongetwijfeld aanzwellen tot een ware tsunami.

– Henk Mutsaers

Noot: José van Dortmont is helaas inmiddels overleden