Na een (fake) bom bij Soros, nu ook bij Obama, de Clintons the White House en CNN, … of een valse vlag serie?

Een aanslag plegen op Soros, Obama en de Clintons en dan vervolgens nergens succes scoren? Dat klinkt mij wel erg amateuristisch in de oren. En dan ook nog CNN in dit illustere rijtje, … wat een eer voor dit Fake News bedrijf. Dotcom.radio co-host Mike hierover: Dus na Soros nu ook Obama an Clinton. Dit ruikt naar boze opzet. Nu kunnen ze ‘rechts-extremisten’ de schuld geven. En dat is allemaal de schuld van Trump! Maar wat doet the White House in dit rijtje … ?


ZeroHedge meldt: Een verdacht pakket werd aangehaald als reden voor de evacuatie. Een bom expert team is naar verluidt ter plaatse om dit te onderzoeken. Het is opmerkelijk dat de geheime dienst mogelijke bommen heeft onderschept die de Clintons en de Obamas dinsdagnacht en woensdagochtend hebben gestuurd.

 


Update 26-10-2018 Verschillende “Hoax” -mailbommen “Niet in staat om te exploderen” volgens ambtenaren bron ZerohedgeQ anon boomNiemand van het Q team zou dit toejuichen, iedereen zonder uitzondering zien deze mensen het liefst in de beklaagdenbank staan en een enkele reis Gitmo.

Persoonlijk geloof ik hier geen snars van. We houden je op de hoogte.

We hebben de life stream die gestopt is ingeruild voor wat  alternatieve video’s

Hiermee is het mogelijk ZELF diverse standpunten te onderzoeken, …

Update 25-10-2018 wie stuurt deze valse vlag operatie … overdenkingen

Lees ook: 15 factoren waarmee je een valse vlag operatie kan herkennen |

En het Witte Huis, … daar stonden ze even stil bij de “aanslagen” en gingen snel over tot de orde van de dag. De orde van de dag … de farmaceutisch industrie aanpakken voor hun “medicijnen” die de markt voorzien van verslavende en dodelijke “geneesmiddelen. En zoals de President stelde; “Hier moet een eind aankomen” Chapeau !!


ZeroHedge: Een dag nadat federale agenten een bom hadden laten ontploffen die was ontdekt in de brievenbus van George Soros ‘huis in Westchester County, hebben technici van de geheime dienst vermoedelijke bommen onderschept die naar verluidt naar de huizen van de Obamas zijn gestuurd, evenals naar Bill en Hillary Clinton. De bom die naar de Clintons werd gestuurd, werd naar het huis van het echtpaar gemaild in Chappaqua, NY – die zich ook in Westchester bevindt, aldus de New York Times. Het pakket dat naar de Obamas werd gestuurd, werd naar het kantoor van de voormalige president gestuurd.


ZeroHedge: Gezien het feit dat deze incidenten bijna gegarandeerd nog een stortvloed van speculatie over onstabiele extreem rechtse groepen zullen ontketenen, kan men niet anders dan zich afvragen of dit een voorbeeld is van Democraten die een Bolsonaro trekken slechts twee weken voor een cruciale midterm-stem.


tweet bomaanslag white house
Nog meer mensen hebben hun bedenkingen over deze “aanslag”, ….

Zojuist bekend geworden 18.46 uur

Op de live stream zien we commentaren voorbijkomen: Fake – MAGA bomber – False Flag – Red terror – Russians did it – strange: violence only when democrats loose… – #WALKAWAY – Vote republican in november don’t let mob left get power!! – Laser printers put a code on the paper. Let’s see what they find – Hillary said it’s no time for civility – Newsflash: Republicans do not use the USPS. – looks like the job of a trumpturd deplorable came from a trumpturd town – Blow her up … I mean Lock her up — and more

leesbewust startpagina