FISA gate het grootste machtsmisbruikschandaal in Amerika ooit, verzwegen door de MSM media !


fisa #releasethememoDit artikel werd reeds in April van dit jaar geplaatst maar staat nu aan de vooravond om te exploderen in het gezicht van de democraten en de wereld. Het laat ook zien hoe lang de media dit item al onder de pet hebben gehouden.


FISA gate het grootste machtsmisbruik schandaal in Amerika ooit, verzwegen door de MSM media !  Dit schandaal zal niet alleen de angel halen uit de heksenjacht vermomd als parlementair ‘onderzoek’ naar de vermeende banden met Rusland van Donald Trump en zijn team, het zal ook te boek komen te staan als een schandaal dat Watergate zal doen verbleken!


Update  26-10-2018


Update 04-10-2018


Russia collusion bombshell: DNC lawyers met with FBI on dossier before surveillance warrant


Congressional investigators have confirmed that a top FBI official met with Democratic Party lawyers to talk about allegations of Donald Trump-Russia collusion weeks before the 2016 election, and before the bureau secured a search warrant targeting Trump’s campaign.


Door Mike Donkers [FactsForum] – [DotcomNieuws] – [DotcomRadio]

#releasethememo

# Release the Memo!

Even ter herinnering: in 1974 gaf president Richard Nixon in het geheim opdracht om in te laten breken in het hoofdkwartier van de Democraten om daar afluisterapparatuur te laten installeren en zo zijn politieke tegenstanders te kunnen laten afluisteren. Dit kwam uit en het schandaal, dat bekend is komen te staan als ‘Watergate‘, leidde tot een afzettingsprocedure. Nixon heeft dit niet afgewacht en trad zelf af.

Als dergelijk machtsmisbruik al voldoende is om een president ten val te brengen, zet je dan maar schrap voor wat er komen gaat! Deze keer is het echter de beurt aan de huidige Republikeinse president Donald Trump om zeer belastende informatie naar buiten te brengen over de Democraten. We hebben het hier over een regelrechte couppoging om een aanstaande en zittende president op slinkse wijze buitenspel te zetten en dus een democratische verkiezingsuitslag te saboteren, zowel op voorhand als naderhand!

Om te begrijpen wat er speelt, moet je eerst weten wat de zogeheten ‘FISA Act’ inhoudt. FISA staat voor: Foreign Intelligence Surveillance Act. Deze wet houdt in dat er door een zogeheten ‘FISA court’ (speciale rechtbank) toestemming kan worden verleend voor het bespioneren van politici, van wie het vermoeden bestaat dat zij dubbelspionnen zijn die geheime informatie doorspelen aan een vijand. Alleen een vermoeden is niet voldoende, vandaar ook dat een rechter zich hierover moet buigen. Men zal met gegrond bewijs aan moeten komen om zo’n vermoeden te staven.

Toen Donald J. Trump in 2016 de Republikeinse voorverkiezingen won, zagen de Democraten dit als een perfect scenario. Hun gedoodverfde kandidaat Hillary Clinton was immers een ervaren politica die het klappen van de zweep kende in de politieke arena. De nieuwkomer Trump had als zakenman geen enkele politieke ervaring en werd door de tegenpartij gezien als een clown waar toch niemand op zou stemmen. In hun grenzeloze arrogantie dachten ze de overwinning al binnen te hebben – op de avond van de verkiezingen zelf dronken Hillary en Bill Clinton en hun mensen nog champagne op de aanstaande zegen.

Toch wilden de Democraten een troef achter de hand houden, in het onwaarschijnlijke geval dat Trump mocht winnen. In eigen kring verwezen ze hiernaar als een ‘insurance policy’. Er werd besloten om een dossier samen te stellen door bepaalde elementen binnen de FBI en veiligheidsdiensten. De aantijging was dat Trump en zijn campagneteam banden zouden onderhouden met de Russen en dit moest op de een of andere manier aangetoond worden. Met dit dossier zouden ze vervolgens proberen een ‘FISA warrant’, een gerechtelijk bevel tot spionage van Trump en zijn team, los te krijgen.

Hiervoor werd het bedrijf Fusion GPS ingeschakeld. Zij huurden een voormalige Britse geheimagent genaamd Christopher Steele in. Steele verzamelde diverse ‘feiten’ over Trump, waaronder het volkomen uit de lucht gegrepen verhaal dat Trump op een hotelkamer in Rusland over zich heen had laten urineren door Russische prostituées. Dit verhaal werd doelbewust uitgelekt naar de linkse website Buzzfeed, die dit nog voor de beëdiging van Trump op 20 januari 2017 publiceerde. Ook werd in juli 2016 een ontmoeting geregeld tussen een Russische advocate, Donald Trump Jr., Trumps schoonzoon Jared Kushner en zijn campagneleider Paul Manafort. Deze ontmoeting vond plaats in de Trump Tower en de Russische advocate beloofde zeer belastende informatie te hebben over Hillary Clinton. De ontmoeting liep op niets uit, maar het was wel ‘bewijs’ dat het campagneteam van Trump zich schuldig maakte aan ‘Russische inmenging’.

Wellicht herinner je je nog dat Donald Trump kort na zijn aantreden als de 45e president van de V.S. twitterde dat zijn Trump Tower illegaal was afgeluisterd. De media viel over hem heen en schilderde hem af als een fantast. Ze daagden hem uit om met bewijs hiervoor te komen, maar een jaar lang liet Trump het bij deze ene tweet. Nu, precies een jaar later, staat de dam op breken. Maar voordat ik hier verder op in ga eerst even wat achtergrondinformatie.

Als er in Nederland sprake is van een sterk vermoeden dat de overheid buiten haar boekje is gegaan heeft ons parlement de mogelijkheid om te stemmen voor een parlementaire enquète. We krijgen dan een poppenkast waarin politici massaal leiden aan geheugenverlies en we uiteindelijk net doen alsof de zaak grondig is onderzocht. In Amerika is er echter sprake van een doorlopende parlementaire enqùete, waarbij ‘overreach’ (misbruik van bevoegdheden) van de overheid onder de loep wordt genomen in diverse commissies van het Huis van Afgevaardigden. Deze dienen uiteraard ‘bipartisan’ te zijn, wat inhoudt dat ze moeten bestaan uit zowel Democratische als Republikeinse parlementariërs. Zo is er het House Ethics Commitee, het House Intelligence Committee, het House Oversight Committee, het House Judiciary Committee, het House Select Committee en zo nog 15 andere commissies.

Het House Intelligence Committee heeft momenteel een memo van vier pagina’s in handen, wat een soort samenvatting is van de gang van zaken rondom het FISA-bevel dat toestemming verleende tot spionage van Trump en zijn team. De Democratische afgevaardigden in deze commissie hebben verwoede maar tevergeefse pogingen gedaan om te voorkomen dat de voltallige commissie inzage zou krijgen in dit rapport. Kennelijk zagen ze de bui al hangen. Na dit rapport te hebben gelezen in een volledig afgesloten ruimte roepen nu diverse Republikeinse commissieleden op om dit vrij te geven, zodat de Amerikaanse kiezers de volledige waarheid te weten komen over de oneigenlijke gronden op basis waarvan de Democraten hun felbegeerde FISA-bevel hebben weten te verkrijgen.

Het mooie is dat wij in de alternatieve media al ruim een jaar op de hoogte waren van deze hele gang van zaken. De reguliere media kon het toen nog afdoen als een ‘complottheorie’, maar nu dreigt dit verhaal mainstream te worden! Een meerderheid van het House Intelligence Committee moet instemmen met vrijgeving van dit rapport, maar de Democratische commissieleden zullen er alles aan doen om dit te blokkeren. Donald Trump zelf heeft echter ook presidentiële bevoegdheden om het alsnog openbaar te maken, dus het lijkt een gelopen race voor de Democraten. Op hun beurt hebben zij vervolgens de kont tegen de krib gegooid en een ‘government shutdown’ geforceerd op de vooravond van het eenjarig bestaan van Trumps presidentschap, waardoor het kabinet van Trump budgetair wordt klemgezet. Dit betekent echter ook politieke zelfmoord voor de Democraten, omdat hen nu de zwarte piet kan worden toegeschoven voor het saboteren van het beleid van de tegenpartij.

hashtag #releasethememo

In dit kat-en-muisspel hebben de Republikeinen de meeste troeven in handen. Talloze Trump-aanhangers bestoken momenteel Twitter met een virale hashtag: #ReleaseTheMemo. Trump laat de Democraten echter nog even spartelen. Volgende week dinsdag, op 30 januari, is de ‘State of the Union’, de jaarlijke toespraak van de president voor het Amerikaanse Congres. Zal Trump dan de botte bijl laten vallen? Het kan ook zijn dat het rapport selectief ‘uitgelekt’ gaat worden. Waar we het hier over hebben is een doelbewuste poging van de Democraten om zowel een verkiezingscampagne als een verkiezingsuitslag als een zittende president te saboteren. Dit is Watergate maal tien en er zullen geheid koppen gaan rollen binnen de Democratische Partij, Obama’s voormalige Ministerie van Jusitie, de FBI en de CIA – dit is wat Trump bedoelde met ‘drain the swamp’ (leg het moeras droog)! Wie gaf opdracht tot bemachtiging van het FISA-bevel op basis van een ‘dirty dossier’? Obama? Wie betaalde Fusion GPS? Hillary? Wat is precies de rol van Google? Waarom trad Eric Schmidt, hoofd van Alphabet, het moederbedrijf van Google, plotseling af op 21 december 2017?

Momenteel lopen er drie FBI-onderzoeken naar Hillary Clinton: een onderzoek naar illegale verkoop van nucleair materiaal aan, jawel, de Russen via het Canadese bedrijf Uranium One; een onderzoek naar de 33.000 emails die Clinton illegaal verzamelde op een privéserver en later wiste omdat er belastende informatie op stond over haar kwalijke rol in de dodelijke islamitische aanval op de Amerikaanse ambassade in Benghazi, Libië in 2012; en een onderzoek naar het afromen door de Clinton Foundation van zeker 90% van het geld dat bestemd was voor de wederopbouw van Haïti na de vreselijke aardbeving daar in 2010.

Tijdens zijn campagne beloofde Trump dat hij een speciale aanklager zou benoemen om Hillary achter de tralies te brengen. Het leidde tot de beroemde slogan ‘lock her up!’. Recentelijk trad de meest fanatieke bloedhond onder de Republikeinen, Trey Gowdy, plotsklaps af van het House Ethics Committee. Als voorzitter van het House Select Committee roosterde hij Hillary nog genadeloos in 2015. Gaat Trey Gowdy de speciale aanklager worden die Hillary inderdaad in de bak doet belanden? Bedenk ook dat Gowdy beschikt over heel veel belastende informatie die hij als lid van diverse commissies heeft verzameld. Het Ministerie van Justitie onder Obama veegde dit allemaal onder het tapijt, maar nu zijn de kaarten anders geschud. Trump wist vanaf het begin hiervan en hij wacht op het juiste moment om zijn tegenstanders schaakmat te zetten. Hier wordt politieke geschiedenis geschreven!

[noot: Hoe komt het dat jij dat nog niet weet? Dat komt omdat de media in handen is van onze “vrienden de Deep State’. Niet / onjuist / onvolledig geinformeerde mensen zien wij dagelijks de verkeerde beslissingen nemen met soms zelfs de dood totgevolg. – HM]

Update 18-09-2018

fisa documenten vrij gegeven