Trump naar de Media: “Vals en Inaccuraat” Rapporteren veroorzaakt de “woede die we vandaag zien”

megafoon propagande en fake newsWas president Jeff Zucker van CNN echt van plan dat president Trump zijn verklaring zou lezen waarin hij de president ervan zou beschuldigen de vlaag van vermoedelijke bomaanslagen deze week te inspireren en te denken ‘ja, misschien heeft hij gelijk – misschien moet ik het afzwakken’? “


Bron: ZeroHedge

Wij betwijfelen het. En net zoals Zucker waarschijnlijk van plan was, heeft de opruiende verklaring van de CNN-chef, die Trump’s ‘aanvallen op de media’ beschuldigde voor het inspireren van de bomaanslagen, alleen maar meer ‘aanvallen op de media’ geïnspireerd. Nadat Trump eiste dat de media “de eindeloze vijandigheid en vaak valse aanvallen” stopzetten tijdens een rally in Mosinee, Wisconsin gisteravond, heeft de president zijn beweringen vervolgd met een tweet donderdagochtend met de woorden “veel van de boosheid die we zien” in de VS wordt vandaag veroorzaakt door de “doelbewust onjuiste en onjuiste” rapportage in de reguliere pers.

Trump tweet over de media aanslag
And now watch as Zucker & Co. turn around and accuse Trump of being monstrously insensitive to the fact that CNN suffered a “bomb threat” and the president has only continued to attack them.