Kernenergie is NIET wat je denkt

kraak de krantenkoppenBekijk de video en verbaas je, … 1.32 uur

Elke keer weer, als je denkt dat je het allemaal wel weet, … dan ontdek je weer een video die een nieuwe wereld voor je opent. Een wereld waarvan je denkt, nee dat kan niet, alweer zo’n verhaal dat kant nog wal raakt. Maar gewend aan de dagelijkse in de media ga je toch kijken de hele anderhalf uur lang. En voordat ik het einde gezien had was de beslissing al gevallen dat ik hem ga delen.

Kernenergie hoe zit dat nou eigenlijk en hoe gevaarlijk is het, en moet ik mijn hele website nakijken op standpunten uit het verleden, …

De bron video is gemaakt in 1985 en recentelijk gedigitaliseerd en online gepost door Liberty in Our Time. Winsor stierf in zijn jaren tachtig, door natuurlijke oorzaken, in 2008. Video getranscribeerd door Kristen Judd en Jane Orient in mei 2014.


Nucleaire Scare Scam


Ik ben blij dat ik onze gast, de heer Galen Winsor, uit Richland, Washington, heb mogen ontvangen. Ik hoorde voor het eerst over Galen van een band die iemand me een paar maanden geleden gaf en ik vond zijn verhaal absoluut fascinerend. Zijn verhaal is op zijn minst uniek. Galen heeft de afgelopen twee jaar in 77 verschillende steden lezingen gegeven over kernenergie.

Het grootste deel van zijn leven, de laatste 35 jaar, besteedde hij aan het verwerken van plutonium uit kernreactor locaties. Hij heeft gewerkt in de Manhattan Project-faciliteiten in Hanford, Washington; Oak Ridge National Laboratories and Nuclear Plant in Oak Ridge, Tennessee; General Electric’s Midwest Fuel Recovery Plant in Morris, Illinois; General Electric’s Fuel Fabrication Facility in San Jose, Californië en Wilmington, North Carolina; en hij heeft tot op de dag van vandaag in elk groot reactor ontmantelingsproject rond deze natie gewerkt. Zijn belangrijkste werk in deze projecten was in het analytische proces voorraadbeheer, wat betekent dat hij verantwoordelijk was voor het meten en controleren van de nucleaire brandstofinventaris voor deze projecten.

Galen Winsor heeft weinig collega’s in de wereld op dit gebied van expertise, en die paar collega’s kennen en zijn het wel eens met de dingen die je op deze tape zult horen; echter, behalve twee of drie van deze experts, hebben ze allemaal gekozen om te zwijgen om redenen die alleen zij kennen, waardoor deze man dan de last wordt van het leiden van deze eenzame strijd van het blootleggen van wat wij de Nucleaire Scare Scam noemen. Hij is zonder twijfel een van ‘s werelds meest vooraanstaande autoriteiten in nucleaire stralingsmetingen, en hij wordt erkend door leden van de Atomic Energy Commissions van alle grote landen van de vrije wereld. Mr. Galen Winsor. Bron artikel