Een zoetje (Aspartaam) in de koffie, vroeger zei ik wat, nu denk ik, .. “de verloren generatie”.

Als je steeds weer je aangezicht schend als je iemand waarschuwt voor de gevaren van Aspartaam, en je hoort steeds weer de dooddoener: “Als het zo gevaarlijk was zou het niet in de voeding zitten”, dan laat je het verder wel. Dus de waarheid is inderdaad gereserveerd voor diegenen die zelf actief zoeken en vragen stellen. Die anderen, de rest, … zijn deel van de verloren generatie. Of tot het moment, als de wal het schip keert, ze wakker schrikken en alsnog hun onderzoek gaan doen. Soms na jaren van onnodig lijden.


Bron artikel NaturalNews: Health activist says FDA agent admitted to promoting aspartame to “depopulate” the planet
Door: Ethan Huff


Gezondheidsactivist zegt dat de FDA-agent heeft toegegeven dat hij aspartaam heeft gepromoot om de planeet te “ontvolken”


de waarheid is voor hen die zoeken

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijft ontkennen dat de kunstmatige zoetstof bekend als aspartaam ​​op enige manier schadelijk is voor de mens. Maar volgens Dr. Betty Martini, oprichter van Mission Possible World Health International, heeft een FDA-agent openlijk toegegeven dat aspartaam ​​in principe wordt gebruikt om de planeet te “ontvolken”.

In 2000 creëerde Dr. Martini een burgerlijke petitie waarin hij de FDA opriep om aspartaam ​​uit voedsel te verbannen, daarbij verwijzend naar een ‘dreigend gevaar voor de gezondheid’. Hoewel de wet vereist dat de FDA binnen 180 dagen op dergelijke verzoekschriften reageert, zegt Dr. Martini: “Ik hoor al negen jaar niets meer van het bureau”.

Zoals gemeld door NaturalHealth365.com, vroeg Dr. Martini aan de FDA-agent aan de andere kant van de telefoon waarom het zo lang duurde voordat zijn agentschap reageerde op haar petitie, “hoewel mensen ziek en stervende zijn” over de hele wereld als een resultaat van aspartaam, verklaarde ze. Zijn reactie was er een van nonchalante minachting.

“En dan?” Zei de FDA-agent. “We moeten ontvolken,” voegde hij eraan toe.

Voor meer gerelateerd nieuws over de diepe ontvolking van de staat, moet je Depopulation.news bekijken.


Aspartaam verantwoordelijk voor meer dan 75 procent van alle aan voedseladditieven gerelateerde bijwerkingen


Aspartaam werd in 1980 voor het eerst goedgekeurd door de FDA en is een basisstof voor zoetstoffen geworden voor duizenden voedingsmiddelen en dranken die over de hele wereld worden verkocht. Aspartaam wordt geproduceerd door het farmaceutische bedrijf Pfizer en is gemaakt van twee natuurlijk voorkomende aminozuren: asparaginezuur en fenylalanine.

Oorspronkelijk ontdekt als een chemisch wapen, zou aspartaam ​​nooit als een potentieel “voedsel” zijn beschouwd, ware het niet voor de wetenschappers die ontdekten dat het een “zoete” smaak had. G.D. Searle was de eerste die aspartaam ​​als een kunstmatige zoetstof produceerde en is sindsdien alomtegenwoordig in veel “dieetproducten” die als voedsel worden verkocht.

Maar de waarheid is dat aspartaam ​​een ​​dodelijk neurotoxine is dat cellulaire mitochondria beschadigt. Dr. Russell Blaylock, MD, een gecertificeerde neurochirurg en professor, waarschuwt dat de consumptie van aspartaam ​​een ​​groot aantal slopende aandoeningen kan veroorzaken, waaronder, maar niet beperkt tot, chronische hoofdpijn, vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, gevoelloosheid, geheugenverlies, toevallen , visusverlies en zelfs plotselinge dood.

Op de langere termijn kan aspartaam consumptie leiden tot multiple sclerose (MS), epilepsie, de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer en zelfs kanker.

Aspartaam ​​is “het gevaarlijkste voedingsmiddel additief dat ooit is goedgekeurd voor menselijke consumptie”, aldus Mark Stengler, NMD, “America’s Natural Doctor.” Het wordt verder geassocieerd met meer dan 75 procent van alle gemelde bijwerkingen die verband houden met de consumptie van levensmiddelen additieven.


Aspartaam is een “excitotoxine” dat hersenneuronen vernietigt


Vanwege de manier waarop het de neurotransmitters van de hersenen beïnvloedt, is aspartaam ​​bovendien aangetoond de noodzakelijke hersenneuronen te vernietigen door ze zodanig te ‘opwinden’ dat ze zichzelf vernietigen. Om deze reden is aspartaam ​​geclassificeerd als een “excitotoxine” dat hersenschade kan veroorzaken.

Bij uitsplitsing naar de methanol toestand wordt aspartaam ​​ook als kankerverwekkend beschouwd omdat het resulteert in de vorming van formaldehye, ofwel rattengif. Mensen die grote hoeveelheden aspartaam ​​consumeren, kunnen meer dan 30 keer de dagelijkse veilige limiet innemen die wordt aanbevolen door de Environmental Protection Agency (EPA) van de VS, waardoor oor beltonen en zoemen, duizeligheid, koude rillingen, geheugenverlies en problemen met het gezichtsvermogen kunnen ontstaan.

Volgens Dr. Martini zijn er meer dan 900 studies gepubliceerd in gerenommeerde tijdschriften waaruit blijkt dat aspartaam ​​gevaarlijk is en geen plaats heeft in het menselijke dieet. Zelfs de American Cancer Society (ACS) geeft op haar website toe dat de inname van aspartaam ​​geassocieerd is met hogere percentages van lymfoom en leukemie, wat suggereert dat aspartaam ​​inderdaad kankerverwekkend is.

Je kunt luisteren naar een krachtig interview tussen Jonathan Landsman en Dr. Martini over de gevaren van aspartaam ​​op deze link.

… en de afgelopen tien jaar, … TIEN jaar hebben al 90.000 mensen de video bekeken nog 3.5 miljard te gaan. De rest van de wereld, geen probleem die eten niet uit pakjes, zakjes, blikjes en potjes


Lees ook: Tien goedgekeurde voedingsmiddelen
– en – Hoe herken je E nummers zeer eenvoudig?