De Amerikaanse Midterm Verkiezing, openbaringen, schandalen en … Watergate 2.0

De aanloop naar de Amerikaanse Midterm verkiezing op 6 november 2018, … we houden een blog pagina bij van dag tot dag naar de aanloop van dit event. Een event dat zomaar eens een keerpunt in de Amerikaanse geschiedenis zou kunnen worden. Een keerpunt in de wereldpolitiek en de doodsteek voor het mediakartel ?


De Midterm is de verkiezingen voor het Amerikaans Congres. Het gaat bepalen of de nieuwe wetten ook goedgekeurd gaan worden, zeer belangrijk dus in deze tijd van veranderingen en openbaringen.


Update 24-10-2018 … dus zo overbruggen deze vluchtelingen die grote afstanden en krijgen nog nieuwe schoenen …

Update 23-10-2018 De verstoring van de Midterm verkiezing door een betaalde karavaan vluchtelingen richting de grens van de VS, … precies op tijd om een negatieve indruk te kunnen bewerkstelligen voor de Trump beweging.

Op het factsforum van dotcom.radio cohost Mike Donkers las ik van een van de forum leden: “Even in perspectief….. bij de 4-daagse van Nijmegen lopen de deelnemers 160 km in 4 dagen, loodzware opdracht noemen ze het terwijl ze ‘s nachts in een luxe hotel slapen. De karavaan uit Honduras is ruim 2000 km zonder enige luxe onderweg. En toch ziet iedereen er fit, schoon en wel gevoed uit, surrealistisch op zijn minst”.


BOOM! Honduran Caravan CAUGHT Getting PAID To INVADE United States – GOP Rep Sounds the Alarm



Trump Says Democrats Want The Caravan To Come So They Can Vote For Them In The Midterms


Migrant Declares That Trump Is “The Antichrist” As Caravan Swells To 14,000 People. IT’s ALL IN THE POLITICAL AGENDA OF THE DEMS

Update 19-10-2018 De zogenaamde MEMES zijn nu een hot topic tegen de censuur in de sociale media, een kleine selectie, …



Midterms poll

Update 18-10-2018 Lezing Mike Donkers 11 November Onderdijk: Trump

Over 1 ding is zowel vriend als vijand in binnen- en buitenland het eens: Trump is onconventioneel en onvoorspelbaar. Maar hoe moeten we Trump nu zien? Sommigen zien hem als de zoveelste pion van de gevestigde macht, niets meer dan een acteur in een voorgekauwd script. Anderen zien hem echter als een rebel, iemand die de gevestigde macht juist het vuur aan de schenen legt. Is Donald Trump een toneelspeler die enkel valse hoop biedt of biedt hij hoop op een betere toekomst, niet alleen voor Amerika maar ook voor de rest van de wereld? Is Trump een held of een schurk?

Op 6 november a.s. vinden er in Amerika tussentijdse verkiezingen plaats en deze verkiezingen zullen een referendum zijn over wat Trump voor elkaar heeft weten te krijgen in twee jaar tijd en wat hij verder nog te bieden heeft. De komende weken beloven dan ook ongelooflijk spannend te worden, want met een Republikeinse meerderheid in het Hooggerechtshof en in het Congres zouden zijn politieke tegenstanders, de Democraten, wel eens ruim een generatie lang compleet buitenspel kunnen worden gezet.

Op 11 november geeft Mike Donkers zijn analyse over wat er werkelijk allemaal aan de andere kant van de plas gebeurt, in plaats van wat de media ons wijsmaken. Ook zal hij ingaan op de gevolgen die deze ontwikkelingen zullen hebben voor ons deel van de wereld. Verwacht een aantal chaotische weken, boordevol razendsnelle ontwikkelingen die voor menigeen niet makkelijk te duiden zullen zijn. Mike zal proberen duidelijkheid te bieden, zodat je een en ander beter kunt plaatsen. Deze lezing mag je niet missen!

Wanneer: zondag 11 november 13.00-17.00 u
Locatie: dorpshuis De Onderdijk, Sportlaan 10, 1693 CX Onderdijk
Kosten: € 10,– pp ter plaatse, graag gepast voldoen
Reserveren: mail naam, woonplaats en telefoonnummer naar lezing@ziggo.nl

Update 17-10-2018

Vandaag 15-10 is het spel echt begonnen. De Fake News media CNN, CBS etc gaan helemaal los op Trump en geven maar al te duidelijk aan voor wie zij staan. De Democraten, maar dat kon Trump verwachten, hij noemt ze niet voor niets de leugenaars. De komende weken zal het hard gespeeld worden.

Update 15-10-2018 Kijk vanaf 1.50 min

Update 14-10-2018

Update 11-10-2018

SGT video start op 2.00 minuten

Update 09-10-2018

Update 04-10-2018


Russia collusion bombshell: DNC lawyers met with FBI on dossier before surveillance warrant


Congressional investigators have confirmed that a top FBI official met with Democratic Party lawyers to talk about allegations of Donald Trump-Russia collusion weeks before the 2016 election, and before the bureau secured a search warrant targeting Trump’s campaign.


01-10-2018 #Meetoo is nu gewapend, militaire tribunalen staan om de hoek, …. de doodsstrijd van de democraten

29-09-2018 Wanneer een plaatje meer zegt als duizend woorden

Zo kijken leugenaars

28-09-2018

Janneke Monshouwer – Donald Trump: de Grondwet en de Wereld

De Westerse wereld is nooit eerder zo verdeeld geweest als nu, door de komst, de intenties en acties van deze voor velen, raadselachtige of afschuwelijke, of steengoede Amerikaanse president Donald J. Trump. Zelden is er een grotere anti-lobby van de media gelanceerd. Op die manier laten de media zich echter wel heel duidelijk in de kaart kijken: overduidelijk blijkt dat ze meer gekleurde politiek bedrijven dan objectieve informatie verschaffen.

Uit al die commotie blijkt ook in wat voor zeer spannende tijd we leven. Hoe spannend, hangt in belangrijke mate af of Trump kan doorgaan als president of niet. Op 6 november a.s. zijn verkiezingen in de VS voor leden van het Congres en 1/3 deel van de Senaat. Voor die tijd zal men proberen Trump weg te werken. De meeste Congresleden zijn immers nog ‘neocons’ uit de vorige regeringen die allemaal niets van Trump moeten hebben. lees verder 


27-09-2018 Two men tell Senate that they, not Kavanaugh, assaulted Ford

https://twitter.com/i/status/1045189013253033984

25-09-2018

24-09-2018


23-09-2018 EMERGENCY REPORT: Ondertekende uitvoeringscommando’s onthullen dat Trump massale arrestaties, militaire tribunalen voor verraders van de Deep State zoals Comey, Clinton en Obama heeft geplant, …

FEIT: De Verenigde Staten opereren sinds september 2001 in een staat van oorlog, na de aanslagen van 9/11.

FEIT: De Verenigde Staten opereren sinds 20 december 2017 onder een door nationale autoriteiten aangewezen nationale noodsituatie

In deze gedetailleerde video-analyse leg ik het bewijs uit voor het plan van president Trump om massale arrestaties van verraders van deep state uit te voeren, en berechten ze dan voor verraad onder militaire tribunalen. Dit is gerechtvaardigd en rechtmatig omdat de daden die door verraders van de diepe staat tegen de Verenigde Staten worden gepleegd verachtelijke daden zijn in een tijd van oorlogsverklaring. Het is geen toeval dat president Trump opzettelijk het Pentagon van de VS heeft gefinancierd met de meest massieve budgetten die ooit zijn bedacht. Dit komt omdat het Pentagon heeft ingestemd met het uitvoeren van militaire arrestaties van diepe verraders, onder leiding van de opperbevelhebber, president Trump.


23-09-2018  UK Begged Trump Not To Declassify Russia Docs; Cited “Grave Concerns” Over Steele Involvement

ZeroHedgeThe British government “expressed grave concerns” to the US government over the declassification and release of material related to the Trump-Russia investigation, according to the New York Times. President Trump ordered a wide swath of materials “immediately” declassified “without redaction” on Monday, only to change his mind later in the week by allowing the DOJ Inspector General to review the materials first. 


22-09-2018 Google onder vuur om manipuleren zoekresultaten ten gunste van links

Google geeft toe dat het bijna 400 apps toegang heeft gegeven tot uw email account, ook uw wachtwoord en de mogelijke inhoud van emails – Ook andere internet bedrijven manipuleren uw mening naar links lees verder


17-09-2018 FISA documenten vrijgegeven

 

fisa documenten vrij gegeven

16-09-2018 Wordt dit de nekslag voor de democraten?

WikiLeaks Says it will Bring Hillary Clinton Down by October 21


President Donald Trump heeft nog een campagne te vervullen en oprichter van WikiLeaks, Julian Assange, zweert dat die eerder zal worden vervuld. In zijn woorden: “Als Trump Clinton niet neerhaalt, zullen wij dat doen.” read on


16-09-2018 Censuur: Facebook verband de oprichter van de # Walkclaire beweging om diegenen te verstommen die ervoor kiezen de democratische partij te verlaten [Bron NaturalNews]

Brandon Straka, oprichter van de #WalkAway-beweging, is het nieuwste doelwit van Facebook. De “sociale” mediagigant heeft zojuist zijn account opgeschort omdat hij het woord ‘InfoWars’ op zijn openbare Facebook-pagina durfde te noemen. Op een echt autoritaire manier namen Facebook-monitoren snel actie tegen Straka en verbieden ze hun account zonder kennisgeving (of een echte provocatie).


15-09-2018 NaturalNews roept op tot de arrestatie en vervolging van leidinggevenden van Google voor afpersing en fraude

Na Brebbart’s bombshell-release van een eens zo geheime video die de executives van Google na de verkiezingsoverwinning van de Trump paniekerig maakte, is het nu duidelijk dat Google een gevaarlijke linkse technocult is die opzettelijk Amerikaanse verkiezingen manipuleert door middel van frauduleuze, illegale middelen. Het is tijd om leidinggevenden van Google te arresteren en te vervolgen voor afpersing en fraude.


04-04-2018 FISA gate het grootste machtsmisbruikschandaal in Amerika ooit, verzwegen door de MSM media !

Dit artikel werd reeds in April van dit jaar geschreven door Mike Donkers maar staat nu aan de vooravond om te exploderen in het gezicht van de democraten en de wereld. Het laat ook zien hoe lang de media dit item al onder de pet hebben gehouden.

FISA gate het grootste machtsmisbruik schandaal in Amerika ooit, verzwegen door de MSM media !  Dit schandaal zal niet alleen de angel halen uit de heksenjacht vermomd als parlementair ‘onderzoek’ naar de vermeende banden met Rusland van Donald Trump en zijn team, het zal ook te boek komen te staan als een schandaal dat Watergate zal doen verbleken!