YouTube meer bekeken als de TV, voor mij wel en …

Een van de kanalen die ik al een jaar volg op YouTube is Mark Dice, [1.347.924 abonnees] recht voor zijn raap en met humor. Nooit gedacht dat ik ooit de verkiezingen zou volgen, … en dan nog wel die van Amerika. Maar je … daar wordt NU eenmaal de geschiedenis geschreven. Geschiedenis die ook grote gevolgen gaat hebben voor ene Mark Rutte en zijn linkse Bilderberg vriendjes.

believe the lie blind for truth

Exposing liberal lunatics, celebrity scum, mainstream media manipulation, and social justice warrior psychos. BEST CONSERVATIVE CHANNEL ON YOUTUBE. Check out my new book, The True Story of Fake News! Order it now on Amazon.com or download the e-book from Kindle, iBooks, Nook, or Google Play. Mark Dice’s YouTube channel has over 1 million subscribers and more than 300 million views, and his viral videos have been mentioned on the Fox News Channel, CNN, the Drudge Report, TMZ, the New York Daily News, the Washington Times, and other media outlets around the world.