Nobelprijs Geeft een verandering in de behandeling van kanker aan

Kankeronderzoekers James Allison en Tasuku Honjo kregen onlangs de Nobelprijs voor fysiologie voor hun baanbrekend werk in het gebruik van het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam om kanker succesvol te bestrijden. Dit onderzoeksgebied staat bekend als immunologie.

Artikel:  Nobel Prize Indicates a Shift in Cancer Treatment
Door: Ty Bollinger


Al tientallen jaren gebruikt de medische instelling de methode “snijden, branden en vergif” als de standaardbehandeling voor kankerpatiënten. We hebben de verwoestende effecten van deze toxische behandelingen gezien en hebben zelfs gezien hoe chemotherapie medicijnen zelf kanker kunnen veroorzaken.

Immunotherapie is de naam voor elke behandeling die het eigen immuunsysteem van het lichaam gebruikt om ziekten, waaronder kanker, te bestrijden. Zoals u wellicht weet, behandelt de reguliere geneeskunde in de VS kanker tegenwoordig met een giftige, levensbedreigende combinatie van chirurgie, bestraling, chemotherapie en hormonale behandelingen.


Op 19-10-2018 publiceerde ik dit artikel op mijn website. Het was ook gepubliceerd in de Telegraaf op 02 oktober 2018 CHAPEAU !!. RTL – de Volkskrant – Nu.nl – NRC – AVRO/TROS – NOS – Trouw – Standaard.be – Tijd.be – Hin.be – de Morgen.be – NPO radio1 – Maar waar zijn al die andere media?


Zelfs het KWF bestede er aandacht aan en noemde het een vaccin en een combinatietherapie: “Er zijn steeds meer signalen dat chemotherapie, bestraling en immunotherapie elkaars werking kunnen versterken”. NEE beste KWF deze mensen die rechtstreeks immuuntherapie doen ZONDER chemotherapie en bestraling lopen een straatlengte voor. Shame on you !!


Dr. Allison en Dr. Honjo gingen slimmer te werk – ze kwamen erachter hoe kankercellen het immuunsysteem afsloten en het proces omgekeerd vormden. Hun afzonderlijke ontdekkingen worden toegeschreven aan het helpen van het immuunsysteem om kanker krachtiger aan te vallen, een doorbraak die heeft geleid tot enkele veelbelovende resultaten voor patiënten. Ze bereiken dit door T-cellen in te schakelen.

T-cellen zijn een soort witte bloedcellen, bekend als de soldaten van het immuunsysteem. Het is hun taak om beschadigde, geïnfecteerde en kankercellen in het lichaam te identificeren en te vernietigen. Ze hebben echter een fatale zwakte: ze dragen moleculen in zich die immuun-checkpoints worden genoemd, die het immuunsysteem gebruikt om de T-cellen te sluiten als ze ze niet nodig zijn.

Kankercellen sluiten slim op die controlepunten en “remmen” erop, het immuunsysteem onderdrukken en voorkomen dat T-cellen überhaupt worden ingezet – en ervoor te zorgen dat de kankercellen ongestoord kunnen groeien en verspreiden. Artsen Allison en Honjo dachten dat het inactiveren van immuuncontroleposten in T-cellen – de remmen afzetten – het vermogen van het immuunsysteem om kanker te bestrijden zou veranderen.

Immunotherapie heeft in het verleden veel scepticisme gekend, ondanks de grote belofte voor patiënten. In 2015 werd voormalig president Jimmy Carter behandeld met immunotherapie toen zijn huidkanker zich had verspreid naar zijn hersenen en lever. Volgens een assistent liet zijn laatste scan in juni 2018 geen kanker zien.

Een andere melanoompatiënt, een jonge vrouw die bijna was overleden, vertoonde na slechts vier doses immunotherapie geen tekenen van kanker en leidt nu een gezond, actief leven.

Immunotherapie die momenteel op de markt is, is duur en kan ernstige bijwerkingen hebben. Het op natuurlijke en holistische wijze stimuleren van het immuunsysteem heeft veel meer kans om ons effectieve, veilige en langdurige oplossingen te bieden.

Volgens de Nobel Assembly:


Kanker doodt miljoenen mensen per jaar en is een van de grootste gezondheidsuitdagingen van de mensheid. Door het inherente vermogen van ons immuunsysteem om tumorcellen aan te vallen te stimuleren, hebben de Nobelprijswinnaars van dit jaar een geheel nieuw principe voor kankertherapie opgesteld.


Al decennia lang hebben artsen ons verteld dat de enige opties voor de behandeling van kanker chemotherapie, bestraling en chirurgie zijn. Nu, dankzij het werk van deze mannen, is het paradigma van de behandeling van kanker verschoven.


PS. Heb je dit al PROMINENT op alle journaals gezien ? Je weet waarom, … NEP NIEUWS MEDIA Belangrijk nieuws wordt verzwegen in het belang van de grote adverteerders. Het eerste wat je kunt doen is het abonnement van de krant opzeggen … vandaag nog als dit je ook kwaad maakt.

Video begint op 3.10 minuten