De Q Anon beweging en de twijfelaars, ….

De meeste gestelde vraag onder de Q volgers was in het begin van het afgelopen jaar; “Is Q echt”. Velen gingen op zoek naar tekenen of de Q Anon beweging geen Psy Opp was [Psychologische oorlogvoering] Met deze vraag worstelen nog velen of ze hebben het al afgevinkt als hoop porno. [Update] – [Update]

De meeste reacties die ik hoor en zie gaan over Trump en dan over het onderwerp dat het dichtste bij de persoonlijke verwachtingen ligt zoals. Trump doet niets aan het milieu. Trump promoot de uitvoer van GMO producten zoals de soya. Trump maakt er financieel een potje van. Trump creëert nog een wereldoorlog met zijn grote mond. Waarom doet hij nog steeds niets aan de chemtrails? En zo kan ik nog wel even doorgaan. In een discussie met iemand die wellicht niet op de hoogte was met het Q fenomeen kreeg ik deze reactie:


[anoniem] Je begrijpt het niet. Er is een depopulatie agenda bezig die al 100 jaar oud is. Trumps schoonzoon is zijn nr. 1 adviseur en de rest can zijn adviseurs ook zios. Velen uit het vorige kamp zelfs. Eerst hadden we Fortuin die door de Zionist Wilders werd vervangen. Toen kregen we 100 duizenden complot theorieën, om af te leiden en nu hebben we Qanon, waar iedereen achteraan rent.


Dat iemand ergens onnadenkend achteraan holt zou kunnen maar 50 miljoen + actieve Q anon volgers en 300 miljoen inactieve Q volgers lijkt mij niet mogelijk in het internet tijdperk.


Eigenlijk is dit volgens mij terug te voeren op de personen zelf die denken dat Q een Psy Opp is en samen te vatten in een enkel woord; “Ongeduld”.


Ja ik wil ook dat de chemtrails vandaag stoppen, dat Rondup verboden wordt. Dat vaccineren en chemotherapie samen met 80 procent van de chemische medicijnen verboden gaan worden. Dat we weer echte voeding kunnen kopen in de winkel, dat we weer waardevolle betaalmiddelen krijgen in plaats van de euro en dollar, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar kan Trump daar wat aan doen in de slechts twee jaar dat hij als president aan het roer staat van een regering en de vele bestuurlijke instituten en diensten als CIA, FBI, DOJ, de Trilaterale commissie, etc, etc. Deze instellingen wemelen nog van de foute types die een voor een geëlimineerd moeten worden voordat je ook maar iets kan gaan zien van de grote opruiming.

Wat hebben we al wel gezien de afgelopen twee jaar. We kunnen allemaal zaken benoemen die Trump al geregeld heeft  in die korte tijdsspanne. Mocht je die zaken nog niet kennen dan wordt het toch wel even tijd dat jij jezelf gaat informeren buiten de fake media om. Het belangrijkste echter is: “Een deel van de  Amerikaanse bevolking heeft weer vertrouwen gekregen in een president”. Steeds weer werden de afgelopen jaren na de Kennedy periode mensen gekozen die nooit hun beloften nakwamen, nooit. Als je bij je eigen kiezers dit vertrouwen in slechts twee jaar kan winnen dan is dat een hele inspanning en een grote winst. Zelfs mensen die heel hun leven links gestemd hadden op de democraten kijken nu verwonderd wat er aan het gebeuren is.

Nu dit vertrouwen zich begint af te tekenen en er al veel rotte appels opgeruimd zijn is het pas tijd voor een volgende stap.


HET ULTIEME KWAAD BLOOT STELLEN AAN HET VOLLE DAGLICHT.


Met de aanstelling van rechter Brett Kavanaugh heeft Trump nu pas de meerderheid van de US supreme court. Dat was een absoluut vereiste om ook maar enige verandering door te kunnen voeren in welke wetten dan ook.

Nu dit obstakel genomen is kan het spel gaan beginnen, FISA, Uranium One, de ontmanteling van de pedofilie en satanische netwerken, de kinderhandel, het bankwezen, de farmaceutische industrie en veel meer.

Het alles bepalende woord is in deze GEDULD. Je kan het kwaad dat vele eeuwen gewoekerd heeft in de samenleving nu eenmaal niet in een korte tijd elimineren. Zeker als er veel mensen direct en indirect geld verdienen aan dit kwaad en al die miljoenen mensen, bedrijven en multinationals willen helemaal niet dat hun handel aan het daglicht wordt bloot gesteld. Wat moeten zij dan immers gaan doen? Of erger nog, is de stapel van 55.000 gerechtelijke aanklachten slechts een voorbode van wat er nog allemaal komt.

Zoals ik in een eerder artikel dit jaar al schreef. IK ben nog nooit zo positief geweest over de toekomst, en ja ook ik ben ongeduldig, … maar ik begrijp het allemaal wel dat het nu eenmaal is zoals het is.

[update 08-10-2018] Via het Factsforum kwamen deze lijst tegen met de zaken die Donald Trump reeds gerealiseerd heeft MAGA


NIEUWE TOP VIDEO VANDAAG ONLINE 17-10-2018


believe the lie blind for truth