De dag van: Shopping Mall’s – Culturele zelfmoord – Brexit – Hurricane Hoax – Duits populisme

Nog niet zo heel lang geleden waren de super shopping centra de toekomst en een bedreiging voor de winkels in de binnen steden van Nederland. In de VS zien we de eerste Super Shopping Mall projecten al mislukken. — Hoe zit het nu met de vluchtelingen en de culturele zelfmoord? — Een bewuste Brexit stemmer lucht zijn hart. — Waarom vele orkanen bewust gecreëerd worden, … de opwarming van de aarde agenda zal en moet gepromoot worden zelfs als blijkt dat de aarde afkoelt. — Beweegt ook Duitsland steeds meer richting Populisme


De SUPER SHOPPING MALL

Bron ZeroHedge: Nog een ander winkelcentrum project lijkt het slachtoffer te zijn geworden van ‘het Amazon-effect’ en dient als bewijs dat fysieke winkels in de conventionele zin zijn gedoemd. Het nieuwste slachtoffer is de New Horizon Mall in Calgary. De bouw van het “multiculturele mega-winkelcentrum” is bijna voltooid, maar de lauwe belangstelling dwong de ontwikkelaar om de geplande grote opening naar volgend jaar terug te dringen. Het winkelcentrum zou aanvankelijk in oktober van dit jaar worden geopend. Slechts 9 van de 517 ruimtes in het winkelcentrum zijn geopend sinds mei, toen eigenaren voor het eerst in bezit konden worden genomen volgens een nieuw rapport van Global News.

Wat is het Amazon Effect?
Het ‘Amazon-effect’ verwijst naar de impact die de online, e-commerce of de digitale marktplaats heeft op het traditionele brick and mortar- bedrijfsmodel als gevolg van de verandering in winkelpatronen, verwachtingen van klanten en een nieuw concurrerend landschap.

Bijdragen aan dit effect zijn, tijdgebrek en gemak, file en toenemende drukte in steden, dure parkeerplaatsen in de stad, goedkopere prijzen online, toenemend online vertrouwen.


DE CULTURELE ZELFMOORD

Zweden, België, Frankrijk, Engeland, Nederland, Duitsland (Wir schaffen das)…, kapotgemaakt worden door culturele zelfmoord. De integratie moslims is OVERAL mislukt. Zie de no go areas in België, Zweden, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Nederland … Niet-westerse migranten jongeren lijken steeds vaker hun heil te zoeken in de islam en tonen weinig affectie voor Nederland. Een beeld dat nog eens extra bevestigd wordt door de Turkse kwestie. Turks-Nederlandse jongeren scanderen ‘Erdogan’, ‘Allahu akbar’ en tonen trots de Turkse vlag. ‘Nederlanders zijn nazi’s’ wordt er geroepen. Waar loopt het spaak dat zij zich eerst Turk, moslim en misschien dan pas Nederlander of Rotterdammer voelen?… Burgemeester Ahmed Aboutaleb / nog de Marokkaanse nationaliteit heeft / had in het radioprogramma “Dit is de Dag” gezegd dat elke moslim een beetje salafist is (dus hij ook) en dat hij zich in de kern geen zorgen maakt over het salafisme. En hij zou ook nooit accepteren dat zijn dochters met een niet moslim zou trouwen… De volksverhuizing van Afrika en Azië naar Europa is een soort ramp. Duizenden “vluchtelingen”/ migranten naar Europa betekend ook islamisering! Migratie of Hijra is voor een moslim wettelijk verplicht ter voorbereiding van andere vormen van jihad, met als doel de overwinning van de moslims en de islam in andere landen. De Koran/soera 2:218, 3:195, en 4:100/ spreekt positief over degenen die voor de zaak van Allah naar Medina migreerden…


EEN BEWUSTE BREXIT STEMMER LUCHT ZIJN HART

Brexit, een van de standpunten van de mensen die bewust kiezen voor een zelfstandig UK. Er is geen grotere bedreiging voor onze vrijheid dan de onverklaarbare carrièrepoliticus. website: http://www.patcondell.net


HURRICANE HOAX

Zijn die alles verwoestende orkanen wel op een natuurlijke manier ontstaan. Het antwoord is NEE zoals je ontdekken kan in de twee onderstaande video’s. De opwarming van de aarde moet en zal op de agenda blijven staan ook al klopt er totaal niets van dit gezwets.


CHEMNITZ LAAT ZIEN DAT DUITSLAND MEER EN MEER RICHTING POPULISME BEWEEGT


Sommige mensen beweren dat Duitsland nog steeds verdeeld is onder Oost- en West-Duitsland. Ik denk echter dat Duitsland onlangs werd verdeeld door Angela Merkel. Er leven nu twee verschillende Germanen zij aan zij. Eén natie wil worden vervangen en viert in feite zijn achteruitgang, terwijl de tweede natie wil overleven en zijn cultuur en zijn orde wil behouden.