Donald J. Trump van outsider naar MEGA President: Make America Great Again [update]

Donald TrumpBegin dit jaar [2018] schreef ik: “Waarom ik een grote fan ben geworden van Donald J. Trump?” 

De recente geschiedenis gaf mij inzicht hoe Amerika geregeerd werd. Stuk voor stuk met presidenten die hun opwachting gemaakt hadden bij de beruchte Bilderberg conferenties. Voor mij was het wel duidelijk uit welke hoek de wind waaide. Ook ik was zeer sceptisch toen Trump met grof geschut zijn weg naar het “oval office” begon te banen. In onderstaand artikel schijnt Mike Donkers er zijn licht over.


Ik denk dat Trump in zekere zin altijd een outsider was, maar niet in de zin dat hij een heilig boontje was. Stel je voor, je krijgt een miljoen van je vader als startkapitaal. Ondanks wat verliezen (waarvoor je bij foute lui moest lenen) ben je vooral succesvol. Je begeeft je in de New Yorkse jetset, je bent de gevierde jongen, vrouwen werpen zich aan je voeten. Om deals te kunnen maken leer je al gauw dat niet alles volgens de regels werkt en dat je ook moet samenwerken met de maffia. Of met de Clintons. Je leert dat je beter vrienden kunt maken dan vijanden.

Ondertussen heb je van je pa wel degelijk normen en waarden geleerd. Als jonge kerel moest je discipline worden bijgebracht en daarom bracht je vader je onder militaire discipline. Je probeert ook een gezin te stichten, maar je ego wordt constant gevoed en de verleiding van al dat vrouwelijk schoon is groot. En dus ga je vreemd, wat je je huwelijk kost.

Je bewandelt voortdurend de weg van de decadentie terwijl je tegelijkertijd snakt naar de stabiliteit van een goed huwelijk en gezinsleven. Gaandeweg de jaren verlies je steeds meer wilde haren en heb je inmiddels zoveel decadentie en verdorvenheid van dichtbij meegemaakt dat je de leegheid ervan steeds meer bent gaan inzien.


Je begint je politiek te oriënteren en richt je steeds meer op het verbeteren van het onverbeterlijke waar je zelf (tot op zekere hoogte) ook deel aan hebt genomen. Vooral bij het kindermisbruik trek je de grens. En dan word je achter de schermen benaderd door een groep patriotten die je weten te overtuigen om over je eigen schaduw te stappen in het licht. De wijsheid is inmiddels met de jaren gekomen en nu krijg je de kans je unieke intelligentie en ervaring in te zetten voor de natie die zoveel voor jou mogelijk heeft gemaakt.


Je hebt zoveel laffe, slappe karakters om je heen gezien en hoewel je zeker in het verleden je zwakke momenten hebt gehad hoorde je nooit echt bij hen, niet diep van binnen. Je maakt een afweging: moet ik mijn leven, mijn gezin, mijn carrièremijn weelde en mijn reputatie op het spel gaan zetten? De lessen van je vader en van je militaire leermeesters komen terug, voor het eerst krijg je de kans om een nobeler doel te dienen dat vele malen groter is dan je eigenbelang.

Je krijgt de garantie dat jij en je gezin optimale veiligheid en bescherming zal worden geboden. Tegen de verraderlijke spot en het hoongelach van voormalige bondgenoten was je op basis van je sterke karakter en je militaire opvoeding zelf al voldoende opgewassen. Ineens ben je vastbesloten om in de slotfase van je leven je allergrootste uitdaging aan te gaan: Make America Great Again.

Je politieke tegenkandidaat zou de nagel in de doodskist van de grondwettelijke Amerikaanse Republiek hebben betekend, met haar zou de definitieve marxistische overname van de VS zijn bezegeld en de wereldvrede op het spel gezet. Je bekeert je tot het christendom en zweert je oude, slechte gewoontes af. Vanaf nu staat enkel nog je familie, je land en God voorop en je missie is zo helder dat niets of niemand je er meer van kan weerhouden.

Alle kennis, alle ervaring zet je nu in om je tegenstanders (die je ooit misschien wel beschouwde als medestanders) minstens 5 stappen voor te zijn. It takes one to know one. Het verschil is dat jij beschikt over een IQ van 155 en over de volledige bescherming en steun van de meest trouwe, vaderlandslievende onderdelen van het leger beschikt. Eindelijk heb je geleerd je ego te beteugelen en je weet dat juist dat hun zwakheid is, je hebt hen immers jarenlang van binnen uit kunnen bestuderen.

Hun hoogmoed zal leiden tot hun val. Jij bent een oude, wijze vos geworden die weet dat je niet moet gaan voor kortstondig gewin. Je hebt het allemaal al eens opgeschreven in The Art of the Deal. En nu heb je de macht en de middelen om de kinderverkrachters eens en voor altijd aan te pakken.

Er is echter naar 1 kans om dit goed te doen, dus het moet wel taktisch en met beleid gebeuren. Gelukkig hebben bepaalde patriotten die eveneens vele jaren tandenknarsend hebben moeten toezien wat er werkelijk achter de schermen gebeurde een Plan. En dit plan is ronduit geniaal.

Met jou als boegbeeld zullen ze geen schijn van kans hebben en zal het Kwaad ten onder gaan aan zijn eigen egoïsme en narcisme, wat enkel de schijn van onoverwinnelijkheid biedt. Wetende dat je aan de kant van het Goede staat en dat dit een spirituele strijd is geeft je de grootste voldoening van je leven en de moed om te volharden in je strijd. Je dient immers het allerhoogste doel; het leven zelf. En vooral dat van onschuldige kinderen. Zonder kinderen geen toekomst en uiteindelijk leef je voor je nalatenschap, dat heb je na al die jaren eindelijk geleerd!

de waarheid aanhoren is leren luisteren