Het GROOTSTE VEILIGHEIDSGEVAAR voor de wereld is de REACTIE van de mensen !!

Op dit moment staan we op een kruispunt van het leven in de wereld zoals we die kennen, of liever gezegd << denken te kennen >>. De gehele wereld komt op zijn kop te staan. De slechteriken zullen ineens de goeden worden. De reguliere gezondheidszorg het grootste gevaar. De media de minst betrouwbare bron. De politie als verlengstuk van de zittende overheid wellicht je vijand (?) Je politieke partij de grootste oplichters. De banken zijn de struikrovers. De militairen voeren nu eens geen oorlog maar moeten de vrede bewaken. Zwart ineens wit?

Vele mensen begrijpen dit allemaal al jaren en zijn stap voor stap door dit proces gegaan en werden op feestjes waar zij hun ontsteltenis deelden voor gek versleten, dermate dat ze na verloop van tijd liever voor de goede verstandhouding hun gedachten maar voor zich hielden.


Maar wat gaat er gebeuren voor de mensen als de wereld INEENS totaal gaat omkeren. Mensen die DENKEN te weten waar Abraham de mosterd haalt INEENS ontdekken dat ze TOTAAL voor de gek gehouden zijn. Maar willen ze wel weten dat ze gehersenspoeld zijn en blijven ze hun oude denkbeelden verdedigen met een politieke stem op de vijand. Erger nog … zijn deze mensen nog steeds op te jutten door de Fake Nieuws leugen media?


Als die media gaan oproepen tot gewelddadige acties op straat tegen rechtste en populistische politici, …. en hier gaat het al fout, … jij denkt wellicht dat kan en zal nooit gebeuren. De media oproepen tot geweld? Ja het gebeurd NU al.


IN AMERIKA WERDEN DE AFGELOPEN WEKEN AL OPROEPEN TOT GEWELD IN HET OPENBAAR UITGEROEPEN DOOR DE VERLIEZERS, DE DEMOCRATEN. DIT ALLES WERD GEWOON UITGEZONDEN DOOR DE SOCIALE EN REGULIERE MEDIA


Fascist Maxine Waters roept op tot geweld tegen politieke tegenstanders. Zij spoort mensen aan om politici, rechters en andere rechts georiënteerde activisten lastig te vallen in de supermarkt, een restaurant of waar men ze ook maar tegenkomt in het openbaar. Zelfs verschillende adressen en telefoonnummers werden openbaar gepubliceerd op het internet. 

Bijna 60.000 mensen zien de bui al hangen en dreigen onder arrest te komen staan waarvan een groot deel de militaire rechtspraak tegemoet kan zien en het verbeurd verklaren van hun hele vermogen en bezittingen, dermate groot zijn de misdaden die zij gepleegd hebben. Deze mensen hebben dus totaal niets meer te verliezen en grijpen alles aan om hier onderuit te kunnen komen.

Zij zullen niet schromen om anderen voor hun karretje te spannen. Mensen die voorheen voor hen werkten, smeergeld ontvingen, voor een industrietak werkzaam zijn die het zwaar gaat krijgen nu de criminele leiders verwijderd worden.

Hoe gaan deze volgelingen de ondergang van de democratische partij tegemoet zien. Het hoofd laten hangen of voor hun oude meesters nog proberen te redden wat er te redden valt.


En dan is er nog het IMMENSE leger van ONWETENDEN die elke dag trouw hun krantje lazen en naar het TV journaal keken. Deze mensen die << dachten >> goed geïnformeerd te zijn zullen in een klap landen op een andere planeet. Chaos in hun wereldje is dan nog een understatement. Hoe gaat deze groep om met de snelle veranderingen, de onzekerheid, het ingestorte wereldbeeld.


Daar tegenover staan de mensen die al wisten wat er zou gaan komen en de veranderingen met5 een zucht van verlichting zullen omarmen. Reeds voorbereid op de zaken die ze al jaren en jaren een voor een aan het ontdekken waren. Hopende en sinds kort wetende dat eens de dag van de gerechtigheid zou aanbreken en het kwaad met wortel en al verwijderd zou gaan worden uit de samenleving.


Maar of er al gelijk een jubelstemming onder hem zal zijn hangt totaal af van de zelfredzaamheid van het andere deel van de bevolking en de mogelijkheden om hen behulpzaam te kunnen zijn.


Ik ben dit fenomeen op een zelfde manier kunnen zien ontvouwen in mijn nabije omgeving. Als je net als ik al 15 jaar alle informatie tot je neemt over kanker dan weet je hoe je die ziekte het beste kan aanpakken. Voor iemand die plots een van de gevaarlijkste vormen van kanker ondervindt en in enkele weken al die informatie MOET absorberen omdat de levensduur statistieken dat vereisen, dan slaat de ontsteltenis toe, dagen, en weken dat de persoon in kwestie totaal ontredderd was. Zo gaat er de wereld voor vele miljoenen mensen wellicht ook uitzien bij het ontdekken, het blootstellen van de immense misdaden gepleegd door mensen die hoog in aanzien stonden, waarvan je dit nooit zou verwachten. Misdaden die zo onvoorstelbaar zijn dat je niet kunt bevatten dat ze gepleegd zijn door << mensen >> (?).

Dat zich dit alles op korte termijn gaat ontvouwen is een vaststaand feit. Om het kwaad te bestrijden en de bevolking te overtuigen van de noodzaak om die stappen te ondernemen is het blootstellen van de misdaden een eerste vereiste. Maar hoe zullen de meeste mensen hiermee omgaan?

O, er zullen vele mensen zijn die weten dat ze ook niet zuiver op de graad zijn. Als ze nog geen onderdeel zijn van de eerste arrestatiegolf de eer aan zichzelf zullen houden en er zelf een einde aan maken. Zelfmoord! Er zullen er ook zijn die met de wapens in de aanslag anderen proberen mee te slepen in hun ondergang, dood en verderf zaaiend. Uiteindelijk zal de rust weder keren om de wonden te laten helen en een mooie rechtvaardige wereld op te kunnen bouwen. Maar eerst zullen de misdaden tegen het licht gehouden moeten worden om ze met wortel an al te kunnen verwijderen uit de samenleving die al te veel eeuwen geregeerd werd door het kwaad.


Reeds sinds oktober 2017 is het leger actieve Q Anon volgers gegroeid van niets naar over de vijftig miljoen met ruim 300 miljoen volgers. Ter vergelijking:

De Russische militaire geheime dienst telt slechts 15.000 mensen
De beruchte Stasi 91.000 in vaste dienst en 189.000 Mitarbeiters

De NSA in Amerika 38.000
De FBI 35.104 waarvan 13.412 FBI agenten
De CIA hebben meer als 100.000 mensen op de loonlijst staan

En zo zijn er ook nog andere geheime diensten in de VS

AFI – Air Force Intelligence

AI – Army Intelligence

DIA – Defense Intelligence Agency

MCI – Marine Corps Intelligence

NIMA –  – National Imagery and Mapping Agency (NIMA)

NGA –  National Geospatial Intelligence Agency

National Reconnaissance Office (NRO)

National Security Agency (NSA)

Navy Intelligence

Al die geheime diensten moeten het bij elkaar opgeteld groots afleggen tegen het leger van prive intelligentie, het leger van + 50 miljoen Q Anon activisten. De geest is uit de fles en niet meer terug te stoppen.

De tweede Amerikaanse Revolutie zal zich over de gehele wereld gaan verspreiden.