Het Kavanaugh-effect: dit is wat er VERVOLGENDS gaat gebeuren (en waarom je zou moeten voorbereiden)

Save as PDF 

NaturalNews: The Kavanaugh Effect: Here’s what happens NEXT (and why you should get ready)  
Door Mike Adams

Vanwege het noodgeval van alles wat er aan de hand is, publiceer ik de Counterthink aflevering van vandaag enkele uren eerder. Deze aflevering, die om 18.00 uur centraal op InfoWars.com wordt vertoond, wordt ‘The Kavanaugh Effect’ genoemd.

Dit is misschien wel de belangrijkste show die ik dit jaar heb opgenomen. Het analyseert de scenario’s van wat de toekomst brengt, na het Kavanaugh fiasco waarin Democraten zichzelf blootstelden als wetteloze, onethische achterklap – roddel artiesten die bereid zijn alles te doen om politieke macht te verwerven en hun vijanden te vernietigen.

Zoals u zult leren in mijn gedetailleerde analyse, zal de bevestiging van Brett Kavanaugh aan het Amerikaanse Hooggerechtshof vanaf morgen dramatische, historische gevolgen hebben. Met Kavanaugh aan het hof heeft president Trump nu een duidelijke meerderheid van steun die zijn constitutionele uitvoerende acties ondersteunt, zelfs als zijn acties worden aangevochten met noodoproepen voor de hoogste rechtbank. Trump kan nu agressief de vrijgave eisen van de diepe staatsdocumenten die hij drie weken geleden beval te openbaren. (Deep State-agenten in de FBI en DOJ hebben sindsdien stilgestaan ​​sinds …)

Nu kan Trump ook agressievere acties ‘nationale noodsituaties’ en ‘oorlogsbevoegdheden’ aanroepen om die opruiende verraders in de diepe staat na te jagen die actief probeerden de Verenigde Staten van Amerika omver te werpen. Deze diepe staatsmisdadigers omvatten overigens Barack Obama en Hillary Clinton. Kavanaugh’s bevestiging aan de rechtbank werd agressief tegengewerkt om abortus niet te beschermen, maar om diepe staatsmisdadigers zoals Obama en Clinton te beschermen.

De diepe staat is nu in paniek. We kunnen allemaal volledig verwachten dat gepleegde moorden, bomaanslagen en daden van linkse terrorisme meer gemeengoed zullen worden. En als Democraten er niet in slagen om het Huis in het midden te nemen, zal de radicalisering van de Democratische partij zeer snel veranderen in een binnenlandse politieke rand van het terrorisme, waar de meest geradicaliseerde liberalen naar de top van hun machtsstructuur stijgen.

Zie de volledige, gedetailleerde analyse in deze opzienbarende aflevering van Counterthink genaamd “The Kavanaugh Effect.”