Een studie constateert dat mensen steeds dommer worden – Met elke nieuwe generatie daalt het IQ met 7 punten

De domheid van de beschaving is gecodificeerd in een nieuwe studie gepubliceerd in het tijdschrift Proceedings van de National Academy of Sciences. Een paar onderzoekers uit Noorwegen ontdekten dat de gemiddelde IQ-niveaus snel dalen en dat bij elke nieuwe generatie mensen over het algemeen steeds minder intelligent worden.

Na beoordeling van de testscores van meer dan 730.000 jonge mannen, ontdekte het Noorse duo dat de IQ-niveaus met ongeveer zeven punten per generatie dalen. Deze bevindingen weerspiegelen de bevindingen die werden onthuld door een afzonderlijke, verwante studie uit Groot-Brittannië, waaruit bleek dat de IQ-niveaus sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog met 2,5 – 4,3 punten per decennium zijn gedaald.

Dit staat in schril contrast met de staat van de menselijke intelligentie in de eerste helft van de twintigste eeuw, toen de gemiddelde IQ-scores gestaag toenamen. Dus wat zou de oorzaak kunnen zijn van deze plotselinge verandering waarbij we mensen dommer dan slimmer zien worden?

NaturalNews: Disturbing study finds that humans are getting progressively dumber – IQ points now dropping by 7 points with each new generation
Door:


Fluoride chemicaliën direct gekoppeld aan een verlaagd IQ


Misschien is de meer accurate vraag hier wat zijn de oorzaken, meervoudig, van deze gestage IQ-daling in de moderne populatie? Onderzoek aan de universiteit van Harvard van enkele jaren geleden identificeerde een prominente boosdoener: kunstmatige waterfluoridering.

Gebaseerd op de Ivy League-analyse, hebben kinderen die gefluorideerd water drinken “significant lagere” IQ-waarden dan kinderen die schoon, niet-gefluorideerd water consumeren.

Dit werd bevestigd door Dr. William Hirzy, een voormalig wetenschapper bij het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA), die samen met een team van onderzoekers uit Nieuw-Zeeland zijn eigen risicobeoordeling uitvoerde. In hun gepubliceerde paper, Developmental neurotoxicity of fluoride: een kwantitatieve risicoanalyse voor het vaststellen van een veilige dagelijkse dosis fluoride voor kinderen, vond het team dat blootstelling aan fluoride direct gecorreleerd is aan een laag IQ.


“Het belang van deze peer-reviewed risicoanalyse is dat het aangeeft dat er mogelijk geen sprake is van een veilig niveau van blootstelling aan fluoride,” verklaarde Dr. Hirzy na de publicatie van het artikel. “Fluoride kan vergelijkbaar zijn met lood en kwik omdat het geen drempelwaarde heeft waaronder blootstelling als veilig kan worden beschouwd.”Industriële landbouw chemicaliën, lood en kwik in vaccins die allemaal verband houden met hersenbeschadiging en een verlaagd IQ


Een andere prominente boosdoener zijn plantaardige chemicaliën, die onderzoekers van de University of California Berkeley School of Public Health aantroffen die zeer schadelijk zijn voor de ontwikkeling van baby’s die zich nog in de baarmoeder van hun moeder bevinden.

Prenatale blootstelling aan twee organofosfaat pesticiden in het bijzonder, chloorpyrifos en diazinon, werden gevonden in de studie om jonge kinderen diep te beschadigen, wat een negatieve invloed heeft op hun vermogen om te spreken en woorden te begrijpen, zich bezighouden met perceptueel redeneren en informatie onthouden en verwerken.

Lood, dat uit de oude waterleidingen kan ontsnappen als gevolg van fluoridecorrosie, is een andere IQ-destroyer. De EPA schat dat ongeveer 1,7 miljoen kinderen in de Verenigde Staten, waaronder 900.000 onder de zes jaar, momenteel lijden aan loodvergiftiging.

Er is ook aangetoond dat de gezondheidsschade veroorzaakt door blootstelling aan fluoride blijft bestaan ​​tot in de volwassenheid. Dergelijke schade omvat niet alleen een verlaagd IQ, maar ook chronische hoofdpijn, slecht geheugen, onvermogen zich te concentreren, geïrriteerdheid, slapeloosheid, motorische vaardigheidsstoornissen, afwijkend gedrag en problemen bij het spreken en zien van dingen duidelijk.

En laten we niet vergeten dat kwikvergiftiging, een belangrijke oorzaak van ‘braindrain’ is. Mercurius, dat nog steeds wordt toegevoegd aan veel kindervaccins, zoals multidosis flacongranenschoten, vernietigt cellen, neurotransmitters en andere ‘chemische boodschappers’ in de hersenen die zijn geassocieerd met cognitieve functies, evenals IQ.

Voor meer nieuws over de hersengevaren van blootstelling aan fluor, moet je FluorideAlert.org bekijken.

Je kunt ook meer te weten komen over de massale chemische aanval op de mensheid door ChemicalViolence.news te bezoeken.