Wordt door Trump de 9/11 samenzwering geopenbaard op de 17 de verjaardag dinsdag?

dotcom.radio YouTube stream live uitzendingHoeveel mensen denken nog steeds dat de officieel versie van het 9/11 verhaal de waarheid is. 19 vliegtuigkapers aangestuurd door een man met een baard vanuit een afgelegen grot in Afghanistan. Het MOET wel waar zijn anders stort hun hele wereld in. Het kan toch niet zo zijn dat iemand met medeweten van de overheid, … nee erger nog, … met medeweten van alle overheden in de wereld + 3.000 van de eigen burgers vermoorden! Ongelofelijk, onbegrijpelijk, onthutsend, verbijsterend. [Update 04-10-2018]


Toch is het ook weer niet zo gek als men weet dat Hitler, Mao en Stalin tezamen verantwoordelijk waren voor 150 miljoen doden.


Maar waarom zou men eigen burgers willen vermoorden?

Dat is in een enkel woord uit te drukken; “Propaganda”.


9/11 update

9/11 update 03-10-2018 — Waarom hoor je dit NIET in de media? Omdat ze hiermee zouden toegeven al die tijd gelogen te hebben. BOOM !!


Propaganda om iedereen op één lijn te krijgen om met toestemming van de bevolking de “war on terror” te kunnen starten. In het Amerika van eindeloze oorlogen van Vietnam tot Irak en nog 200 andere oorlogen en conflicten zou men nooit de bevolking achter zich kunnen scharen op een andere manier, zo werkt valse vlag terreur / propaganda.

9/11 samenzwering


Deze en de inmiddels ontelbare valse vlag aanslagen daarvoor en sindsdien hebben allemaal één en hetzelfde doel, … angst zaaien en daarmee het rationeel denken van mensen te verlammen.

Mensen kunnen zich de waarheid niet voorstellen en daarmee komen de daders met ELKE leugen weg. Zelfs een live verslaggeving over een ingestort gebouw 7 terwijl het nog gewoon vol in beeld staat op TV. 


Het zou zomaar kunnen gebeuren dat Donald J. Trump juist deze aankomende dinsdag deze verborgen waarheid, deze samenzwering, dit complot FEIT gaat openbaren. Het is bovendien de 17 verjaardag van deze wereldgeschiedenis bepalende aanslag. De 17de letter van het alfabet, de letter “Q” van Q Anon.


Slechts een week of zes verwijderd van de Midterm verkiezingen is het hoog tijd dat de wereld gaat leren hoe de verhoudingen zijn, hoe de vlag erbij hangt, wie de echte Russische samenzweerders zijn, wat deze mensen allemaal snpetto hadden voor de TOTALE wereldbevolking. Met welke in en in smerige, misdadige, trieste, moorddadige zaken de elites elkaar via afpersing en geheime video archieven elkaar chanteerden. Twee woorden vertellen het gehele verhaal: Pedofilie en Satanisme … tot in de allerhoogste kringen.


.. EN DAAR MOET EEN EINDE AAN GAAN KOMEN !!


Op die bewuste dag zal een ieder zich nog wel herinneren waar hij of zij was toen het nieuws bekend werd op 9/11, toen de Twin Towers met donderend geraas instorten.

Ik was in Dallas Texas voor een seminar en schakelde de TV in net nadat het eerste toestel in de eerste toren was ingeslagen. Als snel beneden in het hotel restaurant werd de ontsteltenis duidelijk onder de Amerikaanse hotel gasten. “America is under attack

Van 09.30 tot 12.00 volgden we ons seminar waardoor we het onvoorstelbare instorten van beide Twin torens om 9.59 uur en 10.28 uur niet live meemaakten. Dat ging snel veranderen.

We gingen eten in een typische Amerikaanse eetgelegenheid waar vanuit elke tafel meerdere grootbeeld video’s zichtbaar zijn. In de locatie werkte een veejay die mensen opmerkzaam maakte wat er op welk scherm vertoond werd. Die dag was ook hij sprakeloos en op elk scherm zagen we in eindeloze herhalingen beide gebouwen instorten, anderhalf uur lang met tussendoor alle nieuws van de dag, de aanslagen van de vier vliegtuigen en de conclusie die wij daaraan konden verbinden.

Later, enkele jaren verder begreep ik de berichten van die dag pas goed. Propaganda, de eerste indruk is moeilijk meer uit je geheugen te wissen.

Pas rond 2003 begon ik de eerste verhalen te lezen over deze samenzweringstheorie, een theorie, ja want de touwtjes waren nog niet eenvoudig aan elkaar te knopen. Pas vanaf 2004 begon ik er voorzichtig over te schrijven om vooral voor gek verklaard te worden.

Later veel later toen ik het boek had gelezen van Judy Wood, “Where did the towers go” begonnen de puzzelstukjes op zijn plaats te vallen. Judy trok geen conclusies in haar boek en video’s maar liet ons de feiten zien die onmogelijk gebeurd konden zijn in de versie van de overheid berichtgevingen, verklaringen en rapporten. De overheid werd op heterdaad betrapt op dikke leugens.

Als Trump dinsdag op de 17 de verjaardag van 9/11 niet komt met een verklaring gaan wij met dotcom.radio in ieder geval wel terugkijken op de dag van 11 september 2001. We gaan dit live doen om 20.00 uur in de studio met gelijktijdig een YouTube stream.

We zitten dan exact 17 jaar 5 uur en 15 minuten na de valse vlag aanslag die voor 2.977 mensen het einde van hun leven betekende, het betekende ook het einde voor de + 80 mysterieus verdwenen, vermoorde 9/11 getuigen, het betekende een oorlog die meer als een miljoen doden tot gevolg had in een ver land om de verkeerde valse redenen. De twin Towers zaten ook tot verdieping 42 vol met asbest waardoor nu al 10.000 mensen ziek zijn geworden of dood zijn en dat is nog slechts het topje van de ijsberg waar een groot deel van de 8 miljoen inwoners direct heeft blootgestaan aan de grootste asbest ramp uit de geschiedenis.

YouTube live stream 9/11/2018 20.00 uur xx Updates

dotcom.radio livestream

dotcom.radio YouTube live stream