Trump heeft nu de beschikking over een alternatief communicatiesysteem om de MSM buiten spel te zetten

Donald TrumpHet EAS is een nationaal openbaar waarschuwingssysteem dat de president de communicatiemogelijkheid biedt om de natie tijdens een nationale noodsituatie te informeren. De test wordt beschikbaar gesteld aan EAS-deelnemers (d.w.z. radio- en televisieomroepen, kabelsystemen, satellietradio- en televisieproviders en draadgebonden videoproviders) en is gepland om ongeveer een minuut te duren. Het testbericht zal vergelijkbaar zijn met de gewone maandelijkse EAS-testberichten waarmee het publiek vertrouwd is. Het EAS-bericht bevat een verwijzing naar de WEA-test:


“DIT IS EEN TEST van het National Emergency Alert System. Dit systeem is ontwikkeld door omroep- en kabelexploitanten in vrijwillige samenwerking met het Federal Emergency Management Agency, de Federal Communications Commission en lokale autoriteiten om u op de hoogte te houden in geval van een noodsituatie. Als dit een echte noodsituatie was geweest, had een officieel bericht de toonwaarschuwing gevolgd die u aan het begin van dit bericht hoorde. Een vergelijkbaar draadloos noodwaarschuwing testbericht is verzonden naar alle mobiele telefoons landelijk. Sommige mobiele telefoons zullen het bericht ontvangen; anderen niet. Er is geen actie vereist. ” 03-10-2018 werd de eerste alert verzonden in de VS


emergency alerts Trump


Wat is het Emergency Alert System?

Het Emergency Alert System (EAS) is een nationaal openbaar waarschuwingssysteem dat vereist dat EAS-deelnemers (dwz radio- en televisieomroepen, kabelsystemen, satellietradio- en televisieproviders en vaste lijnvideo aan bieders) de president de communicatiemogelijkheid bieden om de natie toe te sprekem tijdens een nationale noodsituatie. Het systeem kan ook worden gebruikt door nationale, lokale, tribale en territoriale autoriteiten, in samenwerking met EAS-deelnemers, om belangrijke noodinformatie te verstrekken, zoals weersinformatie, AMBER-waarschuwingen en lokale incident informatie gericht op specifieke gebieden.

FEMA is, in samenwerking met de Federal Communications Commission en National Oceanic and Atmospheric Administration, verantwoordelijk voor de implementatie, het onderhoud en de werking van de EAS op federaal niveau. De president is als enige verantwoordelijk voor het bepalen wanneer de nationale EAS wordt geactiveerd. FEMA is verantwoordelijk voor EAS op nationaal niveau, tests en oefeningen.

Welke soorten meldingen worden verzonden via WEA?

Er zijn op dit moment drie soorten meldingen verzonden via WEA: Waarschuwing over bedreigende noodsituaties in een gebied met inbegrip van extreme weersomstandigheden, AMBER-waarschuwingen en presidentiële waarschuwingen over noodsituaties met nationaal gevolg. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het ontvangen van waarschuwingen in de dreigende en AMBER-categorieën, maar kunnen zich niet afmelden voor het ontvangen van presidentiële waarschuwingen.

Meer info over de verschillende mogelijkheden

Noot: Hiermee heeft Donald J. Trump nu een onafhankelijk kanaal om rechtstreeks in contact te komen met de Amerikaanse bevolking zonder de mogelijkheid dat de MSM er hun eigen interpretatie over kunnen geven en daarmee de berichten kunnen kleuren naar eigen believen. De Main Stream Media kunnen dus indien gewenst op een zijspoor gezet worden bij de eerstelijns berichtgeving. Het mooiste is dat deze wetgeving is ingesteld door Barack Obama in 2012!

Q Anon Education