Dit is wat Donald Trump moet doen om de Deep State te verslaan en te winnen

Deep StateHet onderstaande essay van de historicus Roger Stone is het belangrijkste essay dat ik ben tegengekomen over hoe de Deep State tegenoperaties heeft gevoerd tegen Donald Trump, voordat hij tot president werd gekozen en sindsdien. In het essay geeft Stone ook suggesties over hoe Trump de DS zou moeten bevochten.

De les hier voor libertairen is hoe overheidswerkers van de diepe staat vaak wetten gebruiken die zijn gecreëerd ‘om ons te beschermen’ om in plaats daarvan sectoren van centrale macht te beschermen. De enige manier om deze machtsspelletjes te stoppen is om de krachtcentra te elimineren door de overheid te laten slinken. Video update 21-10-2018


Bron ZeroHedge: This Is What Donald Trump Must Do To Battle The Deep State And Win


Door Roger Stone

Deep State - White HouseTijdens de presidentiële campagne voor de verkiezing van 2016 reageerde Kandidaat Trump op het gekwelde geschreeuw van The People toen hij beloofde “het moeras te laten wegvloeien”. Terwijl Donald J. Trump instinctief wist dat er in Washington, D.C., een ongebreidelde corruptie was, is het heel goed mogelijk dat hij verrast was door de niveaus van wraakzucht en woede die hij uiteindelijk zou tegenkomen.

In een vooruitziende en mogelijk medegevoelige verklaring, op 3 januari 2017, slechts een paar dagen na de aanstelling van Trump, waarschuwde senator Chuck Schumer, de minderheidsaandeelhouder van de Senaat, de binnenkort gezworen president-elect. Schumer zei dat Donald Trump “echt dom” was om ambtenaren van het Amerikaanse inlichtingenagentschap te ondervragen bij hun behandeling van de zogenaamde “Russian Hacking” -constructies. Schumer waarschuwde: “Laat me je vertellen: je neemt de inlichtingengemeenschap over – ze hebben zes manieren om vanaf zondag terug te komen,”. Met het voordeel van achteraf, zien we dat de Obama de FBI corrupt heeft gemaakt met hulp van de door Obama verminkte CIA, die op meer dan zes verschillende manieren heeft geprobeerd en nog steeds probeert.

De Russian Collusion Delusion is een vrij gecompliceerd stuk politieke machinerie. Dat was door het ontwerp. Het vergt niet veel complexiteit om de ogen van de meeste mensen te laten glanzen, daarom hebben we specialisten voor bijna alle gecompliceerde inspanningen. Ingenieurs, programmeurs, scheikundigen, artsen en een groot aantal anderen maken de structuur van onze complexe samenleving. Het is gewoon niet mogelijk voor iemand om een ​​expert te worden in alles, en dit is het principe waarop de staatsgreep van de Deep State steunt. Om te begrijpen wat ze hebben gedaan, hoe ze het hebben gedaan en wie ze hebben binnengehaald om hen te helpen, moet je zoveel variabelen in overweging nemen dat het iedereen die ervoor kiest om het volledig te begrijpen, dwingt zelf experts te worden. De meeste mensen hebben geen tijd of energie om experts te worden in politieke machinaties en internationale intriges, waardoor de schuldigen vrij blijven om het systeem te blijven exploiteren.


Geheimhouding is de valuta van spycraft. Zonder geheimhouding is spioneren slechts een binnendringing en kan het worden omgezet in gewelddadige gewelddadigheid. Geheimhouding is wat toestaat dat “geheime operaties” verborgen blijven. Geheimhouding kan een legitiem hulpmiddel van de staat zijn om de veiligheid van zijn burgers te waarborgen, maar geheimhouding kan ook worden misbruikt. Misbruik van geheimhouding kan hele naties vernietigen.


In het geval van de Russische Samenspanning FISA garandeert tegen Carter Page, lijkt misbruik van geheimhouding duidelijk wat er is gebeurd. Het rationeel voor het begin van de openlijke spionage van de presidentiële campagne van Trump lijkt te zijn begonnen met een volledig verzonnen dossier van de oppositiedienst verzonnen door Christopher Steele, voorheen van British Intelligence M.I.6. Deze fabricage, in opdracht en betaald door Team Hillary, de DNC en een medeplichtige FBI, werd gebruikt om een ​​FISA-onderzoek tegen Carter Page te starten. Vanwege Carters nabijheid tot de Trump-campagne en de ‘hops’-surveillance methode van de NSA van totaal informatiebewustzijn over een’ doelwit ‘, werd iedereen binnen drie graden van scheiding van het doelwit bewaakt. Elke persoon in de Trump-campagne werd bespioneerd door Carter-pagina als de eerste ‘link’ te gebruiken. Hoewel Carter misschien nooit rechtstreeks heeft gecommuniceerd met Candidate Trump, werd Donald J. Trump zelf in de gaten gehouden omdat hij communiceerde met mensen die rechtstreeks met Carter Page communiceerden, waardoor hij slechts twee graden van scheiding had. Aangezien Trump zelf slechts als een tweedegraads scheiding van Cater Page werd beschouwd, betekent dit dat ELKE ENKELE PERSOON waarmee president Trump communiceerde vanaf het moment dat het eerste FISA-bevel in oktober 2016 werd uitgevaardigd, OOK GECONTROLEERD werd totdat de derde en laatste extensie verliep in Oktober 2017. Een volledig jaar illegaal spioneren, gehouden als een misbruikt geheim. Rod Rosenstein was bij elke stap betrokken en was de laatste arbiter van de laatste FISA-verlenging. Terwijl anderen schuldig zijn, stopt de bok met Rosenstein.


Maar spioneren was niet genoeg. Spioneren is alleen nuttig om vuil op te graven als het doelwit van de spion vuil is. Zulke modder kwam er niet op president Trump en elke kleinere vis die gevangen zat in Mueller’s sleepnetten had niets te maken met Rusland, Collusie of Team Trump.


Toen de oorspronkelijke fabricage plat viel, werd het tijd voor Plan B. In dit geval bracht Plan B voor de diepe staat beklemming met zich mee. Met behulp van verschillende soorten kunstaas en aanvalsvectoren probeerde Team Deep State Trump-campagne leden zoals George Papadopoulos op te zetten en in te kaderen. Wetende dat hun acties in hoge mate illegaal waren, kozen de Coup Plotters ervoor hun bondgenoten in de Britse inlichtingendienst in te schakelen om hen te helpen operaties uit te voeren op Britse bodem, waardoor de Amerikaanse wetgeving werd overtroffen.

Het is gemakkelijk te zien dat het vrijgeven van de niet-afgebroken FISA-aanvragen en -vernieuwingen Team Deep State zal schaden. We weten hoeveel pijn ze hebben door de manier waarop ze piepen. Het lijkt hen fysiek leed te veroorzaken dat ze de opdracht kregen om onverkende getuigenissen van Bruce Ohr af te geven, en nog pijnlijker, de onbewerkte boodschappen van James Comey, Andrew McCabe, Peter Strzok en Lisa Page.

De sprekers maken al excuses voor de Deep State en zeggen “oh, uit privacy zullen sommige namen zeker worden geredigeerd” of “we moeten ervoor zorgen dat hun bronnen en methoden niet worden aangetast”. Nieuws Flash! Ongebreidelde criminele corruptie, die zo duidelijk is voor alle nuchtere patriotten, staart ons recht in het gezicht. Het vertelt ons duidelijk dat “hun bronnen en methoden” al ernstig zijn aangetast en het heldere zonneschijn en transparante helderheid vereist om het te repareren.


Het oude adagium dat zonneschijn het beste ontsmettingsmiddel is, is zeker de verdienste.


President Trump had het juiste instinct toen hij opdracht gaf tot de onmiddellijke derubricering van de Russische Collusion Delusion-documenten. Hij stemde er alleen mee in de vrijlating uit te stellen, omdat het DOJ de president bedreigde met het feit dat het vrijgeven van de niet-afgedragen documenten schade kon toebrengen aan het collusie onderzoek van Mueller Russia. Voor Deep State van het team staat het schaden van het Mueller-onderzoek gelijk aan het begaan van de gruwelijke misdaad van obstructie van het recht.

Belemmering van rechtvaardigheid, zoals gedefinieerd in de omnibus-clausule van 18 U.S.C. § 1503 bepaalt: “Wie corrupt of door dreigementen of geweld, of door een dreigende brief of communicatie, de gepaste rechtsbedeling beïnvloedt, of belemmert, of tracht te beïnvloeden, of te belemmeren, is (schuldig aan een overtreding). “Degene die de juiste rechtsbedeling corrumpeert, maakt zich schuldig aan obstructie van de rechtspleging.

De juridische bibliotheek van Cornell merkt op dat personen meestal onder dit statuut worden aangeklaagd op basis van beweringen dat een verweerder van plan was zich met een officiële procedure te bemoeien, door zaken als het vernietigen van bewijsmateriaal of het verstoren van de taken van juryleden of gerechtsmedewerkers. Terwijl gedaagden meestal het doelwit zijn van obstructie van gerechtskosten, kunnen openbare aanklagers even schuldig zijn.

Andere activiteiten die ook onder het mom van obstructie van het recht vallen: het gebruiken van de volledige kracht van de wetshandhaving door de Amerikaanse overheid om frauduleuze documentatie te creëren en verspreiden die vervolgens wordt gebruikt om een ​​nep-crimineel onderzoek naar een politieke tegenstander te ondersteunen. DAT is obstakel voor rechtvaardigheid, en nog erger, het politiseren van het geheel van het DOJ, de FBI en de CIA. Als dit is wat er is gebeurd, en het lijkt steeds waarschijnlijker dat dit zo is, dan zijn de schuldigen massa en de misdaden bijna buiten proportie.


President Trump moet standhouden met zijn oorspronkelijke ultimatum: de FISA en onderzoeksdocumenten moeten openbaar worden gemaakt! De sms-berichten moeten worden onthuld, zonder redacties!


Een in het nauw gedreven dier is het gevaarlijkst. Het verwijderen van de sluier over het geheim van Team Deep State is een dodelijke bedreiging voor hun vermogen om hun slow-motion zachte coup tegen president Trump voort te zetten. Een succesvolle staatsgreep is de enige hoop die Team Deep State heeft bij het herwinnen van controle over de machtsverlaters die de president hen heeft ontnomen, dus vergis je niet, ze zijn “All-in”. Ze hebben zelfs hun partners in misdaad aan de overkant van de Atlantische Oceaan bereikt bij de Britse inlichtingendienst, die plichtsgetrouw “ernstige zorgen” uitschreeuwde tegen het vrijgeven van de niet-geclassificeerde en niet-verwijderde documenten. Ze weten dat binnen die documenten details te vinden zijn over hoe Christopher Steele betrokken was bij een brutale poging om de naar behoren gekozen president van de Verenigde Staten van Amerika te verdrijven. Het is niet meer dan logisch dat de Britten niet willen dat hun M.I.6-man of hun installatie kunstenaar Stefan Halper zijn onthuld, maar helaas is het te laat.


Zeker, ze willen niet dat het bekend is dat de Britse regering, in opdracht van de regering-Obama, VS-agenten toestaat Britse grond te gebruiken om hun heldendaden uit te voeren om de Amerikaanse wet te omzeilen. Mocht dit het geval blijken te zijn, dan gaat dat ver boven obstructie van het recht, in het ergste geval. Het is een samenzwering om de Amerikaanse regering en het Amerikaanse volk te bedriegen, naast gruwelijke schendingen van de rechten van iedereen die het slachtoffer is van dit complot. Het is toevallig ook Verraad en Dappere Samenzwering tegen de Duly Geautoriseerde Regering van de Verenigde Staten, die misdaden zijn die het potentieel voor de hoogste van alle straffen dragen: DEATH.

  18 Amerikaanse Code § 2381 – Verraad

Degene die trouw aan de Verenigde Staten trouw is, oorlog tegen hen opneemt of hun vijanden aanhangt, hen hulp en troost geeft binnen de Verenigde Staten of elders, zich schuldig maakt aan verraad en de dood zal lijden, of minstens vijf jaar gevangen zal worden gehouden en beboet onder deze titel maar niet minder dan $ 10.000; en zal niet in staat zijn om enig kantoor onder de Verenigde Staten te houden.

18 Amerikaanse code § 2384 – Opzettelijke samenzwering

Als twee of meer personen in een staat of territorium, of op elke plaats die onder de jurisdictie van de Verenigde Staten valt, samenzweren om met geweld de regering van de Verenigde Staten omver te werpen, neer te slaan of te vernietigen, of om oorlog tegen hen te voeren, of zich hiertegen te verzetten met geweld, of met geweld om de uitvoering van enige wet van de Verenigde Staten te voorkomen, te belemmeren of te vertragen, of met geweld om eigendommen van de Verenigde Staten in beslag te nemen, te nemen of te bezitten, in strijd met de autoriteit daarvan , ze zullen elk een boete krijgen onder deze titel of ze mogen niet meer dan twintig jaar of allebei gevangen worden gezet.


Deze kat gaat niet terug in de zak en het publiek dat wakker wordt, zal binnenkort ‘fait accompli’ zijn.


Er is vaak gezegd dat de geschiedenis zich herhaalt, dus als we naar de geschiedenis kijken vinden we een citaat uit de eerste inaugurele rede van FDR, die misschien sardonische humor heeft gevonden in ons gebruik van zijn citaat vandaag:


“Dit is bij uitstek de tijd om de waarheid, de hele waarheid, eerlijk en moedig te spreken. We hoeven ook niet te krimpen van eerlijke omstandigheden in ons land vandaag. Deze grote natie zal volharden zoals hij heeft doorstaan, zal herleven en zal gedijen. “4 maart 1933 Franklin Delano Roosevelt


Trump’s 4 Triggers That Are Imploding The Deep State (Start op 1.25 min na reclame)