Is Donald J Trump ook “mijn” President, zelfs hier in Nederland?

Donald TrumpZo voel ik het inmiddels wel, Donald J. Trump is mijn president. Hij doet dingen waar ik heel blij van wordt, dingen die mij hoop geven voor de toekomst en eindelijk een perspectief geven op de ontmanteling van de Deep State.

Hier in de EU hebben we gelukkig een populistische onderstroom die meer en meer aan de oppervlakte komt aan gevoerd een paar jaar geleden door Nigel “Brexit” Farage. Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Zweden, Duitsland en Italië zijn de meest toonaangevende landen waar men ook in verzet begint te komen in het openbaar. De rest van Europe zit nog onder de plak van de clowns, de marionettenpoppen van de Deep State


Ben jij iemand die nu met toenemende verbazing dit betoog zit te lezen dan moet jij jezelf eens afvragen waarom ik 100% anders denk als jij? Weet jij wel wat ik al weet? Of ben jij nog in de veronderstelling dat je met het volgen van de media goed geïnformeerd bent?


Geweldige speech, … echt smullen.

Sinds oktober 2017 kennen wij het fenomeen Q Anon. De internet spionage netwerken werken ook in het voordeel van deze Q Anon stroming waardoor men exact weet dat deze maand augustus het aantal actieve volgelingen de 50 miljoen wereldwijd gepasseerd is en meer als 300 miljoen mensen deze stroming zo nu en dan of aandachtig volgen. De met internet verbonden wereldbevolking is volgens de Verenigde Naties voor 47% online actief [cijfers 2016]. De Q Anon beweging heeft daarmee de kritische 10% actieve volgers wereldwijd al bijna bereikt terwijl de helft nog niet eens online actief is.

De wereld is ontegenzeggelijk in beweging gekomen met de “MAGA” beweging van Trump. de “Make America Great Again”. De Amerikanen kunnen steeds meer waarnemen dat er in slechts anderhalf jaar veel zaken ten goede zijn veranderd. Bedrijven worden onder de dreiging van torenhoge import tarieven “vriendelijk” uitgenodigd hun bedrijven weer op de thuismarkt te vestigen waarbij je denkt, hoe heeft dit ooit kunnen plaatsvinden. Hebben al die andere regeringen zitten pitten of …. was dat gewoon onderdeel van het plan? Het antwoord is “Ja”, dit was het plan, armoede creëren in de westerse economieën en elders ter wereld tegen slavenarbeid tarieven alles laten produceren tegen superwinsten voor de bedrijven. De werkeloosheid is zich nu echter pijlsnel aan het herstellen in het land van “Maak Amerika Weer Geweldig”. Had ik maar zo’n president inplaats van al die clowns.

Even hadden we hoop met de laatste verkiezing met het FvD, maar de laatste wapenfeiten die ik mij kan herinneren zijn een naaktfoto op het strand en dat “hij” een boek heeft geschreven. Er zal in de Nederlandse politiek echt een storm moeten gaan opsteken om nog te redden wat er te redden valt. De vluchtelingencrisis is daarbij het nummer #1 probleem willen wij over dertig jaar nog aanspraak kunnen maken op onze cultuur. Dan hebben we het niet meer over de veiligheid van onder andere de vrouwen want die is NU al niet meer te garanderen in geheel het land.

deep state Q Anon

Uninstall Deep State

Op het wereldtoneel gaan de zaken ook snel. De Noord Korea crisis is veranderd van een mogelijke dreiging op het ontketenen van Wereld Oorlog drie naar politieke gesprekken en samenwerking. Zo is dat ook in werking gezet met Rusland en zal dat ook gaan gebeuren met Iran, Turkije en anderen. Zo zullen we weer eerlijke en gebalanceerde wereldhandel gaan zien en zal het financieel private bankensysteem weer in handen gaan komen van overheden in plaats van de Deep State.

Maar intussen loopt Donald J Trump wel veel gevaar om vermoord te worden, we hebben het immers eerder zien gebeuren. Des te meer respect voor deze man dat hij bewust dit risico is aangegaan om de wereld een betere plaats te maken.

Ik weet wel dat met het vermoorden van Trump deze beweging niet tot stilstand gaat komen want Trump is onderdeel van een collectief wat nu wereldwijd tevens ondersteund wordt door Q Anon, een soort onbezoldigde burger geheime dienst, geen CIA maar QIA. Een QIA waar geen belangenverstrengeling meespeelt geen corruptie, we willen immers met zijn allen een betere wereld, verlost van het juk van clowns die ze wat mij betreft in een openbare gevangenis ter bezichtiging mogen opsluiten. De beste circus voorstelling ooit.

President Trump loopt veel gevaar

Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de politiek van Trump zijn stempel zal drukken op de gehele wereld, zo je wilt een bevrijding. Donald J Trump, ja het voelt aan als mijn president.


DOCUMENTARY: Donald Trump At War: Battle of 2018 Mid Term Elections, A Nation Awakens


QIA Q secret service

Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18