De Vluchtelingen Taxi Express Service

nep vluchtelingen De EU wil een continent, geen afzonderlijke landen — en de manier om dat te bereiken is door een enorme overstroming van migranten te creëren. Tradities te vernietigen en de culturen die landen definiëren. In dat proces accepteer terrorisme als “onvermijdelijk.” Praat of schrijf niet over de werkelijke gevolgen van immigratie. Dat zou ‘haatspraak’ zijn. Hou je ogen en mond dicht en ga rechtdoor naar een toekomst van een Europees continent dat door de EU wordt geregeld. – Jon Rappoport

Who’s destroying England? London attacks and the war against Brexit NOTE: Watch Paul Watson’s shocking video,
The Truth about ‘Refugees’

refugees moving box

This is not only a political and economic statement, it’s a prescriptive piece of psychological advice: Stop thinking of yourself as a citizen of a country; you’re a global citizen; you exist and function at the pleasure of a new collaborative international order. …. read on