Burger Oorlog Alert: Links stelt openlijk massale executies van conservatieven voor, de Democraten geven huisadressen van Republikeinse Senatoren vrij …

Terwijl links in politiek opzicht de macht verliest in Amerika als gevolg van de verkiezing van president Trump en benoemingen van het hooggerechtshof (Brett Kavanaugh), worden hun activisten militanter en extremistisch. Nu hebben we geleerd dat linkse groepen openlijk discussiëren over massale executies en geplande moorden op vooraanstaande conservatieven, en dat ze Twitter gebruiken om de aanvallen uit te voeren. (Zie details en links, hieronder.)

Twitter is slechts een van de vele technologische giganten die selectief conservatieve toespraken verbiedt, maar weigert radicale linkse gebruikers te verwijderen die openlijk oproepen tot geweld en moord. Om politieke redenen hebben technische reuzen besloten linkse terroristische groeperingen in Amerika te beschermen en medeplichtig te worden aan de escalatie van de komende burgeroorlog. Als slechts één voorbeeld van honderden, zie dit artikel van InfoWars: ““KILL TRUMP, HANG HIM, HUNT HIM” FACEBOOK PAGE DOESN’T VIOLATE FACEBOOK COMMUNITY STANDARDS.


Bron artikel NaturalNews: CIVIL WAR ALERT: Leftists openly plot mass executions of conservatives as Democrats release home addresses of Republican Senators
Door: Mike Adams


Nu meldt The Daily Caller dat iemand in het Huis van Afgevaardigden conservatieve Amerikaanse senatoren heeft “ge-Doxxed ” door een congrescomputer te gebruiken om hun thuisadres en telefoonnummers te publiceren op Wikipedia. “Doxxing” betekent het publiceren van iemands persoonlijke, privé-informatie, zoals de locatie waar ze wonen, hun burgerservicenummer of hun privé telefoonnummer.

Belangrijk is dat doxxing leden van de Amerikaanse Senaat linkse “kill teams” toestaan om fysiek te vinden waar die Senatoren wonen. Gewapend met deze informatie – en tot gewelddadige hysterie gedreven door een medeplichtige, leugenachtige media – kunnen linkse kill-teams de huizen van Amerikaanse senatoren aanvallen terwijl ze slapen en proberen die senatoren en hun families uit te schakelen. Zoals dit artikel hieronder laat zien, bespreken linkse activisten openlijk en expliciet dergelijke plannen op Twitter en worden ze niet verbannen door Twitter of andere technische giganten.

De doxxed Senators zijn onder meer Sens. Lindsey Graham (die gisteren een bulderende speech gaf, waarin hij de vuile tactieken van Democraten als Sen Feinstein veroordeelde), Mike Lee en Orrin Hatch. De Daily Caller rapporteert:

“Ze lijken zich te richten op Republikeinse leden van de commissie nadat ze rechter Kavanaugh ondervragen,” vertelde een Hatch woordvoerder aan The Daily Caller News Foundation.

Een stafmedewerker van Lee bevestigde het huisadres van de senator in Utah en het persoonlijke mobiele telefoonnummer werd op de openbare pagina geplaatst.

Deze “doxxing” vond plaats onmiddellijk nadat sen Graham tijdens de hoorzitting van het Gerechtelijk Comité van de Senaat gisteren in de Democraten geript was. Het was met andere woorden tijd om diegenen te targeten die pleiten voor de verdediging van Brett Kavanaugh.

Hoewel alleen doxxing geen oproep is tot massale executies, is er meer aan dit verhaal …


Radicale linkse gedachten leiders zetten executies en moordstrategieën uit op Twitter … en Twitter verbiedt hen niets


De volledige omvang van de geplande geweld- en massale executies wordt duidelijk wanneer je ziet wat er openlijk wordt besproken op Twitter. Schrijver Debra Heine heeft echt schokkende details ontdekt die ze beschrijft in een artikel van 27 september over PJ Media. Het begint:

Communistische agitators gingen deze week naar Twitter om te brainstormen over strategieën voor een gewelddadige gewapende opstand tegen hun vermeende vijanden.

“Dr. Bones, “de co-host van de extreem-linkse podcast The Guillotine, begon het gesprek met zijn 5.000-plus Twitter-volgers. Bones (@Ole_Bonsey op Twitter) vroeg: “Hey quick little question for military minded lefties: should leftists train/organize in a ‘insurgent’ focus where they blend into a civilian population for potential attacks or a more ‘militia’ structure focused on holding/maintaining turf?

Zoals PJ Media meldt, roept deze linkse groep, met meer dan 15.000 Facebook-volgers, op tot “hinderlagen en moorden” tegen conservatieven. De twee hosts posten onder de naam @Ole_Bonsey en @DeadIrishRebe. Zoals PJ Media uitlegt: “het paar lijkt grote fans te zijn van massa moordende communistische dictators en” revolutionairen “zoals Mao Zedong en Che Guevera.”

Hier zijn enkele suggesties van “Dr. Bones, “de schijnbare leider van de linkse groep die nu executieploegen oproept om prominente conservatieven te vermoorden:

linkse activisten tweets


We moeten allemaal klaar zijn voor de snelle escalatie van geweld door gestoorde, wetteloze linkse activisten die zich inzetten om Amerika over te nemen en alle prominente conservatieven te vermoorden


lees verder