Waarom de hele mensheid de OORLOG aan Google moet verklaren … het is een kwestie van overleven van de mens.

Bron artikel:  Why all of humanity must declare WAR on Google… it’s now a matter of human survival
Door Mike Adams


(NaturalNews) De hele mensheid – elke regering, elke natie, elke cultuur en elk individu – moet de oorlog verklaren aan Google.


Deze ‘oorlog’ moet gevoerd worden als een vreedzame burgerrechten revolutie om de menselijke waardigheid en mensenrechten te beschermen en te verdedigen tegen de onderdrukkende aanval op de mensheid die nu gevoerd wordt door Google en andere technische reuzen zoals Apple, Facebook, Twitter en meer …..

Om de mensheid te laten overleven met iets dat lijkt op mensenrechten en de vrijheid om te spreken, moet Google volledig worden ontmanteld en naar de vuilnisbelt van de geschiedenis worden gestuurd.

Als Google niet wordt verslagen, zal het de regeringen, naties en uiteindelijk de hele wereld overspoelen met zijn slechte “technotrannyjee” die mensenrechten schenders zoals het communistische China machtigt.

Het is tijd voor de mensheid om stelling te nemen tegen KWAAD door zich te verzetten tegen GOOGLE.

Bekijk de volledige video voor meer informatie:Paul Craig Roberts joins Mike Adams in calling for the criminal arrest and prosecution of tech giants for mass censorship fraud and collusion