Zijn alle geneesmiddelen ontworpen voor bevolkingscontrole?

Wat is de vierde belangrijkste doodsoorzaak in de Verenigde Staten? Raad eens, … geen hartaanvallen, kanker, luchtwegaandoeningen, beroertes, diabetes of verkeersongevallen. Het is de dood op recept. Dat klopt, artsen in Amerika pushen “legale” drugs en mensen nemen ze zoals voorgeschreven en vallen nog steeds als vliegen neer. Gemiddeld zijn er elk jaar in Amerika ongeveer 40.000 sterfgevallen door auto-ongelukken, nog eens 40.000 door vuurwapen-gerelateerde sterfgevallen, en dan zijn er bijna 130.000 sterfgevallen door een overdosis medicijnen. Nu, we weten wat je denkt. Het is gewoon een stel zelfmoorden en junkies die te veel harde-straat drugs gebruiken. Nee. Fout.

Are all pharmaceuticals designed for population control?
Bron artikel NaruralNews
Door R. D. Wells

De CDC schrijft de enorme piek in de sterfgevallen door overdosis toe aan de exploderende opioïde-verslaving van onze natie. Zou dat de belangrijkste reden kunnen zijn dat de VS nog steeds bezig zijn met een ‘oorlog’ in Afghanistan? De papaverteelt en -distributie is ook enorm gestegen sinds “W” Bush het huis van de wereld binnenviel in de heroïneproductie. Nu, Big Pharma in de Verenigde Staten is één enorme kliek, en de drugsdealers zijn artsen die hun handtekening op een stuk papier krabbelen dat een van de gevaarlijkste verslavingen op aarde voortstuwt – verdunde heroïne.


Twee op de drie Amerikanen nemen op zijn minst één voorgeschreven medicijn regelmatig in, allen experimentele ‘recept’ chemicaliën die extreem gevaarlijk zijn


Noot: Net als bij het artikel over de moorddadige corrupte kanker industrie zie je ook in dit artikel een trend als nooit tevoren waar geen enkel blad meer voor de mond genomen wordt aangaande de staat van zijn van de farmaceutische industrie. Een industrie die geen lang leven meer beschoren is als binnenkort de gehele wereld op zijn kop komt te staan. Niets is wat het lijkt te zijn, ons geldsysteem is corrupt, de wetenschap, de overheid, de multinationals, de media en ook de dokter is NIET te vertrouwen. Waarom vindt deze openbaring NU plaats? Het antwoord is Q Anon – HM.


Nieuwe geneesmiddelen goedkeuringen staan op een recordniveau. Ze worden snel gevolgd door de FDA (Fraud and Death Administration) en gestempeld ter goedkeuring door de farma-maffia die deelnemen aan de draaideur van de FDA – heen en weer van de kliek (Merck, Pfizer, Johnson & Johnson, Novartis, Eli Lilly, Sanofi, Bayer, Bristol Myers Squibb, enz.) Om medicijnen goed te keuren die hen smerig rijk maken. Niemand wordt betrapt op handel met voorkennis bij de FDA of bij Big Pharma.

Terwijl de opioïd-overdosis epidemie door Amerika raast, kinderen, tieners, jong volwassenen, rijke mensen, oude mensen en iedereen die eraan deelneemt doodt, proberen zorg verleners het misbruik niet te reguleren, in feite bestendigen ze het. Zowel artsen als apothekers schrijven drugs voor bij geneesmiddelen die niet eens zijn getest of op de markt worden gebracht, als dat in de eerste plaats ook van belang is.

Artsen schrijven meer geneesmiddelen voor om de gruwelijke bijwerkingen van de medicijnen te behandelen waar patiënten al verslaafd aan zijn en sterven. Mensen nemen de voorgeschreven medicijnen van hun vriend, bezoeken meerdere doktoren, en handelen medicijnen af op school en op de universiteit. De FDA kan zelfs de gemelde bijwerkingen niet bijhouden en wanneer mensen een tiental verschillende medicijnen worden voorgeschreven, weet niemand meer wat er in godsnaam echt mis is.


Geneesmiddelen op recept zijn een recept voor een vroege dood, net zoals de kwakzalverij allopathische “artsen je verteld”


In 2018 zullen 130.000 mensen sterven als gevolg van het innemen van medicijnen zoals voorgeschreven door hun arts. Dit zijn zogenaamd medische professionals die het nu alleen maar willen. Ook al zijn ze acht jaar naar de medische school geweest, het enige wat ze doen is krabbelen over meerdere recepten voor experimentele brouwsels.

Tenzij u een diepe wond of een gebroken bot heeft, kunt u net zo goed uw eigen grafschrift schrijven – en dat zal ook het geval zijn wanneer u geneesmiddelen op recept gaat gebruiken, omdat u op weg bent naar een vroeg graf en er niet wordt voorspeld hoe snel die verrassing is. en zou kunnen arriveren.

De Amerikaanse overheid kan het zich niet veroorloven om iedereen het sociale-zekerheidsgeld te betalen dat ze hun hele harde leven hebben verdiend, en het maakt toch niet langer deel uit van het master plan. Het land heeft $ 20 biljoen dollar aan schulden en tellende. Enorme inflatie is onderweg. Naast biologisch voedsel is het meeste Amerikaanse voedsel vergiftigd met pesticiden, fluoride, GGO’s, kunstmatige smaakstoffen, synthetische kleurstoffen en verwerkt tot het helemaal geen voedingsstoffen bevat.

Ziekenhuisvoedsel zal je allemaal alleen doden, als de medicijnen en de superbugs (MRSA en CRE) je niet als eerste bereiken. Vaccins zijn beladen met kwik, aluminium, balsemvloeistof voor de doden (formaldehyde), bloed van andere dieren waaronder menselijke abortussen, E. coli (serieus, ze zijn er) en genetisch gemodificeerde organismen. Laten we eerlijk zijn, mensen, voorgeschreven medicijnen en vaccins zijn massa vernietigingswapens (WMD’s).


Het gaat allemaal om het verminderen van de wereldbevolking, en de formule is giftig voedsel gevolgd door toxische medicijnen, waaronder vaccins


Verreweg de meeste sterfgevallen (ongeveer 2.500 per week) en ziekenhuisopnamen vinden plaats van geneesmiddelen die op de juiste wijze door artsen zijn voorgeschreven en ‘zoals voorgeschreven’ zijn genomen. Dit geldt niet voor mensen die overlijden aan het voorschrijven van fouten, zelfmedicatie of overdosering. De meest drastische, vreselijke waarschuwingen die ‘Black Box’-waarschuwingen worden genoemd, komen pas zeven jaar nadat de door de FDA goedgekeurde medicijnen mensen massaal de dood injagen aan het licht.

Big Pharma wil miljarden verdienen voordat rechtszaken in miljoenen worden afgehandeld. Het draait allemaal om het geld en om mensen vroeg uit de kast te halen. Geen drugs worden van de markt verwijderd totdat er al sprake is van chronisch bloedbad.

Slechts enkele medicijnen zijn ooit uit de handel gehaald. Herinner je je het Vioxx-schandaal? Mensen stierven aan slagen en hartaanvallen van de blockbuster-pijnstiller van Merck. Toen was er het dodelijke drugspoeder Meridia. De ironie is dat bijna alle chronische aandoeningen, ziekten en aandoeningen die nu prominent aanwezig zijn in Amerika worden veroorzaakt door het dagelijks eten van bewerkt voedsel. Vervolgens worden de “schapen” dodelijke medicijnen voorgeschreven en het maakt niet eens uit of ze ze nemen “zoals aanbevolen” door hun M.D.-kwakzalvers.

Heb je pijn? Heb je angst? Heb je een depressie? Probeer biologisch voedsel te eten, echt bronwater te drinken en een natuurgeneeskundig arts te bezoeken. Tenzij je van plan bent een andere zombie te zijn die lijdt aan broze botten, gemuteerde cellen en dementie, wil je misschien geen medicijnen gebruiken – de vierde belangrijkste moordenaar in de Verenigde Staten van Amerika. Controleer de Pharma Death Clock als je twijfels hebt.

Wil je de remedie leren voor 97 procent van de ziektes? Bekijk deze video van Dr. John Bergman. En zie DangerousMedicine.com voor meer rapporten over de gevaren van voorgeschreven medicijnen.

Medical malpractice kills 500 times more Americans than accidental gun deaths… we need DOCTOR control