Great Awakening: Connecting some dots. De echte Russische samenzwering

Van Patriots Unite
Posted on Reddit: Connecting some dots 

Ik geef dit door aan iemand die enkele punten verbindt zonder invoer van bronnen die hij niet kan onthullen. Hier is hoe het eruit ziet als alle stukken met elkaar zijn verbonden Het ruikt naar samenzwering en verraad. Iedereen moet dit lezen. Langzaam en geduldig, omdat het heel belangrijk is ……

Van 2001 tot 2005 was er een lopend onderzoek naar de Clinton Foundation.

Een Grand Jury was samengesteld.

Overheden van over de hele wereld hadden gedoneerd aan de “Charity”.

Toch werd van 2001 tot 2003 geen van deze “Donaties” aan de Clinton Foundation bekendgemaakt. Nu zou je denken dat een eerlijke onderzoeker dit zou kunnen achterhalen.

Kijk wie dit onderzoek in 2005 heeft overgenomen: niemand minder dan James Comey; Toeval? Raad eens wie er werd overgeplaatst naar de Internal Revenue Service om de afdeling Tax Exemption van de IRS te runnen? Niemand minder dan Lois “Be on The Look Out” (BOLO) Lerner. Is dat niet interessant?

Maar dit is allemaal maar een reeks vreemde toevalligheden, toch?

Raad eens wie de belastingdivisie van 2001 tot 2005 binnen het Departement van Onrecht heeft geleid?

Niemand minder dan de assistent-procureur-generaal van de Verenigde Staten, Rod Rosenstein.

Raad eens wie de directeur van het Federal Bureau of Investigation was in deze periode?

Een ander toeval (slechts een anomalie in statistieken en kansen), maar het was Robert Mueller.

Wat hebben alle vier casting-karakters gemeen?

Ze kregen allemaal een briefing en / of waren eerstelijnsonderzoekers in het Clinton Foundation Investigation.

Nog een toeval, toch?

Snel vooruit naar 2009 ….

James Comey verlaat het ministerie van Justitie om geld te stelen bij Lockheed Martin.

Hillary Clinton runt het State Department, officieel overheidsbedrijf, op haar eigen persoonlijke e-mailserver.


De “kwestie” van de Uranium One komt onder de aandacht van Hillary.


Zoals alle goede ambtenaren doen, vermoedelijk op zoek naar het beste Amerika, besluit ze de beslissing te steunen en de verkoop van 20% van het Amerikaanse uranium aan niemand minder dan de Russen goed te keuren.

Nu zou je denken dat dit een redelijk rechtlijnige deal is, behalve dat het niet was, Amerika heeft er absoluut niets aan overgehouden.

Echter, voorafgaand aan de verkoop goedkeuring, niemand anders dan Bill Clinton gaat naar Moskou, krijgt 500K betaald voor een speech van een uur; dan ontmoet hij Vladimir Poetin bij hem thuis voor een paar uur.

Oké, geen probleem, toch? Nou, niet zo snel, de FBI had een mol in het witwas- en omkoperijplan.

Robert Mueller was de FBI-directeur gedurende deze periode? Ja, hij heeft zelfs in 2009 een uraniumstaal aan Moskou afgeleverd.

Wie behandelde die zaak binnen het ministerie van Justitie vanuit het Amerikaanse advocatenkantoor in Maryland?

Niemand minder dan, Rod Rosenstein. En wat is er met de informant gebeurd?

Het ministerie van Justitie plaatste een GAG-bevel tegen hem en dreigde hem op te sluiten als hij erover sprak.

Hoe komt 20% van de meest strategische activa van de Verenigde Staten van Amerika in Russische handen terecht als de FBI een informant heeft, een mol die voorwetenschap verstrekt aan de FBI over de criminele onderneming?

Zeer snel daarna; de verkoop werd goedgekeurd! ~ 145 miljoen dollar aan “donaties” begaven zich naar de Clinton Foundation van entiteiten die direct verbonden waren met de overeenkomst met Uranium One.

Raad eens wie nog steeds bij de Internal Revenue Service werkte aan de Charitable Division? Niemand anders dan, – Lois Lerner.

Ok, dat is allemaal gewoon een nieuwe reeks toevalligheden, niets om hier te zien, toch?

Laten we snel doorgaan naar 2015.

Als gevolg van een reeks tragische gebeurtenissen in Benghazi en na de 9 “onderzoeken”, het Huis, de Senaat en het ministerie van Buitenlandse Zaken, ontdekte Trey Gowdy, die het 10e onderzoek uitvoerde als voorzitter van de beperkte commissie in Benghazi, dat  Hillary die het ministerie van Buitenlandse Zaken runde op een niet-geclassificeerde, niet-geautoriseerde, outlaw persoonlijke e-mailserver. Hij ontdekte ook dat geen van deze e-mails was overgedragen toen ze haar “openbare dienst” verliet als staatssecretaris, wat wettelijk verplicht was. Hij ontdekte ook dat er Top Secret-informatie in haar persoonlijk gearchiveerde e-mail stond.

Om jou te sparen, de staatsafdelingen te bedekken, de vertragingstactieken die werden toegepast en de regelrechte leugens die uit de monden van het Kerry State Department werden gespuwd, we zullen het hierbij laten … ze deden alles wat menselijk mogelijk was om dekking te geven aan Hillary. .

Dit is geweldig, raad eens wie in 2013 FBI-directeur werd? Niemand anders dan James Comey; wie verzekerde 17 geen biedingscontracten voor zijn werkgever (Lockheed Martin) bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en werd beloond met een dankwoord van zes miljoen dollar toen hij zijn werkgever verliet? Verbazingwekkend hoe al die niet-openbare contracten gewoon door gingen in State, he?

Nu is hij de FBI-directeur die verantwoordelijk is voor het “Clinton Email Investigation” nadat zijn FBI natuurlijk de Lois Lerner “Matter” bij de Internal Revenue Service onderzoekt en hij vrijwaart. Nee … ik kon daar geen misdaden vinden.

In april 2016 stelt James Comey een exonatiebrief van Hillary Rodham Clinton op, ondertussen geeft het DOJ immuniteitsdeals als snoep uit. Ze hebben zelfs geen grote jury bijeengeroepen!

Als een bliksemschicht van statistische onmogelijkheid, zoals een wonder van God zelf, als de echte “Gangsta” die Comey is, stapt James de camera’s van een afwachtende persconferentie in op 8 juli 2016 en ontslaat hij de Hillary van elke vergrijp.

Zie je het patroon?

Het gaat maar door, Rosenstein wordt Asst. Procureur-generaal, Comey wordt ontslagen op basis van een brief van Rosenstein, Comey lekt informatie van de overheid aan de pers, Mueller wordt door Rosenstein toegewezen aan de Russische onderzoekshulp om dekking te bieden voor tientallen jaren van misdrijf binnen de FBI en DOJ en het verhaal gaat verder.

FISA Misbruik, politieke spionage ….. kies een misdaad, een misdaad, de kans is groot … deze groep en een paar anderen deden het:

Allemaal dezelfde spelers.

Alles gecompromitteerd en in strijd.

Allen werken vurig om NIET zelf naar de gevangenis te gaan

Allemaal op de een of andere manier verbonden met de Clinton’s.

Ze zijn als batterijzuur; ze corroderen en corrumperen alles wat ze aanraken. Hoeveel levens hebben deze twee vernietigd?

Vanaf dit moment is de Clinton Foundation, in de ruim 20 jaar dat zij de grootste internationale liefdadigheidsfraude in de geschiedenis van de mensheid is, nog nooit gecontroleerd door de Internal Revenue Service.

Laten we niet vergeten dat Comey’s broer werkt voor DLA Piper, het advocatenkantoor dat de belastingen van de Clinton Foundation betaalt.

De persoon die de gemene deler is van alle bovengenoemde misdaden en nog steeds haar kwaad doet, ontsnapt aan legale manoeuvres aan de top van de 3 Letter USA Agencies?

Ja, dat zou Hillary R. Clinton zijn.

Wie is LISA BARSOOMIAN? Laten we iets leren over de achtergrond van mevrouw Lisa H. Barsoomian.

Lisa H. Barsoomian, een procureur die afstudeerde aan de Georgetown Law, is een protégé van James Comey en Robert Mueller.

Barsoomian, met haar baas R. Craig Lawrence, vertegenwoordigde Bill Clinton in 1998.

Lawrence vertegenwoordigde ook:

Robert Mueller drie keer;

James Comey vijf keer;

Barack Obama 45 keer;

Kathleen Sebelius 56 keer;

Bill Clinton 40 keer; en

Hillary Clinton 17 keer.

Tussen 1998 en 2017 vertegenwoordigde Barsoomian zelf de FBI ten minste vijf keer.

Misschien zeg je tegen jezelf, oké, wat kan het schelen? Wie geeft er om de werkgeschiedenis van deze Barsoomiaanse vrouw?

Blijkbaar doet iemand dat, omdat iemand daar zo veel om geeft dat ze alle Barsoomiaanse gerechtelijke documenten hebben “gezuiverd” voor haar Clinton-vertegenwoordiging in Hamburg versus Clinton in 1998 en de oproep in 1999 van de DC District and Appeals Court-bunkers (?) . Iemand daar geeft zoveel om dat zelfs het internet is “gezuiverd” van alle informatie met betrekking tot Barsoomian.

Historisch gezien geeft dit aan dat het individu een beschermde CIA-medewerker is. Daarnaast heeft Lisa Barsoomian zich gespecialiseerd in verzet tegen verzoeken tot vrijheidsinformatie in naam van de inlichtingengemeenschap. Hoewel Barsoomian betrokken is geweest bij honderden zaken die het DC Office of the US Attorney vertegenwoordigen, is haar e-mailadres Lisa Barsoomian op NIH.gov. De NIH staat voor National Institutes of Health. Dit is een tactiek die routinematig door de CIA wordt gebruikt om een ​​medewerker te beschermen door een andere overheidsorganisatie te gebruiken om hun activiteiten te beschermen.

Het is een dekking, zo grote deal toch? Wat doet een advocaat met banden met de Amerikaanse inlichtingengemeenschap er echt toe?

Het gaat over Trump en zijn recente tarieven op Chinese invoer van staal en aluminium, de grensmuur, DACA, alles dat uit Californië komt, de Uni-partij, onophoudelijke oppositie tegen president Trump, de Clapper lekt, de Comey lekken, Procureur-generaal Jeff Sessions recusal en aansluitend een dutje van 14 maanden met zo nu en dan een uitstapje naar de mix van marihuana-legalisatie … en last but not least Mueller’s nooit eindigende onderzoek naar de heimelijke verstandhouding tussen het Trump-team en de Russen.

Waarom verdient Barsoomian, CIA-agent, enige vermelding?

OMDAT….

Zij is VROUW van assistent procureur-generaal Rod Rosenstein’s

Noot: wat je ziet in dit artikel is het werk van het prive leger van actieve Q Anon volgers geen CIA maar de QIA niet zo geheime dienst die vele duistere zaken aan het licht brengen en vervolgens een vermelding krijgen in een van de Q posts in dit geval nummer 1931 van 21-08-2018 met andere woorden. Alles wat deze Q Anon activist schrijft klopt voor 100 procent.

Nog wat meer feiten over de Clintons