De dag van 24-09-2018: Bloedschandaal UK – Digitaal Sociaal Paspoort – Macron crisis — Eet geen kanker — Energie opslag in zwevende wielen – Vluchtelingencrisis uitruil

3.000 doden UK: Verontreinigd bloedschandaal: onderzoek ‘moet waarheid ontdekken’


Campagnevoerders zeggen dat het tijd is om de waarheid te achterhalen over het vervuilde bloedschandaal dat bijna 3.000 mensen heeft gedood, als een openbaar onderzoek begint. Het onderzoek gaat in op hoe duizenden NHS-patiënten in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw bloedproducten kregen die waren geïnfecteerd met hepatitis en HIV. BBC rapportage


De populariteit van (NWO marionet) Emmanuel Macron daalt tot 29% terwijl migrantencrisis erger wordt


In het laatste teken dat de Franse regering op weg is naar een verwoestende politieke en economische crisis, grotendeels dankzij de omarming door de regering van open grenzen, zoals kiezers hebben gerebelleerd tegen Macron’s pogingen om door hoognodige hervormingen aan het bedrijfsleven op te dringen en zijn onwil om het tij te keren van migranten die vanuit Noord-Afrika en het Midden-Oosten het land binnenstromen.

De peiling komt op een ongelegen moment voor de regering van Macron, terwijl zij zich voorbereidt om maandag haar ontwerp begroting voor 2019 te onthullen, waarvan wordt verwacht dat deze ook zeer onpopulaire bezuinigingen op pensioenuitkeringen en overheidsuitgaven omvat die nodig zijn om het begrotingstekort van Frankrijk te beteugelen. Bron ZeroHedge


Deel dit niet! De nieuwe auteursrechten wet van de EU zou het vrije internet kunnen doden


Het is goed om te delen. Maar het Europees Parlement denkt dat duidelijk niet. De nieuwe auteursrecht wetgeving, die vorige week werd aangenomen, blokkeert veel bij het online delen van dingen. De dynamiek van het internet loopt gevaar. Wanneer Tim Berners-Lee, de maker van het World Wide Web, ons waarschuwt voor de gevaren die de nieuwe wet met zich meebrengt, moeten we allemaal rechtop zitten en opletten.

In vrije samenlevingen moet het aan internet gebruikers zelf zijn om te beslissen welke artikelen en websites ze lezen, welke Facebook-groepen ze volgen (gesloten of anderszins) en welke Twitter-accounts ze volgen, en niet Big Brother of een ander soort politiek correcte gedachte Politie. En de EU moet zich niet druk maken om te proberen het internet te beheersen, door gefabriceerde ‘zorgen’ over het auteursrecht, maar om de dringende problemen die de Europese economieën beïnvloeden op te lossen. De jeugdwerkloosheid bedroeg ongeveer 43 procent in Griekenland, 33 procent in Spanje en 32 procent in Italië, de laatste keer dat ik keek. Welke hulp zal de auteursrecht richtlijn hebben voor de jonge werklozen? Bron ZeroHedge


Digitaal dictaat: China oefent controle uit over de bevolking door middel van het systeem voor “sociaal krediet”


China ontwikkelt een digitale dictatuur om controle uit te oefenen over zijn 1,4 miljard burgers. Voor sommigen betekent ‘sociaal krediet’ grote kansen – voor anderen, straf. Het plan van de Communistische Partij is om haar burgers 24/7 te monitoren en te rangschikken op hun gedrag, aangezien het dystopische (onaangename) sociale ranglijst systeem in 2020 volledig operationeel zal zijn. Bron ZeroHedge


Giftiger voor de mens dan fructose-glucosestroop, dit vuile kleine geheime ingrediënt is GEMEENSCHAPPELIJK in Amerikaanse en Europese voedingsmiddelen (en dranken)


Heb je je ooit afgevraagd waarom een derde van alle Amerikanen op een bepaald moment in hun leven kanker krijgt, hoewel bijna niemand het een eeuw geleden heeft gehad? Wat dacht je van leukemie, denk je dat het erfelijk is? Je zou helemaal fout zitten. Een veelgebruikt ingrediënt in frisdranken en de meeste ingepeperde pepers en augurken veroorzaakt leukemie, maar in Amerika is geen arts gemachtigd om erover te praten, en de meesten hebben hoe dan ook geen idee.

Wat is het vergif? Het wordt natrium benzoaat genoemd en je vindt het in populaire verf afbijt producten, permanente vlekken verwijderaar, rubbercement en veel Amerikaanse voedingsproducten die allemaal door de FDA zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie.

In Europa schreeuwt de media om dit giftige “bewaarmiddel” te verbieden, omdat het de normale ontwikkeling van kinderen kan verstoren. De Amerikaanse massamedia zullen er natuurlijk geen woord over zeggen.

Lees de labels op alles wat mensen eten. Ken de gifstoffen. Eet geen kanker! Vermijd natriumbenzoaat, aspartaam, sucralose en canola als de pest. Dit is een openbare bericht van Natural News. Kijk op NaturalPedia.com en FDA.news voor meer informatie over voedsel en supplementen die veilig (of niet veilig) voor consumptie zijn.


Google-technici en wetenschappers vluchten voor het bedrijf nu het KWAAD het overneemt


Google is zo onethisch geworden dat zelfs sommige van zijn eigen werknemers er niets meer mee te maken willen hebben. In het nieuwste voorbeeld van het bedrijf dat gewaardeerde werknemers wegjaagt, heeft senior onderzoeker Jack Poulson ontslag genomen uit protest tegen de plannen van het bedrijf om een gecensureerde versie van de Google-zoekmachine in China te lanceren.

Vorige maand kwam er nieuws naar voren dat Google in het geheim werkte aan een Chinese zoekmachine met de naam Dragonfly voor apparaten met Android. Het verwijdert alle inhoud die de Chinese overheid niet wil dat mensen het zien, zoals die met betrekking tot vrijheid van meningsuiting, mensenrechten, democratie en politieke dissidenten.

Toen het nieuws van Dragonfly op Google verscheen, was er veel protest binnen het bedrijf, waarbij meer dan 1.400 werknemers een brief ondertekenden waarin de benoeming van een ombudsman werd geëist om de “dringende morele en ethische kwesties” van het censuur plan te beoordelen. ze hebben het recht om te weten waar ze aan werken. Met andere woorden, als Google onethische daden gaat uitvoeren, willen ze er geen deel van uitmaken. Reeds 5 werknemers hebben daadwerkelijk ontslag genomen! Bron NaturalNews


Hernieuwbare energie moet worden opgeslagen in zwevende vliegwielen


Betere magneten moeten helpen bij het besparen van hernieuwbare energie uit zonnecellen en windturbines in magnetische vliegwielen. De nieuwe technologie voor energieopslag kan een van de belangrijkste belemmeringen voor de verdere verspreiding van hernieuwbare energie helpen wegnemen.

Een oplossing kan zijn om energie uit windturbines en zonnecellen te besparen, bijvoorbeeld als bewegingsenergie (kinetische energie) in het vliegwiel, dus er is ook stroom beschikbaar wanneer de zon niet schijnt of in gevallen waarin hij niet waait. Onderzoekers van de Universiteit van Aarhus en een aantal particuliere bedrijven hebben nu hun krachten gebundeld om de technologie te optimaliseren en verder te ontwikkelen.

Het principe achter een vliegwiel is dat een zware cilinder door middel van een magnetisch veld in vacuümcontainers blijft bewegen. Door vermogen toe te voegen – bijv. energie van een windturbine – duw het vliegwiel in beweging. Zolang het wiel ronddraait, houdt het de energie aan die het eerst is gestart. De bewegingsenergie kan dan worden omgezet in b.v. elektrische energie wanneer nodig en dus energie besparen. Omdat het vliegwiel op magnetische lagers drijft en zonder luchtweerstand, wordt het energieverlies tot een minimum beperkt en kan het wiel blijven draaien totdat de energie wordt gebruikt.

De techniek van het opslaan van energie in zwevende vliegwielen – Flywheel Energy Storage (FES) – is al vele jaren bekend en wordt al op sommige plaatsen in de Verenigde Staten gebruikt, onder andere om fluctuaties in de stroomvoorziening van New York glad te strijken.

Bron: | Nederlandse vertaling


Vluchtelingencrisis overal in de EU roept om een uitruil


Overal vanuit de EU komen anti vluchtelingen berichten.

Bij de  zogenaamde populistische partijen doelt men in de media  laatdunkend het gewone klootjesvolk. Populisme is echter een manier van communiceren waarin eenvoudig taalgebruik en gerichtheid op het volk centraal staan. Deze manier van communiceren heeft vaak tot doel de gevestigde orde ‘wakker te schudden’ en ‘omver te werpen’.

De vluchtelingencrisis is iets wat om aandacht schreeuwt. De politiek verbloemen de enorme kosten en de WERKELIJKE reden van de crisis. Het DESTABILISEREN van de Westerse wereld voor de Nieuwe Wereld Orde agenda.

De bevolking van de gehele EU dient op zijn hoede te zijn speciaal in de grote steden en nabij vluchtelingen-opvang-kampen. Verkrachtingen, in de rug steken met een mes (lafaards) en moorden zijn aan de orde van de dag. De eveneens laffe media marionetten hebben het vervolgens nooit over de daders maar spreken in termen van een verwarde man.

Ik heb wel een voorstel dat veel mensen zullen omarmen. We leveren Rutte uit aan de EU als voorzitter en vertrekken als Nederland uit de Europese Unie. Geen slechte ruil dunkt mij.

– Henk Mutsaers

Steve Bannon heeft echt werk gemaakt van zijn idee om de populisten in Europa te verenigen. Voor de Europese verkiezingen is het voor hem noodzakelijk dat de infrastructuur is gelegd voor populisten om zich te verenigen of een platform te hebben om samen te werken. De beweging gaat ‘the Movement‘ heten. Een soort rechtse versie van ‘En Marche!’ van Macron.

Bron de Dagelijkse Standaard 


BREAKING: de procureur-generaal van Louisiana roept op tot de ontmanteling van Google en Facebook om Amerika te beschermen


De procureur-generaal van Louisiana, Jeff Landry, zal een beroep doen op AG Jeff Sessions om het monopolie van de Big Tech te verbreken. Zal het bolwerk van Silicon Valley op het internet eindelijk ten einde komen? Als AG Landry zeggenschap heeft, lijkt het erop dat dat misschien wel het geval is. In een recent interview met News Radio 710 Keel, in Shreveport, merkte Landry op: “Mijn mening is dat je dit niet wettelijk gaat oplossen. Je gaat dit oplossen zoals we altijd monopolies in dit land repareren. Je moet een antitrust zaak openen.’

Meerdere wetgevers en andere overheidsfunctionarissen hebben soortgelijke zorgen geuit. Senator John Kennedy (R-LA) is naar verluidt het eens met Landry en verklaart: “Ik ben het ermee eens dat het ministerie van Justitie dit probleem zou moeten bekijken. Ik ben voor een vrije markt, een privé sector, maar Facebook en Google zijn geen bedrijven. Het zijn net landen.’


Zal de Trump-administratie Big Tech overnemen?


President Trump heeft bedrijven als Google en Facebook getroffen vanwege hun flagrante en overdreven aanvallen op de vrijheid van meningsuiting, met name hun censuur van conservatieven.

Schokkende videobeelden van een vergadering met Google hands-on toonden aan hoe extreem de anti-Trump bias van Google is, en hoe weinig tolerantie het bedrijf heeft voor de enige vorm van diversiteit die ertoe doet: diversiteit van gedachten.