Vandaag de 17 “verjaardag” van 9/11 ….. xx updates

wordt vandaag 9/11 de golabl red pill day


Wordt vandaag het 9/11 complot openbaar? | 9/11 vragenQ anon september updates | laatste update 17.08 uur YouTube live stream 9/11/2018 20.00 uur


HELAAS (NOG) GEEN OPENBARING OP 9/11


dotcom.radio livestream

dotcom.radio [SLOG.nl]

12-09-2018 meer inside info

12-09-2018 Video the Corbett Report

17.08 uur ZeroHedge 11 Nuclear Power Plants At Risk Of Direct Hit By Hurricane Florence 


16.55 uur President Donald Trump speaks at the 17th anniversary ceremony of the 9/11 attack on Flight 93 that crashed in Shanksville, Pennsylvania. NO Disclosure at this moment


16.25 uur ZeroHedge Staged Filming of False Flag ‘Chemical Attacks’ Has Begun in Idlib: Russian MoD
Russian state media channels, in a near simultaneous blitz of information, have issued breaking alerts this morning that anti-Assad insurgents in Idlib have begun filming “fake footage of chemical attacks” based on Russian Ministry of Defense (MoD) statements.


–> Angst voor Pandemie broeit terwijl cabal ondergang tegemoet ziet


15.35 uur How the Media Controls What We Think

15.23 uur Alweer een nieuwsfeit ontdekt: We know that the weekend immediately preceding 9/11, the security cameras were powered down and the normal patrols with bomb sniffing dogs were curtailed. That’s an indisputable fact. ​Now here’s the question of the century. Did a single weekend give enough time for the two towers (and WTC 7) to be wired for demolition? This videos says “yes” and suggests how they did it.


15.08 uur  With mandatory evacuations issued for coastal regions of North and South Carolina and Virginia, millions of Americans are preparing for what could be the most catastrophic hurricane to hit the US East Coast in many decades.


14.22 uur Het bashen van Trump gaat door in de hoogste versnelling door de Fake News Networks en dat allemaal omdat men vreest voor de openbaring van FISA — Uranium One en natuurlijk de Child trafficking / pedofilie / Satanische netwerken … WERELDWIJD dus ook in NEDERLAND


13.31 uur  Steve Bannon on the ‘coup’ in Washington against Trump

13.18 uur  Google Was “Working To Get Hillary Clinton Elected” With “Silent Donation” According To Leaked Internal Email


13.10 uur Tweede Kamer geschokt over steun kabinet aan Syrische jihadisten
[Is ook dit het werk van internationale patriotten die samenwerken met QAnon? Alles komt uit, kijk ook naar het schandaal rondom de witwaspraktijken van ING! – Mike]


13.05 uur Global Stocks, Futures Slide As China Shatters Trade Calm
Just when it seemed that the tenuous trade ceasefire between the US and China could result in more stable market sentiment, European stocks dropped -0.5% to session lows led by mining and autos, with S&P futures sliding as volume surged, joining Asia in the red after Reuters reported that China would ask the World Trade Organization for permission to impose trade sanctions on the U.S. rekindling fears over trade relations among the world’s two biggest economies. Bron ZeroHedge


12.15 uur voor diegene die nieuw zijn bij het Q Anon fenomeen, hier nogmaals de video van Mike Donkers

09-11-2018 09.30 uur De storm is about to take place …. Zou de storm vandaag wereldwijd de ogen gaan openen bij de slapende massa, of in ieder geval de mensen die argwaan hebben gehad … al die jaren “uit de kast laten komen” ? In het “ECHT” is de storm natuurlijk al begonnen met hurricane Florence, en er komen nog meer stormen aan (HAARP?) en komt daarna de aandelenmarkt aan de beurt om een GIGA afleidingsmanoeuvre te creëren om DE AANDACHT af te leiden van het echte nieuws. Zouden de massa arrestaties vandaag gaan plaatsvinden? Zouden er vliegtuigen aan de grond gehouden worden om de vluchtwegen af te sluiten? Allemaal vragen die mij vandaag en de komende dagen / weken bezig gaan houden

we want to see the deep state comes down


Hurricane Florence prompts mandatory evacuations as it nears Category 5 strength


Zo begon vanmorgen mijn dag …. PingdomAlert UP:
Gedachtenvoer (www.gedachtenvoer.nl) is UP again at 09/11/2018 09:40:57 AM, after 2h 20m of downtime.

website niet bereikbaar

Q song dark to light - Hope comes in the drak