De onbeantwoorde vragen van 9/11 die het officieel rapport niet beantwoorden.

9/11 Hoe kan het dat vliegtuigen 1 uur en langer gekaapt worden, van de koers afwijken en niet onderschept worden door militaire gevechtsvliegtuigen?

Hoe kunnen grote passagierstoestellen bestuurd worden in moeilijke omstandigheden door mensen die slechts op een klein eenmotorige vliegtuigen getraind hebben?

Hoe kan het dat er niets maar dan ook niets terug gevonden werd van enig slachtoffer maar wel een onbeschadigd paspoort van een van de terroristen enkel straten verder? 

Er werden op exact het zelfde moment oefeningen uitgevoerd die een vliegtuig aanslag simuleerden. Zoals we later leerden een standaard draaiboek bij vele valse vlag aanslagen.

9/11 samenzwering

De eigenaar van de gebouwen Larry Silverstein had een financieel spoor achter zich gelaten ten aanzien van de hoge verzekering. Slechts enkele maanden vóór 9/11 werd de huurovereenkomst van het World Trade Center verkocht aan Larry Silverstein. Silverstein sloot een verzekeringsplan af dat ‘toevallig’ het terrorisme dekte. Na 9/11 nam Silverstein de verzekeringsmaatschappij voor de rechter en beweerde dat hij dubbel betaald moest worden omdat er 2 aanvallen waren. Hij won, en kreeg $ 4.550.000.000.

Alle belangrijke documenten werden niet gearchiveerd maar vernietigd, niet van belang zijnde?

De dag vooraf gaande aan de aanslag werd bekend dat er 2.3 triljoen dollar “vermist” weden in de begroting van de VS en juist die afdeling van de Pentagon werd getroffen door het “vliegtuig zonder enig bewijs van de vele beveiligingscamera’s die geen van allen ook maar enig beeld registreerden? Het best beveiligde gebouw van de wereld.

Gebouw 7 stort in zonder aanwijsbare oorzaak en dit feit werd op TV al vermeld toen het gebouw nog overeind stond. Een foutje in het draaiboek waarschijnlijk?

De overblijfselen van de gebouwen werden al opgeruimd voordat er deugdelijk onderzoek naar werd gedaan.

Het gehele stadsdeel had gedurende weken afgesloten moeten worden voor de grootste asbest opruim operatie uit de geschiedenis. Nu werden van de 8 miljoen inwoners en toeristen een groot deel blootgesteld aan het direct inademen van asbest deeltjes met als gevolg dat nu al 10.000 mensen kanker hebben of reeds overleden zijn terwijl de incubatietijd voor asbest wel 40 jaar kan zijn. Gaan het aantal kanker gevallen de miljoen overstijgen is de vraag?

Waarom zijn er zoveel getuigen het zwijgen opgelegd, vermoord of gezelfmoord?

Hoe kan een persoon als Osama Bin Laden een hoogwaardige militaire aanslag plegen vanuit een grot met een telefoon en laptop als gereedschap en jaren onvindbaar zijn. Wie heeft dit ongelofelijke script geschreven?


Kijken we eens naar de bewijzen, de keiharde bewijzen waar je niet anders van kan bakken dan, …


De data verteld je altijd wat er gebeurt is, dat is de enige waarheid.


Waar waren de gebouwen gebleven, de 106 verdiepingen hadden een giga hoge puinhoop achter moeten laten maar en bleek slechts een schamele drie verdiepingen puin en stof te zijn en onnatuurlijk verdraaid en gesmolten staal.

Staal smelt niet bij temperaturen van slechts1000 graden wat natuurlijk is bij vliegtuig kerosine brandstof.

Hoe kan er dan gesmolten staal lopen uit de gebouwen voordat ze zijn ingestort?

Hoe kan het dat je in slowmotion beelden stalen balken tot stof ziet vergaan?

Hoe kan het dat er meer als een miljoen ton staal en beton neerstort en er geen grote uitslag verschijn op de meters vergelijkbaar met een aardbeving?

Waarom werden er geen meubels gevonden in de puinhopen, telefoons, computers en … menselijke resten? Allemaal verbrand in minder als 2 uur?

Waarom zijn er vele getuigenissen en filmbeelden waar ontploffingen geregistreerd worden?

Met 9/11 is een nieuw woord ontstaan: “Dustification”

Hoe kan het dat er vele auto’s zijn die enkele straten verder stonden waarvan een deel totaal gesmolten zijn zonder dat het papier onder de auto in brand is gevlogen? Zonder dat de brandstoftank in bepaalde gevallen intact is gebleven, hoe kan dat?

Hoe kan het dat sommige auto’s nog diezelfde dag roestsporen vertoonden? En waar waren de glassplinters gebleven als de autoruiten er niet meer inzaten?

Hoe kon het dat vele auto’s waren die op zijn kop lagen, welke krachten kunnen zoiets veroorzaken?

Waarom waren er getuigenissen van super warme lucht op grondniveau ten tijde dat de gebouwen nog overeind stonden?

Waarom was er geen melding van de oorkaan voor de kust van New York op die zelfde dag op een verder heldere dag terwijl de satellietfoto duidelijk bewijs toonde en er normaal altijd waarschuwingen gegeven worden?

Hoe kan een vliegtuig van aluminium dwars door een beton en staal gebouw vliegen waarbij de neus niet ingedeukt zichtbaar op TV uit de andere kant van het gebouw tevoorschijn komt?

Er waren sporen van tritium in metalen gevonden in de ingestorte 9/11 gebouwen een proces wat normaal gevonden wordt na een kernexplosie, maar …. er waren geen sporen van straling geregistreerd. Cold Fusion? 


En jij geloofd dat sprookje, dat amateuristische script dat de overheid ons wil doen laten geloven. Waar al de drieletter geheime diensten onderschrijven. Waar geen enkel regulier journalist kritische verhalen over (durven) te schrijven en ook maar enig van de bovenstaande punten te analyseren, de geconstateerde feiten dus!


Is daarmee 9/11 niet de allergrootste valse vlag aanslag uit de geschiedenis?


Zou jij dit nog steeds een samenzwering theorie willen noemen als je de FEITEN mee in overweging neemt?

Nog nooit in de geschiednis zijn er meer mensen letterlijk voor de gek gehouden terwijl er allerlei bewijzen zijn die mensen ondanks de live TV registratie over het hoofd hebben gezien. De overheid en pers PROPAGANDA machine hebben de mensheid een beeld geschetst wat onmogelijk waar kan zijn, … ONMOGELIJK.


DE TWIN TOWERS WAREN EENVOUDIG TOTAAL VERDWENEN. “WAAR ZIJN DE TORENS GEBLEVEN? “Where did the towers go?” Dr. Judy Wood


De feiten wijzen allen naar Directe Energie Wapens


We kunnen dus alleen maar vaststellen dat de overheid overal ter wereld in dit complot zitten, de geheime diensten deel uitmaken van deze samenzwering en de kranten schandalig NEP / Fake nieuws verspreiden en nog steeds niet beantwoord hebben.

En …… dit 9/11 vraagstuk is slechts een enkel vraagstuk dat beantwoord dient te worden, de waarheid wordt op vele en vele terreinen zichtbaar maar we moeten nog meer personen als Judy Wood hebben die de feiten van de fictie kunnen onderscheiden. Of wellicht moet je ook leren de waarheid onder ogen te zien.

YouTube live stream 9/11/2018 20.00 uur

dotcom.radio livestream

dotcom.radio YouTube live stream