Apathie, ongevoeligheid voor indrukken van buiten. Een hersen’ziekte’ door ondervoeding en gifstapeling?

Het is algemeen bekend dat voeding een grote rol speelt in de mogelijkheden om je hersencapaciteit optimaal te kunnen benutten. Als je een supermarkt chemisch voeding dieet volgt dan is het 100 procent duidelijk dat je een paar punten achter loopt op andere mensen die wel biologische gifvrije voeding tot zich nemen. Je maakt dus jezelf DOMMER.


Hij komt uit Californië, criminoloog Stephan J. Schoenthaler: ”Onderzoekt aan welke voedingsstoffen het de criminelen ontbreekt, en geef hun een aanvulling op het tekort en men zal zien dat het gedrag verbetert,” zo beweerde hij. Schoenthaler deed jaren onderzoek in tuchthuizen en jeugdgevangenissen. Hij begon een dubbelblind onderzoek met speciaal samengestelde vitaminepillen en een placebopil (een neppil). Al na enkele dagen gedroegen de jeugdige criminele die de vitaminepillen namen zich opvallend minder asociaal. Hoewel er niet werd gezocht naar het hoe en waarom in de 821 instellingen waar het onderzoek heeft geleid tot gezondere voeding en / of aanvulling met supplementen werd het verband tussen de voeding en gedrag wel onomstotelijk vastgesteld ….. in 1978 tot 1983! Zo’n vijfendertig jaar geleden dus reeds.

Hij verrichte eveneens dit onderzoek op 803 publieke scholen waar hij de suikerconsumptie en synthetische toevoegingen terugbracht en vitaminesupplementen inzette. Zijn bevindingen werden gepubliceerd in International Journal of Biosocial Research.


Leerlingen van de bewuste scholen haalden vervolgens een aanzienlijk hoger gemiddelde bij hun studieresultaten: van elf procent beneden het landelijke gemiddelde stegen ze naar vijf procent erboven.


Meer intelligentie en 18% reductie in crimineel gedrag zou toch voor wat headline moeten zorgen maar kennelijk liggen de prioriteiten bij onze nieuwsmedia meer bij de eisen van de adverteerders die ongestoord grote hoeveelheden junkfood aan ons willen slijten.

Dat verhaal schreef ik al op meer als tien jaar geleden.

Intussen wordt deze situatie alleen maar erger en erger. Met de voedingsketen wordt steeds meer kunstmatig geknoeid, zoveel dat ik 8 jaar geleden al besloten had om een biologisch volkstuin te beginnen. Maar daar zat ik midden tussen mensen die denken (met hun beperkte capaciteit) dat rondup geen kwaad kan, hoe in en in dom! Daar ben ik dus nu weg en we staan aan de vooravond om een totaal andere richting in te slaan, daarvan zal ik je op de hoogte houden.

Het is echter niet alleen de voeding maar ook door de chemtrails die steeds intenser met hun zwaar giftige ingrediënten op ons neerdalen die maken dat vele mensen BEROOFD worden van de hun hersenfunctie waarbij steeds weer blijkt dat bij Alzheimer patiënten aluminium vergiftiging altijd aanwezig is, denk chemtrails en vaccinaties.

De uitrol van 5G zal een verdere aanslag op je hersenfunctie met zich meebrengen. Alleen optimaal gevoede mensen zullen deze belasting nog enigszins kunnen verdragen. Optimaal gevoede mensen zijn al lang een uitstervend ras. Ondanks al mijn goede intenties blijkt ik steeds weer opnieuw gebreken te vertonen wanneer ik dat laat testen.


Het lichaam heeft in deze Chemische tijden een overdosis vitaminen, mineralen etcetera nodig  om weerstand te kunnen bieden om het immuunsysteem optimaal te wapenen.


Chemtrails, 5G, chemische voeding, mensen worden zo apathisch dat ook politiek wegkomt met hun spel van list en bedrog. Zelfstandig nadenken, wie kan het nog? Gevoed door de leugenachtige media zijn we aan het afdrijven naar een TOTALITAIRE APATHISCHE MAATSCHAPPIJ.

En dit terwijl de basis zo simpel is. De basis is een emmer kokosvet wat je dagelijks gebruikt aangevulde met zeemineralen en biologische voeding. Kijk eens voor wat ideeën op mijn “Wat eet ik” pagina. Je bent dan nog niet perfect maar je bent al heel wat SLIMMER als de rest.

Al tien jaar geleden had ik voor gezondheid radio een interview met Barbara Stitt (Virginia) over het vele werk wat zij verzette ten aanzien van de bewustwording van de rol van voeding bij het gedrag van mensen. Haar man Paul Stitt (inmiddels overleden) schreef een boek; “Beating the Food Giants”, over de bedenkelijke rol die deze bedrijven spelen in het ziek maken van de bevolking. Van dit boek werden er 60.000 verkocht. Het boek behandeld het gevaar dat mensen onbewust nemen doordat de fabrieksvoeding met al zijn chemische (goedgekeurde!) toevoegingen de natuurlijke biologische processen verstoren als ware het Frankenstein voeding. Een gebrek aan parate kennis en het totaal ontbreken van verantwoord toezicht maakt dat werkelijk miljoenen mensen ziek worden van … voeding! Lees meer 


HO WACHT EVEN, want ik heb nog een video gevonden voor je << gedachtenvoer >>, de beste die ik kon vinden. Ik heb hem ook al langs verschillende mensen gestuurd, …. kijk !


Onverschilligheid is een verkeerde manier om jezelf te beschermen.
— Jack Kornfield