Anonieme Witte Huis medewerker ook al de bron van RTL nieuws op 06-09-2018

Met verbazing, maar eigenlijk ook niet, zag ik het journalistieke hoogtepunt bij RTL nieuws vandaag voorbij komen. Witte Huis senior insider bericht van toenemende chaos binnenwaar President Trump een gevaar voor het land genoemd wordt. “Ik ben deel van de weerstand binnen de Trump administratie”, aldus de anonieme bron in een bericht van de New York Times


Volgens de anonieme bron zouden de beslissingen van de president half gebakken, slecht geïnformeerd, soms roekeloos, beslissingen die terug gedraaid dienen te worden, … gelijk gestemde collega’s en ik hebben gezworen delen van zijn agenda te dwarsbomen en zijn slechtste neigingen. “de quote tekens” kunnen we achterlaten gezien de anonimiteit van de bron.


Alle media in de wereld blaten nu momenteel dit bericht na, … zonder ook maar een enkele “legitieme” bron.


RTL nieuws begint zich al van diezelfde trucjes te bedien als grote broer CNN op TV die in de volksmond al de Fake News Network genoemd worden. RTL toont echter wel moed als men weet dat CNN / FNN al 23% marktaandeel verloren hebben in de States alleen al dit jaar.

Vorige week zag ik in de Q Anon notes al de opmerking voorbij komen dat de media zich steeds meer gaan beroepen op anonieme bronnen. Maar is een anonieme bron wel in vermeldenswaardige bron?

Donald Trump merkte eveneens vorige week dan ook al op in een van zijn beroemde en beruchte tweets. “Als iemand begint in de media over een anonieme bron, … stop dan gelijk met luisteren”.

Dat laatste kan ik van harte onderschrijven, want waren het die zelfde media niet die altijd afgaven op alternatieve media dat deze nooit bron onderzoek plegen te verrichten voordat ze een bericht verspreiden.

Het lijkt erop dat bij gebrek aan steekhoudende argumenten de media zich alleen nog kunnen beroepen op roddels en achterklap. Het soort “Weekend” en “Privé” roddelbladen gehalte. De Russische samenzwering is immers al lang een lachertje nu er na ruim anderhalf jaar nog geen greintje steekhoudend bewijs is gevonden dat in een rechtbank zou-kunnen-worden-gebruikt.

Het water staat de Deep State en zijn handlangers de MSM media aan de lippen nu de grote onthullingen dreigen te gaan plaatsvinden.

Zet je Televisie maar uit en ga eens alternatief kijken via internet voor het echte ongecensureerde nieuws, ik nodig je uit … begin eens bij Q Anon berichten.