Als je nu eens de keuze had tussen gezond oud worden en, … (vul hier je wensen in)

Wat je ook aan wens(en) hebt ingevuld hierboven, … de keuze om gezond oud te worden heb je. (op enkele uitzonderingen na). De meerderheid staat qua gezondheid zelf aan het roer en geloof mij, hoe meer ik dit fenomeen heb onderzocht de laatste 20 jaar, het is allemaal terug te voeren op de gezondheid top 5 te beginnen met een positieve levenshouding en onafhankelijk kennis verzamelen en toepassen.


De eed van Hippocrates is een eed waarin artsen zichzelf verplichten bepaalde beroepsregels te zullen handhaven. “Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen. Nooit zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft.”  


Als je de recente medische geschiedenisboeken van de risico’s bij medicijngebruik, vaccinaties en chemotherapie erbij haalt en je ziet de miljardenclaims die farmaceutische bedrijven moeten betalen kom ik tot slechts een enkele conclusie.

Veel dokters hebben hun ziel en zaligheid verkocht waarvan velen de eed van Hippocrates niet naleven! ZE SCHADEN EN DODEN DE AAN HEN TOEVERTROUWDE PATIËNTEN.


Artsen zijn het nummer #1 gevaar voor de volksgezondheid en worden uitgebuit door de farmaceutische industrie als apathische proefkonijnen, en …. dit kan alleen maar op deze manier plaatsvinden door het functioneren van de artsen die op grote schaal de Hippocrates eed aan hun laars lappen. Apathische onnadenkende marionettenpoppen.

Deze week kreeg ik van een arts deze video toegestuurd van Dr. John Bergman, een inspirerende man en een arts die zijn Eed naleeft. De video spreekt reeds boekdelen: “How to Heal Yourself With Thoughts”. Hoe genees je jezelf met gedachten.

Ik heb de video al gelijk gedeeld in mijn netwerk en het zelf aansturen van je gedachten gaat niet alleen over gezondheid maar alle aspecten van je leven. Een aanrader dus om helemaal te bekijken dus. Mijn eerste indruk van Dr John Bergman? Een aardige recht door zee persoonlijkheid die wel bij mij past. Hier is zijn website https://www.drjohnbergman.com/

In deze video kom je ook dit tegen; “The New Healthcare Model”. Het nieuwe gezondheidszorg model, wat ik vertaald heb en met fotoshop verwerkt in onderstaande afbeelding.

het nieuwe gezondheidszorg model


Wat kan je daar uit leren, concluderen.


De eerste drie punten lijken mij duidelijk en heeft met vertrouwen te maken. Als jij je lichaam optimale voeding geeft en bij ziekte een overdosis van de goede spullen (in samenwerking met een echte dokter) dan komt het allemaal goed.

Niet vaccineren is voor mij al jaren duidelijk. Eerst gifvrije vaccins vervaardigen en vervolgens deze dubbelblind onafhankelijk laten testen op veiligheid en effectiviteit is de enige juiste weg. En geloof mij, ik heb video’s gezien van artsen die getuigen dat deze weg nog NOOIT gevolgd is door de farmaceutische industrie.

Het financieel verantwoordelijk maken van de farmaceutische industrie is simpelweg de doodsteek van het bestaan van deze gehele bedrijfstak. Chemische nagemaakte natuurlijke “medicijnen” gaan het ten alle tijden verliezen van de natuurlijke middelen waar men al duizenden jaren ervaringen mee heeft. Veilig en efficiënt, en … spotgoedkoop. Het hele business model van Big Farma vervalt hiermee.


Zo kunnen we EINDELIJK tot een echte GEZONDHEIDSZORG komen in plaats van de huidige ”ZIEKTEZORG”, waarbij het toevoegsel “zorg” nog een hele eer is voor deze destructieve business.


De conclusie die je daar zelf uit zou kunnen trekken? Zorg dat jij jezelf informeert en gevaarlijke zaken vermijdt als de pest. Ga gezond leven en produceer zoveel mogelijk voeding zelf in je biologische volkstuin. Een aangenaam sociale tijdsbesteding en veel beter dan een lange kostbare weg naar het herwinnen van je gezondheid als je eenmaal ziek bent.