Kanker is te genezen, dat MOET iedereen te weten komen.

 

boek: the truth about cancer 23-09-2016 Als het aan de traditionele media ligt blijft het genezen van kanker een van de best bewaarde geheimen in de wereld. Mensen kunnen het niet bevatten hoe simpel het is en waarom de dokter dat niet toepast “als dat zo zou zijn”? Dit laatste moet hoognodig gaan veranderen. Big farma en al die dokters die braaf de protocollen blijven volgen moet in hun hemd gezet worden. Ze moeten gedwongen worden te veranderen … [update 26-10-2016 ] [ update 06-11-2016] [ update 13-01-2017 ]

Kanker is te genezen, dat MOET iedereen te weten komen. [ update 13-01-2017 ]

boek de waarheid over kanker

the truth about cancer Amazon bestseller update 26-10-2016 Vorige week berichte ik nog over het heugelijke feit dat het boek in de Amazon Best Seller lijst was stond op nummer “13”. … slechts een dikke week later en het boek is niet meer te vinden in de top 100 en bij Health weggestopt op nummer “58”. Een nieuw boek wat internationaal verkoopt in slechts een week uit de top 100?

Waarom? Dit moet en zal verborgen blijven voor “Jan met de Pet”. update 13-01-2017
De hele serie video’s worden dit jaar in 2017 weer gratis vertoond na registratie. De serie geeft de antwoorden op hoe je kanker kan genezen, 80, 90, 98% succes scores. De vraag is: Waarom weet JIJ dat nog niet nadat de serie al voor het vierde jaar wordt vertoond? Waarom? Omdat jij kijkt naar de gewone media, omdat jij geloofd dat de dokter het antwoord heeft, omdat …. Hoe dom, … kun je blijven!

https://go.thetruthaboutcancer.com/

Maar ik spreek geen Engels, .. dan ga je kijken met iemand die dat wel begrijpt, HET IS JOUW LEVEN, de beelden spreken ook boekdelen.

En dit laatste is exact wat het plan is van een Amerikaan genaamd Ty Bollinger, hij is de maker van de video serie; “the Truth About Cancer”. De waarheid over kanker waar hij 131 artsen aan het woord laat evenals hun patiënten die succesvol genezen zijn van kanker, zonder gevaarlijke praktijken die regulier toegepast worden. De vraag is echteral jaren, hoe komen andere mensen dit ook te weten.

Ty heeft van de video serie een boek gemaakt en zijn doel is om dit boek tenminste 3 weken op nummer #1 in de New York Times boeken bestseller lijst te krijgen zodat een iedereen automatisch dit boek onder ogen krijgt en mensen hierover gaan praten. Bekijk de onderstaande video en wordt deelgenoot van zijn plan.

Ik heb het boek al besteld, al zal het voor mij waarschijnlijk oud nieuws zijn. — Henk Mutsaers

P.S. Twee weken geleden bespraken we dit onderwerp nog bij dotcom.radio. In verschillende Britse ziekenhuizen overlijden momenteel 50 procent van de kankerpatiënten al in de allereerste maand. Niet door de kanker maar chemotherapie — lees — chemicaliën therapie — zwaar vergif. Hoeveel van deze mensen wisten / weten dat er veilige en effectieve alternatieven zijn? Het wordt tijd dat de informatie gedeeld wordt door een ieder, dat de macht van de media gebroken wordt, dat vele dokters zich gaan schamen dat ze ooit deze protocollen gesteund hebben.

Update 26-10-2016

indee cancer bookAl sinds enkele jaren vervul ik een meer actieve rol als ik in mijn directe omgeving verneem dat iemand het “[dood]vonnis” kanker krijgt. Het “doodsvonnis” want zo wordt dit wel door vele mensen gezien, vooral als je de cijfers kent, 40% is in de eerste maand na chemo behandeling[en] al overleden. Actie dus! In mijn zeer nabije omgeving kon ik mijn kennis kwijt over voedingsadviezen en ontgiftten. Het resultaat was dat de patient, inmiddels al naar huis gestuurd met het label; “uitbehandeld”, weer aan ging komen en helemaal opfleurde. Ik had ook een eBoek meegestuurd over het belang van gedachtekracht en het oplossen van emotionele blokkades. Dat laatste, daar was men niet aan toegekomen. Het bericht van de dokter [wat doe je daar eigenlijk nog als je uitbehandeld bent?] “de kanker is uitgezaaid, je hebt nog enkele weken” was de mentale doodsteek. Einde oefening al na een week.

Een collega belde ik met de vraag, welke taal beheers je het beste, Duits of Engels want ik heb wat video getuigenissen van artsen en hun pati?nten die aan de lopende band kanker genezen met een succes ratio van 80 tot 98%. Ik versta geen van beiden was zijn antwoord. Geen probleem, je kan mijn eBoek “Zoektocht naar Gezondheid” downloaden daar heb ik vele zaken vertaald. Hij bleek echter die ochtend zijn allereerste chemokuur al gehad te hebben. Twee dagen later was hij al overleden.

Recent kon ik al acteren voor dat iemand al een behandeling gekregen had. Ik had de belangrijkste vijf pagina’s van mijn eBoek uitgeprint en was gelijk op bezoek gegaan in het ziekenhuis. De mededeling was simpel, het maakt niet uit wat je doet of beslist. Ik zou graag dat je dit mee neemt in je overwegingen. Ik had de ontdekking van Otto Warburg geprint uit 1931. Hoe ontstaat kanker en hoe is het dus te behandelen. Als je meer wilt weten bel je me maar. Geen telefoontje of eMail. Een week later vernam ik via via dat de keuze op chemo was gevallen. 12-02-2017 vernam ik dat hij was overleden binnen drie maanden. Door de kanker? Nee vergeet het maar, … door de chemo!

Mijn conclusie: “Bereid je voor op zaken in je leven zodat je daar niet meer over hoef na te denken op het moment dat je mogelijk bevangen door angst niet helder meer kunt denken”. Als je in het geval van kanker de feiten gaat leren weet je ook wat je moet doen ter preventie.

Kanker is maar al vaak een S.O.S. signaal. Ga je dan naar de dokter dan wordt je behandeld volgends de gangbare protocollen, de kanker eruit snijden bestralen en chemotherapie. De oorzaak, … wordt die ook behandeld? Emotionele blokkades, een totaal vergiftigd lichaam, een verstoorde pH balans, ernstige ondervoeding (mineralen & vitamine gebrek), een omega 3 / 6 onbalans wat de zuurstof opname verstoord in de cellen, Het wordt hoog tijd dat er een einde komt aan de leugens als “je moet geluk hebben”, en “het is erfelijk”. Je leefstijl is erfelijk, wat heb je geleerd thuis, hoe ga je met problemen om, blijf uit de buurt van giftige voeding en gebruiksvoorwerpen, eet biologisch en het belangrijkste; “leer zelfstandig nadenken”.

sos
update 12-11-2016 Noot: Over kanker heb ik vele boeken gelezen, meer als 100 video’s gezien en vele duizenden uren artikelen ziten lezen en zelf schrijven. Elke keer leerde ik weer iets extra’s, ontdekte ik weer een nieuw puzzelstukje. Voor mensen die dit slechte nieuws krijgen; “U heeft kanker”, die hebben deze tijd niet en kiezen in meederheid voor wat de dokter tegen hen zegt: “Chemotherapie”. Ik kon echter nooit verklaren hoe het nu komt dat Chemotherapie op het eerste gezicht “lijkt te werken”, maar het NOOIT doet in de praktijk. [Of je hebt gewoon geluk, of je hebt toch maar je leefstijl aangepast, maar wellicht GEDACHT dat dit niet zoveel invloed kan hebben gehad voor de genezing]

Kanker & Chemotherapie Ik vond dit heel verhelderende artikel van Dr. Catherine Kousmine waarin o.a. beschreven wordt waarom chemotherapie INDERDAAD tumoren kan VERNIETIGEN. Maar, … dat daarmee de OORZAAK waarom de kanker uberhaubt was ONTSTAAN in het geheel niet AANGEPAKT werd waardoor de kanker gewoon door kan blijven WOEKEREN op dezelde en andere plaatsen in het lichaam!

– Henk Mutsaers

Als je ook wilt helpen? Klik dan deze link

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen. Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. — Barbara Ann Kipfer